Solskydd med tryck

Solskydd är ett måste för semestern och sommarens bravader. Solen är otroligt närande för både kropp och själ. Nu kan du äntligen sätta ditt företags tryck på en tub!
Solskydd

Antal produkter: 9

Sortera på:
Solskydd i PVC-ficka - 3-delar
Detta unika kit innehåller en solkräm, en aftersun med aloe vera och återfuktande kräm för hand och kropp. Beställ med önskat tryck hos oss!
fr. 78,12 kr
exkl. moms
Solskydd - Ultimat
Detta är det perfekta solskyddet för kroppens känsliga områden som t.ex. läpparna, öronen och näsan. Perfekt reklamprodukt att sätta ditt önskade tryck på!
fr. 20,58 kr
exkl. moms
Solskydd - Sportboll
Detta unika solskydd skyddar kroppen mot solens strålar. Finns i fyra olika former: fotboll, golfboll, tennisboll och cricketboll. Beställ med önskat tryck hos oss!
fr. 26,78 kr
exkl. moms
Resekit - Mini
Ett riktigt smidigt resekit som innehåller en våtservett, ett återfuktande läppcerat, skyddande solskydd och 7 st näsdukar. Beställ hos oss!
fr. 36,23 kr
exkl. moms
Solkräm i dospåse
4 ml av solkräm i en dospåse med solskyddsfaktor 25 eller 50. Perfekt att ha med på en kortare semester eller till stranden. Beställ med eget tryck!
fr. 7,35 kr
exkl. moms
Solskydd i stift
Perfekt för att använda i ansiktet för att skydda kroppens ömtåligaste områden från solens strålar. En omtänksam reklamprodukt!
fr. 14,28 kr
exkl. moms
Solskydd - Tub
Skydda dig mot solens strålar med denna produkt. 50 ml av solskydd i en praktisk tub. Välj mellan solskyddsfaktor 25 och 50. Beställ med önskat tryck hos oss!
fr. 39,27 kr
exkl. moms
Solskydd och läppcerat
Solskydd och läppcerat, en riktigt grym 2-i-1 produkt! Beställ med ditt unika tryck på.
fr. 37,59 kr
exkl. moms
Läppcerat med solskydd - Nyckelband
En grym 2-i-1 produkt med nyckelband! Beställ med önskat tryck hos oss.
fr. 43,89 kr
exkl. moms

Solskydd med tryck

Att vi ska vara noga med att smörja in kroppen med solskydd vet de flesta om och ändå så struntar många i det och drabbas av malignt melanom som är hudcancer. Nu kan ditt företag trycka upp sin logga på våra solskyddsprodukter och dela ut som give aways på mässor och event, något som förhoppningsvis bidrar till att fler använder solskydd. Se till att dina anställda bär med sig en flaska solkräm med företagets tryck på, när de går till stranden i sommar. 

Tryck på solskydd

Kanske funderar du på vilka solskydd som blir bäst med ditt företags logga på? Eller har du andra tankar och funderingar kring våra övriga profilprodukter? Hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig med allt från idé till tryck. Vi kan även erbjuda rådgivning kring hur du på bästa sätt når ut till dina kunder.

Tveka inte att kontakta oss