Muggar med tryck

Muggar är något vi använder varje dag, ofta flertalet gånger. Det är inte sällan det första vi tar fram när det är dags för ett möte eller en konferens, och vi i Sverige samlas gärna för en kopp gott kaffe när vi behöver en paus.

Muggar med tryck - en effektiv marknadsföringsstrategi

En populär reklamprodukt är muggar med tryck. Det är en kostnadseffektiv metod för att marknadsföra ett företag.

Kaffemuggar med tryck

Kaffemuggar med tryck fungerar utmärkt som reklamartiklar eftersom de erbjuder en stor yta för ditt budskap eller din logotyp. Dessutom, eftersom många människor använder kaffemuggar dagligen, ger det hög exponering till ditt varumärke. Att beställa kaffemuggar med eget tryck kan därmed vara ett mycket smart drag för alla företag som vill öka sin synlighet på marknaden.

Förutom att fungera bra som reklamprodukt kan dessa muggar också bidra till att skapa gemenskap inom företaget. Genom att ge anställda egna kaffemuggar med firmans logo stärker du teamkänslan och bygger lojalitet mot varumärket.

Kaffekoppar med tryck

Liksom kaffemuggarna erbjuder även våra kaffekoppar möjligheten till eget tryck. Oavsett om du väljer en klassisk vit modell eller något mer färgglatt kommer din logga eller text garanterat dra uppmärksamhet vid varje fika- eller mötestillfälle. Trycket på koppen kan inkludera allt från företagsloggan, ett inspirerande citat, till bilder relaterade till ert verksamhetsområde.

Att investera i dessa typer av produkter innebär inte bara potentialen att sprida er logotyp och budskap utanför kontoret men också inuti det vilket gör dem perfekta både som gåvor samt intern profilering.

Reklammuggar

Reklammuggar är den typiska benämningen när vi pratar om muggarna ur ett strikt affärs-och marknadsföringsperspektiv: dessa muggar representeras ofta i olika evenemang och aktiviteter där potentiella kunder finns – exempelvis mässor, konferenser och workshops.

Dessa muggar kan köpas billigt trots deras höga vinstpotential; tänk bara på hur många gånger per dag någon tar en klunk ur sin favoritmugg! Möjligheterna vad gäller designen är nästan oändliga: Du kan ha ditt eget unika designtryck på dem; allt från texter till bilder passande just er verksamhet och dess behov.

Så nästa gång ni överväger hur ni ska få ut era företagsloggor effektivare – glöm inte bort det fantastiska alternativet; Muggar! De här små artiklarna kommer inte bara göra skillnad i antal personer som exponeras för ert varumärke men också hjälpa dig att stanna länge i deras minnen!

Muggar

Populära muggar

Produkter som är populära hos andra kunder
Mugg - Keramik - 170 ml färg Vit
En kaffemugg i keramik med tryck. En något mindre mugg som gör sig perfekt till kaffesorter med mindre volym.
fr. 23,84 kr
exkl. moms
Kaffemugg - 270 ml
Snygg kaffemugg i sten som rymmer 27 centiliter. Rustik och stabil samtidigt som den är elegant.
fr. 23,10 kr
exkl. moms
Eko
Pappersmugg miljö - Enkelvägg
Billig miljövänlig pappersmugg med enkelvägg som trycks över hela ytan i CMYK. Pappersmuggen är nedbrytbar och går att kompostera. Denna pappersmugg lämpar sig utmärkt för kalla drycker. Ska du servera kaffe eller andra varma drycker rekommenderar vi våra pappersmuggar med dubbelvägg.
fr. 2,00 kr
exkl. moms
Eko
Pappersmugg miljö - Dubbelvägg
Billig miljövänlig pappersmugg med dubbelvägg som trycks över hela ytan i CMYK. Pappersmuggen är nedbrytbar och går att kompostera. Ska du servera saft eller andra kalla drycker kan du med fördel välja vår billigare pappersmugg med enkelvägg.
fr. 3,05 kr
exkl. moms

Eco ImageEco? Javisst!

Håll utkik efter vår ekosymbol på produkterna

Eko
Pappersmugg miljö - Enkelvägg
Billig miljövänlig pappersmugg med enkelvägg som trycks över hela ytan i CMYK. Pappersmuggen är nedbrytbar och går att kompostera. Denna pappersmugg lämpar sig utmärkt för kalla drycker. Ska du servera kaffe eller andra varma drycker rekommenderar vi våra pappersmuggar med dubbelvägg.
fr. 2,00 kr
exkl. moms
Eko
Pappersmugg miljö - Dubbelvägg
Billig miljövänlig pappersmugg med dubbelvägg som trycks över hela ytan i CMYK. Pappersmuggen är nedbrytbar och går att kompostera. Ska du servera saft eller andra kalla drycker kan du med fördel välja vår billigare pappersmugg med enkelvägg.
fr. 3,05 kr
exkl. moms

Vi har olika typer av muggar med tryck

Muggar med eget tryck är mycket mer än bara något att dricka ur. Vi tror på marknadsföring och synlighet som är specifikt anpassad efter företagen som anlitar oss och erbjuder därför muggar i olika material. Bland våra populäraste muggar finns självklart klassiska varianter i porslin, antingen med eller utan öron. Vi har både högre och lägre modeller så att ni kan anpassa ert val efter era egna preferenser. Har ni behov av engångsmuggar kan vi se till att ni får snygga muggar med text i ekologisk papp som lämpar sig lika bra för fikarummet på arbetsplatsen som de fungerar som take away-muggar när ni är ute på språng. Oavsett vad ni är ute efter har vi muggar med logga som kompletterar ert företag.

Reklammuggar att ge bort till besökare och personal

Muggar med tryck är inte bara tacksamma på kontoret, restaurangen eller caféet. För er som har många kundkontakter och vill kunna uppmärksamma dessa vid ingångna avtal eller andra tillfällen kan koppar med tryck fungera som trevliga presenter. Vill ni göra muggar med text och bild att ge bort kan vi utöver stengodsvarianter erbjuda plastmuggar som inte riskerar att gå sönder och take away-muggar som kan användas flera gånger. Perfekt att ge till en kund som har bråttom eller att använda själv, då synligheten även ökar för företaget ute i det fria. Vi har också muggar med tryck som tål hårdare tag och är ämnade för att användas under mer påfrestande förhållanden som utflykter och vandring. Du hittar både termosmuggar som håller drycken varm även när det är kallt ute som emaljmuggar och modeller med karbinhake.

Muggar med text i klara färger

Vi är stolta över att de tryckerier vi samarbetar med kan trycka på alla slags material och åstadkomma resultat som håller länge och som ser snygga ut. När man skall göra muggar med egen text är det viktigt att färgen på trycket passar bra ihop med själva muggen, och även att texten blir det iögonfallande på produkten. Detta kanske inte alltid är så lätt att välja då valmöjligheterna är stora. Vi är experter på marknadsföring och hjälper er därför gärna att välja muggar med text som går ihop med er företagsprofil både vad gäller färg, textstil och form. Det går också att beställa muggar med namntryck och kombinerad logotyp för att göra hela företagsprofilen synlig. Kontakta oss för rådgivning! Pssst….! Visste du att vi svenskar konsumerar över 9 kilo kaffe per person årligen!? Det motsvarar ungefär 3,5 koppar kaffe per person, varje dag. Det råder inga tvivel om att vi älskar kaffe. Med det sagt vill vi bara påpeka vilka möjligheter det finns med att använda muggen som en reklambärare. En mugg med tryck är i särklass något som kommer användas oftare än någon annan profilprodukt. Se det därför som en billig investering som varar länge.