Mässa & Event

Att delta på mässor och event är en viktig del av många företags strategier för att nå ut till sin målgrupp, bygga relationer och stärka sitt varumärke. För att få maximal effekt av dessa evenemang krävs det mer än bara närvaro - det handlar om att skapa ett intryck som består.

Ett av de mest effektiva sätten att göra detta är genom väl utvalda mässprodukter. Genom att använda produkter till mässan kan du visa upp ditt varumärke på ett minnesvärt och engagerande sätt. Målet med dessa produkter är inte bara att dra uppmärksamhet till din monter, utan också fungera som en långsiktig reklamkanal efter själva eventet.

Vad gör bra mässprodukter?

Bra mässprodukter ska vara både attraktiva och funktionella, vilket innebär att de ska se bra ut men även fylla en praktisk funktion för besökaren. Detta ökar chansen för produktens livslängd samt möjligheten för fler människor att se ditt varumärke över tid.

Förutom detta bör produkten spegla ditt företags image och värderingar så mycket som möjligt. Är miljövänlighet en stor del av ert varumärkes identitet? Då kanske ni vill överväga hållbara alternativ eller återanvändbara produkter till mässan.

Produkter till mässan: Att välja rätt produkt

När det kommer till att välja vilka produkter till mässan du ska använda finns det ingen universallösning. Vilken typ av produkt som fungerar bäst beror helt på ditt företag, din målgrupp och vad du vill uppnå med ditt deltagande i mässan.

En klassiker bland eventprodukter är pennor med tryck, men även profilkläder, väskor och teknikrelaterade produkter kan vara effektiva. Det viktigaste är att hitta något som passar just er verksamhet och era kunder.

Trycksaker till event: Förbättra synligheten för ditt varumärke

Att ha bra trycksaker till event kan göra en stor skillnad när det gäller att stärka ert varumärkes image och synlighet under en mässa eller ett annat evenemang. Dessa inkluderar allt från broschyrer och flyers till roll-ups, banners och affischer.

Förutom detta erbjuder vi också mer unika alternativ såsom reklamflaggor, beachflaggor eller uppblåsbara reklampelare - alla anpassade efter era specifika behov.

Slutsats: Mässa och Event

Oavsett om ni planerar för en stor branschmässa eller ett mindre lokalt event kan rätt sortiment av mässprodukter göra en stor skillnad. Genom att investera i högkvalitativa produkter till mässan samt genomtänkta trycksaker till event har ni möjlighet att skapa starka intryck och långvariga relationer med era kunder.

Vi på Printer är här för att hjälpa er genom hela processen, från produktval till tryck och leverans. Med vår breda erfarenhet av mässa och event, kan vi säkerställa att ni får de bästa lösningarna för just ert företag.

Mässa & Event

Populära mässa & event

Produkter som är populära hos andra kunder
Roll up - Mini
Vår mini roll up passar dig som har en liten yta att förhålla dig till, så som en receptionsdisk. I priset ingår allt du behöver, bärväska, tryck och stativ.
fr. 414,75 kr
exkl. moms
Gatupratare med toppskylt - 50 x 70 cm
Gatupratare med tryckyta, trycket ingår i priset. Vår gatupratare med toppskylt är en av våra storsäljare inom kategorin gatupratare. Det som många uppskattar är möjligheten att sätta sin logga direkt på gatuprataren. Plats för en affisch med måtten 50 x 70 cm och tillverkad av aluminium. Önskas en 70 x 100 cm modell hittar du den här.
fr. 2 400,83 kr
exkl. moms
Trottoarpratare - 50 x 70 cm
Trottoarpratare med god plats för ditt budskap. Perfekt för en affisch med måtten 50 x 70 cm. Tillverkad av aluminium och stål.
fr. 1 954,58 kr
exkl. moms
Flagga - Standard
Din flagga är ditt varumärke. Vi gör flaggorna i de vanligaste storlekarna men det går självklart att anpassa till valfri storlek. En flagga behöver bytas ca 2-3 gånger om året beroende på var den står och vilken storlek. Vi kan hjälpa till med layout och förslag vid behov.
fr. 383,25 kr
exkl. moms

Eco ImageEco? Javisst!

