Träningskläder med tryck

Träningskläder med tryck till ditt företag. Självklart ska det synas att hela företaget är ute och springer eller hämtar skrot till lunch! Att profilera dina träningskläder är ett enkelt sätt att skapa en bra lagkänsla.

Att välja rätt profilkläder för ditt företag kan vara en utmanande uppgift. Det är inte bara viktigt att hitta kläder som representerar ditt varumärke på bästa sätt, utan också att de är bekväma och funktionella för din personal. I den här artikeln kommer vi fokusera på träningskläder med tryck och sportkläder med tryck – två populära val när det gäller profilkläder.

Träningskläder med tryck

När man tänker på träningskläder med eget tryck kommer ofta tankarna till idrottsklubbar eller gymföretag. Men faktum är att dessa plagg har blivit allt mer populära inom många olika branscher. Träningskläderna fungerar inte bara som ett sätt för anställda att visa upp företagsloggan under träningen, utan även som en del av deras dagliga arbetsuniform.

Det finns flera skäl till varför du skulle vilja överväga träningskläder med tryck för ditt företag. För det första signalerar det hälsa och aktivitet, något som kan vara positivt om detta ligger i linje med ert företags värdegrund eller tjänster ni erbjuder.

Ett annat argument är komforten - moderna träningsplagg tenderar att vara väldigt behagliga tack vare tekniska materialval samt passformen de erbjuder. Att beställa sådana klädesplagg i Stockholm eller resten av Sverige är dessutom smidigt via vår webbshop.

Sportkläder med tryck

Liksom vid träningskläder så har sportkläder fått ökad popularitet inom affärsvärlden. Sport- och friluftskläder branschen har gjort stora framsteg när det gäller design, komfort och hållbarhet de senaste åren, vilket gör dem till ett attraktivt alternativ för alla typer av organisationer - från små startup-företag till multinationella koncerner.

Förutom logotyp kan sportkläderna även ha text eller bild som budskap relaterat till er verksamhet – kanske ett roligt internt slogan eller motto? Det ger era anställda möjlighet att känner sig mer involverade samtidigt som de sprider ert varumärkesbudskap där de än befinner sig!

Att köpa billiga sport- och träningsplagg online hos oss innebär snabb leverans oavsett om du befinner dig i Stockholm eller i andra städer i Sverige! Med reklamtrycket får ni maximal exponering samtidigt som plaggen fungerar praktiskt under arbetsdagen – win-win!

Oavsett om du letar efter tröjor, shorts, jackor eller andra plagg kan vi hjälpa dig hitta rätt typ av profilprodukter inklusive eget logo-tryck. Kom ihåg: Profil- & arbetsklädernas syfte handlar lika mycket om marknadsföring (reklam) som användning (komfort). De ska ge era anställda en kraftfull identitet samtidigt styrka ert varumärke mot både nuvarande men även potentiella kunder!

Hos oss får ni professionell hjälp genom hela processen - från val av produkter till design och slutligen produktion av era nya favorit-plagg!

Träningskläder

Populära träningskläder

Produkter som är populära hos andra kunder
Funktions t-shirt - Niagara - Herr  Elevate
Bra tränings t-shirt i Cool Fit modell som ger extra skön passform.
fr. 155,72 kr
exkl. moms
Funktions t-shirt - Niagara - Dam  Elevate
Bra tränings t-shirt i Cool Fit modell som ger extra skön passform.
fr. 155,72 kr
exkl. moms
Funktions t-shirt - Quebec - Herr  Elevate
Snygg funktions t-shirt med extra luftning som gör ditt träningspass extra behagligt.
fr. 168,00 kr
exkl. moms
Funktions t-shirt - Quebec - Dam  Elevate
Snygg funktions t-shirt med extra luftning som gör ditt träningspass extra behagligt.
fr. 168,00 kr
exkl. moms

Gymmet - en kort historielektion

Visste du att de första gymmen byggdes i antikens Grekland? Det engelska ordet "gymnasium" kommer från grekiskans gymnós som betyder "att träna naken". För ja, några profilerade träningskläder var det inte tal om då, här skulle man se hur musklerna jobbade. Att träna och tävla nakna sågs som en hyllning till gudarna. I Sverige togs de första stapplande stegen mot ett styrkegym år 1856 på Bårarps flickskola utanför Halmstad. Här försökte en man vid namn Gustaf Zander göra skolgymnastiken lite roligare med redskap gjorde av rep och skrot. City Hälsostudio i Göteborg brukar räknas som det första moderna gymmet. Det öppnade 1959 av Sveriges första mästare i Bodybuilding – Henry Bergström.