Övrigt

I denna Övrigt-kategori hittar du produkterna som inte riktigt passar in i våra övriga kategorier, men som är precis lika praktiska och användbara. Kategorin är under ständig utveckling och påbyggnad och vi sonderar kontinuerligt marknaden i jakten på spännande produkter. Så håll ögonen öppna och kika gärna förbi här igen, om du inte hittar det du söker denna gång!
Övrigt

Populära Övrigt

Produkter som är populära hos andra kunder
Bordsryttare 3-sidig
En snygg bordsryttare med rätt budskap betalar av sig snabbt. Det perfekta verktyget för merförsäljningen eller för att få ut en nyhet när gästen eller besökaren redan är på plats. Laminering ingår, välj mellan matt eller blank.
fr. 3,59 kr
exkl. moms
Klappare
Dessa högljudda klappare är perfekta att lägga ut på stolarna inför en match. Ditt tryck placeras på båda sidorna vilket ger dig stor tryckyta och möjlighet att kunna förmedla allt du har att informera om.
fr. 9,45 kr
exkl. moms
Vykort
Vykort är den perfekta hälsningen som är både snygg och klassisk. Trycks på kartongpapper med en glansig framsida och en skrivbar baksida.
fr. 0,53 kr
exkl. moms
Bordsryttare 2-sidig
2-sidig bordsryttare, perfekt för att fylla ut bordet eller disken. Det perfekta verktyget för merförsäljningen eller för att få ut en nyhet när gästen eller besökaren redan är på plats. Laminering ingår, välj mellan matt eller blank.
fr. 11,90 kr
exkl. moms