Biltillbehör med tryck

Är det en bra idé att sätta ditt tryck på ett biltillbehör? Definitivt, att färdas med bil är fortfarande ett av de absolut mest populära sätten att färdas på i Sverige.
Biltillbehör

Populära biltillbehör

Produkter som är populära hos andra kunder
Isskrapa - Handske
Den här isskrapan har en praktisk handske som gör att du inte behöver få kall snö på handen. Beställ med önskat tryck hos oss!
fr. 38,30 kr
exkl. moms
Istidsskrapan - P-skiva & Isskrapa färg Vit
Isskrapa med P-skiva, även kallad Istidsskrapa. Perfekt som giveaway vintertid, men även sommartid tack vare den inbyggda parkeringsskivan.
fr. 10,90 kr
exkl. moms
Express
Istidsskrapa - 5-i-1 färg Blå Bullet
5-i-1 P-skiva, den perfekta medresenären i bilen.
fr. 25,50 kr
exkl. moms
Parkeringsskiva - Självhäftande
Undvik parkeringsböter med denna grymma p-skiva som du enkelt kan fästa på vindrutan. Fullfärgstryck på båda sidorna ingår i priset. En reklamprodukt som erbjuder god synlighet för ditt budskap!
fr. 6,70 kr
exkl. moms

Hjälp med tryck på biltillbehör?

Denna produktkategori är anpassad till företag som arbetar inom fordonsbranschen på ett sätt eller annat; bilförsäljning, biltvätt, även försäkringsbolag och liknande. Känner du dig osäker angående vilken profilprodukt som passar bäst för ditt varumärke eller ändamål? Tvivla inte en sekund på att höra av dig till oss. Vi har många års erfarenhet inom tryckbranschen och kan bistå dig med tips och goda råd. 

Tveka inte att kontakta oss på 08-550 977 00 eller på hello@printer.se