Flaggor med tryck

Det finns många olika sätt för företag att marknadsföra sig och nå ut till sin publik. Ett av de mest effektiva och visuellt attraktiva alternativen är flaggor med tryck. Flaggor kan användas på en mängd olika platser, från kontor och butiker till mässor och event.

Användningsområden för flaggor med tryck

En av de största fördelarna med flaggor som reklamverktyg är deras flexibilitet. De kan placeras nästan var som helst, vilket gör dem idealiska för alla typer av verksamheter.

För det fysiska kontoret eller butiken ger flaggor en stark visuell närvaro. En välplacerad flagga kan fånga uppmärksamheten hos passerande kunder och locka in dem i affären. Dessutom bidrar de till att skapa ett mer enhetligt varumärkesuttryck genom att matcha andra marknadsföringsmaterial.

Vid event eller mässor fungerar flaggor som utmärkta vägvisare. De hjälper besökare att hitta rätt bland alla montrar och erbjudanden samt höjer profileringen på platsen.

Även vid sportevenemang har vi sett hur effektiva våra kunders användning av flaggor har varit, både för sponsrade lag eller evenemang men även internt på företaget där man vill visa upp sammanhållningen i organisationen.

Designprocessen

När du beställer dina egna unika flaggor med tryck hos oss, kommer vi att guida dig genom hela designprocessen. Vi hjälper till att skapa en design som bäst representerar ditt varumärke och ger det största visuella intrycket.

Färgerna, logotypen och eventuell text spelar alla viktiga roller i detta sammanhang. Vår expertis på området säkerställer att du får råd och guidning för att få ut mesta möjliga av din investering.

Kvalitet i fokus

När det gäller produktionen av våra flaggor med tryck är kvaliteten alltid vår högsta prioritet. Med över två decennier i branschen har vi byggt upp en stark kompetens när det gäller material- och produktionskunskap. Vi vet vad som fungerar bäst för olika ändamål, hur man uppnår de mest levande färgerna och vilken teknik som ger de mest hållbara resultaten.

Det är också värt att notera vårt engagemang för miljön. Som företag strävar vi efter att erbjuda så många miljövänliga alternativ som möjligt, både när det gäller produkterna själva men även under produktionen.

Flaggor med tryck erbjuder ett attraktivt sätt för företag att synas på marknaden idag. Oavsett om du vill använda dem internt eller externt, vid speciella evenemang eller dagligen utanför butiken - kan vi erbjuda lösningar anpassade efter just dina behov. Med vår expertis och erfarenhet kan vi garantera att du får en produkt som uppfyller dina förväntningar både när det gäller kvalitet, hållbarhet och visuell effekt.

Flaggor

Populära flaggor

Produkter som är populära hos andra kunder
Flagga - Standard
Din flagga är ditt varumärke. Vi gör flaggorna i de vanligaste storlekarna men det går självklart att anpassa till valfri storlek. En flagga behöver bytas ca 2-3 gånger om året beroende på var den står och vilken storlek. Vi kan hjälpa till med layout och förslag vid behov.
fr. 383,25 kr
exkl. moms
Flagga - Stående
Din flagga är ditt varumärke. Vi gör flaggorna i de vanligaste storlekarna men det går självklart att anpassa till valfri storlek. En flagga behöver bytas ca 2-3 gånger om året beroende på var den står och vilken storlek. Vi kan hjälpa till med layout och förslag vid behov.
fr. 446,25 kr
exkl. moms
Beachflagga - Droppe
Vår mest sålda beachflagga i form av droppe som finns i 4 olika storlekar. Komplett inkl. mast, bärväska och tryckt flagga. Välj vilken typ av fot du vill ha till. Vanligast är kryssfot och vattenbälj. Ska du fästa i marken så välj markspik eller markskruv. Är det ett blåsigt ställe så satsa på de tyngre tillbehören.
fr. 731,00 kr
exkl. moms
Beachflagga - Cube
Beachflagga i kantig form som finns i 3 olika storlekar. Komplett inkl. mast, bärväska & tryckt flagga. Välj den fot du vill ha till. Vanligast är kryssfot och vattenbälj. Ska du fästa i marken så välj markspik eller markskruv. Är det ett blåsigt ställe så satsa på de tyngre tillbehören.
fr. 1 078,00 kr
exkl. moms

Flaggor förr

Förr i tiden var flaggor rena rama konstverken. Materialen de tillverkades av kunde vara siden, taft, bomull eller ylle och man lade ner mycket tid på detaljer såsom brodyr och målningar på flaggorna. Idag görs flaggor mest i syntetiska material.

Kontakta oss

Behöver du hjälp med flaggor eller andra profilprodukter? Tveka inte på att kontakta oss. Vi har lång erfarenhet av tryck på reklam- och profilprodukter och delar gärna med oss av vår expertis.