Håll utkik efter vår ekosymbol på produkterna

Eko
Nyckelband - Eko
Enkelt nyckelband, trycks helt efter dina önskemål. Vi trycker hela bandet i den färg du väljer. Välj krok från listan, se bild 2 för alternativ.
fr. 6,10 kr
exkl. moms
Eko
Nyckelband - Eko - Säkerhetsfäste
Nyckelband med säkerhetsfäste, band i återvunnet material. Bandet trycks helt efter dina önskemål, vi trycker hela bandet i den färg du väljer. Välj krok från listan, se bild 2 för alternativ.
fr. 8,00 kr
exkl. moms
Eko
Nyckelband - Eko - Snabbfäste
Nyckelband med snabbfäste och säkerhetsfäste, band i återvunnet material. Bandet trycks helt efter dina önskemål, vi trycker hela bandet i den färg du väljer. Välj krok från listan, se bild 2 för alternativ.
fr. 9,80 kr
exkl. moms
Många utställare har kanske inte kunskapen eller tillbehören för att sätta upp en tillräckligt lockande och säljande monter på mässorna. Samma sak gäller olika event; våga ta klivet utanför ramarna (och montern) för att leverera det där eventet som överraskade alla och blev ett minne som de sent kommer att glömma. Med hjälp av inspiration, fantasi och våra produkter för mässa och event kan du skapa en upplevelse för dina kunder som är mer värd än att bara dela ut broschyrer. Det är viktigt att tänka igenom hela mässmontern så du kan få till den viktiga ”röda tråden”, så att kunderna kan se och förstå helheten. Hos Printer finns mängder av produkter som hjälper till att framhäva företagets varumärke på mässor och event.

Tips till mässan

Viktigt är så klart att framhäva de produkter som ni tar med till mässan. Är det mindre produkter kan dessa med fördel placeras i mässhyllor med tryck som visar produkterna på ett snyggt sätt. Om det är många produkter som ska visas är det bra med ett lite större mässbord där det får plats fler saker. Duka upp med profilvatten med företagets logga att bjuda besökarna på, eller varför inte ta med en kaffeapparat och bjuda på kaffe i pappersmuggar med tryck och en bit godis eller kaka till. Allting med företagets logga tryckt på förpackningarna.

Montern på mässan

Allt handlar egentligen om hur stor montern på mässan är. Det är bra att bygga upp montern på kontoret först genom att mäta alla mässmöbler ni behöver, inklusive broschyrställ och vepor för att se hur mycket utrymme som behövs. Se också till att beställa profilkläder med företagets tryck till personalen som kommer att representera företaget på mässan. För event har vi smarta och snygga band som går att trycka på och dela ut till alla inbjudna som ”biljett” så de kan gå ut och in från eventet.

Mässans mest välkomnande monter?

En annan sak att ta hänsyn till vid planering och uppbyggande av monter till mässa är hur mässmöblerna placeras. Det är bra att tänka på flödet in och ur montern, ska den vara öppen och välkomnande? Ställ inte upp mässmöblerna horisontellt mot gången där besökarna passerar, det blir både en fysisk och psykisk blockering för besökarna att ”ta sig in” i montern. Om det dessutom står någon bakom disken och tittar ut för att få ögonkontakt kan detta bli ytterligare en blockering och till och med få besökarna att undvika kontakt. Var istället rörlig i montern på ett spontant sätt, våga ta steget ut ur montern (ja det kan finnas regler om detta) för att engagera besökaren innan dom har passerat.

Engagera mässans besökare

Att välkomnas av någon som tar steget ut ur montern för att erbjuda något kan kanske uppfattas som lite framfusigt om det inte görs på rätt sätt. Tänk på vilket budskap som ska framföras och led in besökaren i montern för att ge bort något eller ännu hellre, utföra något. En tävling, en undersökning, en uppgift, att ställa upp på ett roligt foto (beroende på företagets produkter och vilken typ av besökare som kommer). Engagera besökarna i ert Instagram eller kanske något ni har lagt ut på LinkedIn, för att de ska få tävla om något (presentkort, produkter, upplevelser, konserter etc.). Fundera på hur ni kan knyta an till besökarna, om det finns något gemensamt på mässan ni kan dra nytta av. Det är bra att inleda en första kontakt med frågor som dom inte gärna säger NEJ till. Ett absolut förbud är t ex ”ursäkta får jag störa lite?” eller ”har ni tid en stund?”. Ställ hellre frågor som ”har ni någon gång funderat på (hört talas om) …?”, ”Vill ni vinna ett presentkort på 5000?”. Ta samtidigt något litet backande steg in mot montern så bjuder ni in till att följa. Ha något nära som går snabbt att visa upp eller inleda ett samtal om.

Glada representanter på mässan

En effektivt uppförd monter kan dra många besökares uppmärksamhet till sig men det är lika viktigt att personerna som representerar montern på mässan är engagerade och intressanta. Även här är det viktigt att ha den ”röda tråden” genom samtalet, vad ska min kontakt med besökaren leda till? En öppen och inbjudande monter med engagerade och glada representanter kommer att ge mycket tillbaka till företaget, var så säker!