Packtejp med tryck

Hos oss på Printer hittar du flera olika typer av packtejp, PP, PVC och kraftpapper. Dessa material har olika fördelar och har du tidigare inte beställt packtejp med tryck kan det vara svårt att veta vilken variant du ska välja.
Packtejp

Antal produkter: 6

Sortera på:
Packtejp - Standard
Vår standard packtejp är tillverkad av PVC, vilket gör tejpen både tåligare och kraftigare. Dessutom är den tystare än den billiga PP-tejpen.
fr. 40,00 kr
exkl. moms
Packtejp - PP Solvent
Tunn packtejp som fungerar utmärkt till små och medelstora paket. Tejpen är tillverkad i PP-material.
fr. 22,00 kr
exkl. moms
Billig
Packtejp - PP Hotmelt
Det här är vår billigaste packtejp. Tejpen fungerar utmärkt för små och mellanstora paket. Perfekt för butiker och företag som letar efter ett billigt alternativ med bra tryckmöjligheter.
fr. 24,00 kr
exkl. moms
Packtejp - PVC
Extra kraftig packtejp är tillverkad av PVC. Tejpen är hela 50my vilket gör den extra tålig och ger en bra robust känsla. Perfekt för tunga paket och paket som ska skickas långt.
fr. 48,00 kr
exkl. moms
Packtejp - Kraftpapper - Billig
Packtejp tillverkad i kraftpapper. Tålig och mer miljövänlig än packtejp i plast.
fr. 43,00 kr
exkl. moms
Packtejp - Kraftpapper
Packtejp tillverkad i kraftpapper. Tålig och mer miljövänlig än packtejp i plast.
fr. 45,00 kr
exkl. moms

Packtejp med tryck, bra exponering

Packtejpen har blivit allt viktigare för fler företag i och med den ökade försäljningen via e-handel. Det är många paket som ska skickas fram och tillbaka mellan återförsäljare, butik och konsument och den enda fysiska kontakten kunden har med butiken är paketet och dess innehåll. Därför är det också bra att se över hur produkten är paketerad, vilket intryck önskar du som företagare göra på dina kunder? Att skaffa din egen packtejp med tryck är hur som helst, en väldigt bra början.

PP-tejp (Polypropen packtejp)

PP-tejpen är den billigaste varianten av packtejp. Tejpen är lite tunnare än våran standard tejp som är en PVC-tejp. En PP-tejp (länk) fungerar utmärkt till mindre paket.

PVC-tejp (Polyvinylklorid packtejp)

PVC-tejpen är vår standardtejp och den packtejp vi säljer absolut mest av. PVC är både tåligare och kraftigare än den billigare PP-tejpen vilket gör att den lämpar sig bra till större paket och paket som ska transporteras längre sträckor. Vi rekommenderar i de flesta fall att du väljer en PVC-tejp (länk) för att vara säker på att den klarar alla påfrestningar som dina paket kan utsättas för.

Papptejp (Kraftpapper)

Papptejp tillverkar i kraftpapper är det mest miljövänliga alternativet av packtejp. Dessutom om man packar sina varor i bruna kartonger blir det väldigt snyggt med en brun papperstejp (länk), men självklart går det även att färga in tejpen i din egna PMS-färg. Packtejp i kraftpapper är väldigt slitstark och har en väldigt bra vidhäftning.