Kataloger & Magasin

Vi trycker små och stora katalogproduktioner med olika typer av papper, färg, format och även laminering och lack. Det är bara fantasin som sätter stopp för vad vi kan producera.
Kataloger & Magasin

Populära kataloger & magasin

Produkter som är populära hos andra kunder
Bok - Hårdomslag
Varje månad hjälper vi våra kunder att trycka böcker med mjuk- och hårdband samt olika former av efterbehandlingar på omslagen. Vi har konkurrenskraftiga priser redan från en upplaga på 100 ex men är som bäst när din beställning överstiger 1000 ex. Leveranstiden är ca 4 veckor och vi offererar varje projekt individuellt så återkom gärna till oss med underlag för din offert.
fr. 0,00 kr
exkl. moms
Katalog
Tryck din katalog hos oss på PRINTER. Vi startade som ett företag specialiserat på katalogtryck och producerar flera kataloger i veckan till ledande varumärken i Sverige. Vi hjälper allt från modeföretag, möbelföretag till studentkårer med tryck och vägledning. Vi trycker allt från 100 ex och upp till ca 50 000 ex och gör diverse folieringar, lacker och andra efterbehandlingar. Kataloger offereras individuellt så kontakta oss kring din produktion så hjälper vid dig med goda råd, en trygg process och allt till ett bra pris. Vill du ha hjälp att skicka ut katalogen med posten? Det fixar vi.
fr. 0,00 kr
exkl. moms
Tidning / Magasin
Vi trycker magasin och tidningar till företag och föreningar. Vi är ett tryckeri som kan trycka både små och stora upplagor. Just denna produkt har inget pris i produkten utan du får göra en förfrågan till oss så räknar vi ut ett pris till dig.
fr. 0,00 kr
exkl. moms

Specifikationer för kataloger

Ange följande information när du frågar oss på pris: Antal, format, papper inlaga, papper omslag, tryckfärger, limmad eller häftad och om ni vill ha någon fin finish på som laminering eller lack.

Trycka kataloger

Kataloger är en viktig del av marknadsföringen för många företag. Genom att trycka kataloger med hög kvalitet kan du visa upp dina produkter eller tjänster på ett tilltalande och informativt sätt. När du planerar en katalogproduktion, är det viktigt att tänka på följande faktorer: Design: En tilltalande och användarvänlig design är nyckeln till en framgångsrik katalog. Se till att din design förmedlar din varumärkesidentitet och är enkel att navigera. Innehåll: Säkerställ att all information i din katalog är aktuell och korrekt. Inkludera bilder, beskrivningar och priser på alla dina produkter eller tjänster. Målgrupp: Tänk på din målgrupp när du planerar innehållet i din katalog. Se till att din katalog tilltalar din målgrupp och hjälper till att förmedla ditt budskap på ett effektivt sätt. Tryckeri: Välj ett tryckeri med erfarenhet och teknisk kunskap för att säkerställa en högkvalitativ tryckt produkt.

Vårt tryckeri för kataloger

Vårt tryckeri för kataloger erbjuder en brett utbud av tryckmöjligheter, inklusive storlek, form, papper, färg och mer. Med hjälp av vår avancerade teknik och erfarenhet kan vi garantera att din katalog blir vacker, informativ och effektiv. Så vänta inte, börja nå ut till din målgrupp idag med vår trycktjänst för kataloger!