Packtejp med tryck

Hos oss på Printer hittar du flera olika typer av packtejp, PP, PVC och kraftpapper. Dessa material har olika fördelar och har du tidigare inte beställt packtejp med tryck kan det vara svårt att veta vilken variant du ska välja.

Packtejp med tryck - En effektiv marknadsföring

Packtejp med tryck har länge varit en populär produkt för företag som vill stärka sitt varumärke och öka sin synlighet. Denna typ av tejp används ofta vid paketering och frakt, vilket gör den till ett perfekt verktyg för att sprida ditt budskap.

Fördelarna med packtejp med eget tryck

Att välja packtejp med eget tryck ger flera fördelar. Först och främst kan du få din logga eller företagslogga tydligt synlig på alla dina paket. Det innebär att varje gång någon ser ett av dina paket kommer de också se din logo, vilket bidrar till ökad igenkänning av ditt märke.

Tejp med tryck är även kostnadseffektivt jämfört med andra former av reklamtryck. Med möjligheten att beställa stora kvantiteter kan du säkerställa att du alltid har tejp till hands när det behövs, utan att det kostar skjortan.

Varför välja oss för packtejp?

Vi erbjuder högkvalitativ tejp med eget tryck designad specifikt för företagstryck. Vårt team i Stockholm tar emot din beställning och arbetar noggrant för att producera en produkt som uppfyller just dina behov.

Våra produkter är inte bara billiga utan också mycket hållbara, så du kan vara säker på att de kommer klara era krav oavsett destination. Vi erbjuder både tejp i standardstorlek samt ett smalare alternativ beroende på vad som passar bäst för just era behov.

Personlig service

När du väljer oss får du mer än bara packtejp – vi strävar efter att erbjuda personlig service där vi lyssnar på våra kunders unika krav och anpassar vår tjänst efter dem. Det betyder exempelvis om ni vill ha text eller bild på tejpen ordnar vi det åt er. Vill ni ha ert företags logotyp eller kanske ett annat budskap? Inget problem! Vi hjälper gärna till!

Sammantaget är tejp (eller packtejp) med eget tryck en smart investering som hjälper dig visa upp din logga överallt där den går ut genom posten samtidigt som den fungerar lika bra inomhus då man t.ex ska täta kartonger inför flytt etc., Och eftersom priset per rulle oftast blir billigare ju fler man köper så kan detta vara ett väldigt prisvärt sätt att synas men också lösa vardagens praktiska problem! Kom ihåg: Ett starkt varumärke börjar inte endast hos kunden, utan redan vid leveransen! Packetejp är mer än bara ett verktyg; det är även en del av ert visuella identitet.

Packtejp

Antal produkter: 6

Sortera på:
Packtejp - Standard
Vår standard packtejp är tillverkad av PVC, vilket gör tejpen både tåligare och kraftigare. Dessutom är den tystare än den billiga PP-tejpen.
fr. 29,40 kr
exkl. moms
Packtejp - Kraftpapper
Packtejp tillverkad i kraftpapper. Tålig och mer miljövänlig än packtejp i plast.
fr. 38,85 kr
exkl. moms
Billig
Packtejp - PP Hotmelt
Det här är vår billigaste packtejp. Tejpen fungerar utmärkt för små och mellanstora paket. Perfekt för butiker och företag som letar efter ett billigt alternativ med bra tryckmöjligheter.
fr. 15,75 kr
exkl. moms
Packtejp - PP Solvent
Tunn packtejp som fungerar utmärkt till små och medelstora paket. Tejpen är tillverkad i PP-material.
fr. 14,70 kr
exkl. moms
Packtejp - PVC
Extra kraftig packtejp är tillverkad av PVC. Tejpen är hela 50my vilket gör den extra tålig och ger en bra robust känsla. Perfekt för tunga paket och paket som ska skickas långt.
fr. 38,85 kr
exkl. moms
Packtejp - Kraftpapper - Billig
Packtejp tillverkad i kraftpapper. Tålig och mer miljövänlig än packtejp i plast.
fr. 36,75 kr
exkl. moms

Packtejp med tryck, bra exponering

Packtejpen har blivit allt viktigare för fler företag i och med den ökade försäljningen via e-handel. Det är många paket som ska skickas fram och tillbaka mellan återförsäljare, butik och konsument och den enda fysiska kontakten kunden har med butiken är paketet och dess innehåll. Därför är det också bra att se över hur produkten är paketerad, vilket intryck önskar du som företagare göra på dina kunder? Att skaffa din egen packtejp med tryck är hur som helst, en väldigt bra början.

PP-tejp (Polypropen packtejp)

PP-tejpen är den billigaste varianten av packtejp. Tejpen är lite tunnare än våran standard tejp som är en PVC-tejp. En PP-tejp (länk) fungerar utmärkt till mindre paket.

PVC-tejp (Polyvinylklorid packtejp)

PVC-tejpen är vår standardtejp och den packtejp vi säljer absolut mest av. PVC är både tåligare och kraftigare än den billigare PP-tejpen vilket gör att den lämpar sig bra till större paket och paket som ska transporteras längre sträckor. Vi rekommenderar i de flesta fall att du väljer en PVC-tejp (länk) för att vara säker på att den klarar alla påfrestningar som dina paket kan utsättas för.

Papptejp (Kraftpapper)

Papptejp tillverkar i kraftpapper är det mest miljövänliga alternativet av packtejp. Dessutom om man packar sina varor i bruna kartonger blir det väldigt snyggt med en brun papperstejp (länk), men självklart går det även att färga in tejpen i din egna PMS-färg. Packtejp i kraftpapper är väldigt slitstark och har en väldigt bra vidhäftning.