Etiketter med eget tryck

Vi på Printer finns till för er som vill ha klistermärken med eget tryck. Gör era egna klistermärken med tryck tillsammans med oss och var garanterade produkter med ett tydligt motiv som ni själva väljer!

Egen design av klistermärken och dekaler: En guide

För företag som vill göra ett starkt intryck är det viktigt att ha rätt verktyg för att kommunicera sitt varumärke. Ett sådant verktyg är klistermärken med egen design. Dessa små, men effektiva reklamverktyg kan skapa en stor skillnad när det gäller att stärka ditt varumärke.

Vad innebär klistermärken med egen design?

När vi pratar om klistermärken med egen design, syftar vi på personliga trycksaker som kan appliceras på olika ytor - från fönster till bilar, till produkter och mer. De används ofta för marknadsföringsändamål eller för att uttrycka företagsidentitet på ett unikt sätt.

Dekaler och klistermärken med eget tryck är liknande i detta sammanhang. Båda dessa typer av trycksaker erbjuder möjligheten att skräddarsy din marknadsföring genom att inkludera ditt företags logo, slogan eller andra grafiska element som representerar ditt varumärke.

Det finns ingen begränsning till formen eller storleken på dessa anpassade produkter; du kan välja allt från små etiketter till stora bildekaler, beroende på vad du behöver dem till.

Varför ska man överväga klistermärken med egen design?

Klistermärken och dekaler har blivit populära marknadsföringsverktyg av flera anledningar. De är kostnadseffektiva, lätta att distribuera och kan nå en bred publik.

Runda klistermärken med egen design, till exempel, har blivit alltmer populära för företag som vill skapa ett bestående intryck. Dessa små men kraftfulla verktyg kan placeras på en mängd olika platser - från produkter till fönster, bilar och mer - vilket ger ditt varumärke exponering långt utöver den ursprungliga platsen där de applicerades.

Dekaler och klistermärken med eget tryck är också ett effektivt sätt att kommunicera viktig information om ditt företag eller din produkt på ett visuellt tilltalande sätt. Oavsett om det handlar om kontaktinformation, öppettider eller produktspecifikationer så hjälper dessa personliga klistermärken dig att få ut budskapet tydligt och konsekvent.

Hur går man tillväga?

Att skapa egna klistermärken eller dekaler börjar med designprocessen. Detta innebär vanligtvis att du väljer rätt storlek, form (som runda) och färgschema för din produkt samt vilket budskap du vill kommunicera.

Oavsett om du behöver klistermärken med egen design, dekaler eller någon annan form av personlig trycksak, är vi här för att hjälpa dig. Vi har expertis inom alla aspekter av tryckproduktion och kan erbjuda rådgivning och support genom hela processen. Med oss vid din sida kan du vara säker på att ditt varumärke kommer att skina igenom på bästa möjliga sätt.

Etiketter

Populära etiketter

Produkter som är populära hos andra kunder
Etikett på rulle - Oval
Självhäftande etiketter med eget tryck på rulle. Perfekt för att sätta etiketter på t.ex. olika förpackningar, askar, mappar, papperspåsar osv. Önskar du en annan storlek så är du välkommen att kontakta oss så löser vi det. Tryck ingår.
fr. 0,24 kr
exkl. moms
Etikett på rulle - Rektangel
Självhäftande etiketter med eget tryck på rulle. Perfekt för att sätta etiketter på t.ex. olika förpackningar, askar, mappar, papperspåsar osv. Önskar du en annan storlek så är du välkommen att kontakta oss så löser vi det. Tryck ingår.
fr. 0,23 kr
exkl. moms
Etikett på rulle - Rund
Självhäftande etiketter med eget tryck på rulle. Perfekt för att sätta etiketter på t.ex. olika förpackningar, askar, mappar, papperspåsar osv. Önskar du en annan storlek så är du välkommen att kontakta oss så löser vi det. Tryck ingår.
fr. 0,20 kr
exkl. moms
Klistermärke - Papper - A5
Klistermärken är perfekta för företagets merförsäljning och synlighet. Går att sätta på i princip allt, som t.ex. kuvert, papperspåsar och andra typer av pappersprodukter.
fr. 1,16 kr
exkl. moms

Klistermärken med tryck för företagsprofilering

Egna etiketter lämpar sig lika bra när du har kokat saft hemma som när du arbetar på ett företag som säljer en viss produkt som behöver en namnlapp. Om ni vill beställa egna klistermärken som kan användas som flasketiketter kan vi ta fram självhäftande papper som designas på det sätt ni önskar. Den här typen av etiketter gör sig utmärkt om ni till exempel vill göra ett eget företagsvin eller någon annan dryck som ska bidra till er företagsprofilering. Har ni för vana att dela ut en flaska med dryck till era kunder, anställda eller samarbetspartners så gör en etikett med egen design presenten mycket mer personlig. På etiketten kan ni låta trycka er logotyp, företagets namn och naturligtvis även annan information som ni vill ska framgå gällande innehållet i flaskan.

Hos oss kan ni designa egna klistermärken enligt tycke och smak

Att göra klistermärken med egen design gör ni enklast med vår hjälp. Vi har många tryckerier som är anslutna till oss, och de är experter på att trycka produkter som både är användbara och ser snygga ut. En av fördelarna med att anlita oss när ni vill göra egna stickers är att vi kan göra trycket enligt den färgpalett ni önskar. Beroende på vilket material trycket ska göras på använder våra tryckerier sig av olika metoder för att färgerna ska återges så klart som möjligt.

Tryck egna klistermärken

Tryck egna klistermärken med logga i ett mindre format så att ni enkelt kan märka exempelvis kuvert eller pärmar. Den här typen av stickers kan ni även använda er av om ni deltar på en mässa och delar ut goodiebags till era besökare. Genom att placera ett klistermärke på papperskassen gör ni den genast mer originell, samtidigt som ni ser till att mottagaren blir påmind om ert företag. När ni vill trycka klistermärken som levereras på rulle kan ni hitta stickers som antingen är rektangulära, ovala eller kvadratiska. Tack vare det kan ni välja klistermärken med eget tryck som kan anpassas efter hur exempelvis er logotyp ser ut.