Band med tryck

Företag idag står inför utmaningen att synas i en allt mer konkurrensutsatt värld. Det är här vi kommer in i bilden, med vårt breda sortiment av reklamprodukter som kan hjälpa ditt företag att sticka ut ur mängden. Två av dessa produkter - band med tryck och tygband - erbjuder ett unikt sätt att göra just det.

Vad är band med tryck?

Band med tryck är helt enkelt dekorativa band som har anpassats för att bära företagslogotyper, slogans eller andra slags grafiska bilder. De används ofta vid olika evenemang, som konferenser, seminarier eller festivaler, där de fungerar både som praktiska verktyg (till exempel namnbrickor) och ett kraftfullt marknadsföringsverktyg.

Användningsområden för band med tryck

Det finns många användningsområden för band med tryck. De kan användas vid produktlanseringar för att skapa en visuell enhetlighet mellan alla aspekter av evenemanget. Banden kan också tjäna som giveaways på mässor eller konferenser; genom att dela ut dem till besökare sprider du varumärkesmedvetenhet långt utanför själva eventet.

Ett annat populärt användningsområde är vid insamlingsaktiviteter eller välgörenhetsarrangemang. Här kan banden inte bara bidra till identifikation och organisation, utan också förmedla stöd för en viss sak eller ett initiativ.

Vad är tygband?

Tygband liknar band med tryck på många sätt, men som namnet antyder, tillverkas de av olika typer av textilmaterial. Detta ger dem en unik känsla och utseende som kan vara mer tilltalande för vissa företag och evenemang.

Användningsområden för tygband

Precis som band med tryck har även tygbanden en mängd användningsområden. De är perfekta att använda vid events där deltagare behöver identifieras, exempelvis musikfestivaler eller konferenser. Tygbands mjuka struktur gör dem bekväma att bära under längre perioder.

Förutom evenemangsbruk kan tygband även fungera bra i butiker eller showroom där de kan bidra till inredningen samtidigt som de bär ditt varumärke framåt. Eller varför inte erbjuda dem som gratis gåvor till kunder vid köp?

Oavsett om du väljer band med tryck eller tygband kommer dessa produkter att marknadsföra ditt företag effektivt och skapa långvariga intryck hos din publik.

Sammanfattningsvis erbjuder både band med tryck och tygband flexibla lösningar när det gäller marknadsföring och reklam. Oavsett vilket event du planerar - från mässor till festivaler - finns det alltid plats för dessa smarta marknadsföringsverktyg. Hos oss hittar du ett brett sortiment av band med tryck och tygband, anpassade efter dina specifika behov och önskemål.

Band

Populära band

Produkter som är populära hos andra kunder
Nyckelband - Klassisk
Ett klassiskt nyckelband med tryck som hjälper dig att hålla koll på nycklarna! Utmärkt profilprodukt att ge ut till kunder i butiken eller på mässan.
fr. 3,10 kr
exkl. moms
Festivalarmband - Tyvek
Festivalarmband i papper som rekommenderas för dagsevent, materialet kallas tyvek och är svårt att riva isär.
fr. 0,77 kr
exkl. moms
Festivalarmband - Vinyl
Enkla festivalarmband i vinyl. Lämpar sig perfekt för det längre eventet eller event där besökaren riskerar att bli blöt.
fr. 2,30 kr
exkl. moms
Nyckelband - Tubvävda - Standard
Tubvävda nyckelband helt utan tillval som säkerhetsfäste och snabbfäste.
fr. 6,00 kr
exkl. moms