Kontorsmaterial med tryck

När många hör kontorsmaterial så dyker pennor, papper och mappar upp i huvudet. Vi erbjuder dock mycket mer än bara det. Vi har till exempel klockor, USB-minnen, bokmärken och laserpekare för att nämna några.

Skapa ett starkt varumärke med kontorsmaterial med tryck

Varje företag, oavsett storlek eller bransch, behöver en rad olika kontorsprodukter för att hålla verksamheten igång. Men har du någonsin tänkt på hur dessa vardagliga föremål kan fungera som effektiva marknadsföringsverktyg? Genom att välja kontorsmaterial med tryck kan du stärka ditt varumärkes identitet och synlighet på ett subtilt men effektivt sätt.

Vad innebär kontorsmaterial med tryck?

Kontorsmaterial med tryck är helt enkelt kontorsprodukter som har anpassats med ditt företags logga, logotyp eller annan relevant grafik eller text. Det kan handla om allt från pennor och anteckningsblock till mappar, klistermärken, musmattor och mer. Dessa produkter används dagligen inom företaget, vilket gör dem till en utmärkt plattform för att sprida ditt budskap eller din logotyp.

Fördelarna med kontorsmaterial med tryck

Att beställa kontorsmaterial med tryck kan verka som en liten detalj, men det kan ha en betydande inverkan på ditt företags image och varumärkesbyggande. För det första ger det en professionell touch till dina arbetsplatser och mötesrum. Varje gång en kund, leverantör eller anställd ser din logotyp på en penna, anteckningsblock eller annan kontorsprodukt, stärks deras koppling till ditt varumärke.

För det andra är det ett kostnadseffektivt sätt att öka ditt företags synlighet. I jämförelse med traditionella reklammetoder som TV- eller radioreklam, är kontorsmaterial med tryck ett mer ekonomiskt alternativ som fortfarande ger god exponering.

Att beställa kontorsmaterial med tryck

När du väljer att beställa kontorsmaterial med tryck, finns det några saker du bör tänka på. Först och främst bör du välja produkter som används regelbundet inom ditt företag. På så sätt säkerställer du att din logotyp eller ditt budskap får maximal exponering.

Därefter behöver du besluta om designen. Det kan vara frestande att gå all-in med färgglada bilder och text, men ibland är mindre mer. En enkel logotyp eller text kan ofta vara mer effektiv och ge ett mer professionellt intryck.

Slutligen bör du överväga kvaliteten på de produkter du väljer. Billigt kontorsmaterial kan kanske spara dig pengar på kort sikt, men om produkterna snabbt går sönder eller inte fungerar som de ska, kan det skapa en negativ bild av ditt företag. Hos oss hittar du kvalitativa kontorsprodukter med tryck som håller över tid.

Beställ idag

Att investera i kontorsmaterial med tryck är ett smart sätt att stärka ditt varumärke och öka din företags synlighet. Genom att välja kvalitativa produkter och en design som speglar ditt företag kan du skapa en stark och enhetlig bild som imponerar på både anställda och kunder. Oavsett om du vill sprida ditt budskap, förstärka din företagslogga eller bara ge ditt kontor en mer professionell touch, är vi här för att hjälpa dig hitta de perfekta produkterna för dina behov.

Kontorsmaterial

Populära kontorsmaterial

Produkter som är populära hos andra kunder
Markeringspennor - Hand
Den här produkten består av en hand av plast med markeringspennor som fingrar! Ditt tryck placeras på ovansidan av handen. En rolig giveaway som passar utmärkt på kontoret eller i hemmet.
fr. 16,59 kr
exkl. moms
Eko
Pennhållare - Kartong Eko
Det här är en enkel pennhållare som du kan placera ditt egna tryck på. En rolig giveaway!
fr. 74,34 kr
exkl. moms
Multifunktionell pennhållare - Konstläder
Den här snygga pennhållaren har en inbyggd klocka med många användbara funktioner. Detta är en utmärkt reklamprodukt!
fr. 115,82 kr
exkl. moms
Tumstock - Klassisk - 2 m
Sätt ditt unika tryck på denna tumstock. Den har en maxlängd på 2 meter.
fr. 52,29 kr
exkl. moms

Eco ImageEco? Javisst!

Håll utkik efter vår ekosymbol på produkterna

Eko
Pennhållare - Kartong Eko
Det här är en enkel pennhållare som du kan placera ditt egna tryck på. En rolig giveaway!
fr. 74,34 kr
exkl. moms
Eko
Anteckningsblock m. penna - Ekologisk
Ett ekologiskt anteckningsblock som levereras med en biologiskt nedbrytbar bläckpenna. En klockren reklamprodukt som dessutom är klimatsmart!
fr. 14,18 kr
exkl. moms
Eko
Anteckningsblock - Återvunnen
Ekologiskt anteckningsblock. Perfekt för skolor, utbildningar och liknande som letar efter ett miljövänligt alternativ.
fr. 27,41 kr
exkl. moms
Hos oss på Printer kan du beställa hem tusentals trycksaker direkt på nätet! Om du har några frågetecken eller om du vill ha hjälp med att lägga din beställning? Vi hjälper dig på vägen mot den ultimata reklamprodukten för ditt ändamål.