Kort med tryck

I vår kategori med “kort” har vi lagt till flera underkategorier med kort som kan vara aktuella på arbetsplatser men också hållare för dessa kort som vi kan trycka ditt företags logga på. Till exempel trycker vi olika kort tillverkade i plast eller det mer miljövänliga materialet papper.
Kort

Populära kort

Produkter som är populära hos andra kunder
Visitkortshållare - Shanghai  Bullet
Presentkortshållare i aluminium med plats för ca 10 visitkort. Trycks med valfritt motiv på locket.
fr. 20,00 kr
exkl. moms
Visitkortsetui - New York  Bullet
Tjusigt metalletui i rostfritt stål som rymmer 10 st visitkort. Utmärkt reklamprodukt!
fr. 41,70 kr
exkl. moms
Korthållare för hotell - Enkel
Dessa korthållare har grymma tryckmöjligheter. Hotell eller spaanläggningar använder sig flitigt av denna reklamprodukt för att ge sina gäster ett extra gott intryck.
fr. 1,60 kr
exkl. moms
Vykort
Vykort är den perfekta hälsningen som är både snygg och klassisk. Trycks på kartongpapper med en glansig framsida och en skrivbar baksida.
fr. 0,50 kr
exkl. moms

Miljövänliga kort

För att förhindra att ett kort går sönder eller blir skrynkligt när det stoppas ner i väskan, plånboken eller fickan så producerades mängder med kort i plast. Nu när även företagen har börjat tänka på miljön och “hållbarhet” så har många valt att gå tillbaka till att trycka på papper istället. Det beror så klart på vad det ska vara för typ av kort.

Hjälp vid val av kort?

Hur ska du tänka när du väljer ett kort att trycka på? Skillnaden mellan hållbar och hållbarhet i ord kan tyckas ganska liten men betydelsen av dessa kan vara raka motsatsen. Om ett plastkort med tryck är en hållbar produkt, det vill säga att den håller längre än till exempel papper, så är det inte en produkt med hållbarhet ur ett miljöperspektiv då papper är miljövänligt men inte plast. Hur ska du tänka där?