Kort med tryck

I vår kategori med “kort” har vi lagt till flera underkategorier med kort som kan vara aktuella på arbetsplatser men också hållare för dessa kort som vi kan trycka ditt företags logga på. Till exempel trycker vi olika kort tillverkade i plast eller det mer miljövänliga materialet papper.

En närmare titt på kort med tryck

Fördelarna med att välja trycksaker för ditt företag är många. I en tid då digitala lösningar tar över, har fysiska produkter fortfarande en viktig plats inom marknadsföring och varumärkesbyggande. Kort med tryck är ett utmärkt exempel på detta.

Kort som visitkort, presentkort eller inbjudningskort kan ge ett bestående intryck. De fungerar inte bara som praktiska informationsbärare utan också som kraftfulla verktyg för att skapa starka relationer mellan ditt företag och din målgrupp.

Användningen av kort med tryck

Något så simpelt som ett visitkort kan göra mycket mer än att bara dela kontaktinformation - det ger mottagaren något konkret att hålla i handen, vilket gör det till en minnesvärd interaktion snarare än bara ytterligare en e-postadress eller telefonnummer att lägga till i sin kontaktlista.

Likaså kan anpassade presentkort stärka bandet mellan dig och dina kunder genom att visa uppskattning och belöna lojalitet. Inbjudningskort å andra sidan, oavsett om de används för professionella evenemang eller firanden, signalerar exklusivitet och personligt engagemang från din sida.

Processen bakom kort med tryck

Att producera dessa typer av kort innefattar flera steg. Först och främst krävs det en genomtänkt design som speglar ditt varumärke på bästa sätt. Här är detaljer viktiga - färgval, typsnitt och layout spelar alla en stor roll i hur ditt företag uppfattas.

Efter att ha skapat en attraktiv design kommer nästa steg: tryckprocessen. Detta är där vi kommer in i bilden. Vårt team av specialister har både kunskapen och erfarenheten för att leverera högkvalitativa kort med tryck.

När det gäller materialet kan vi erbjuda olika alternativ baserade på vad du vill åstadkomma med dina kort. Vi rådgör gärna om vilket material som passar bäst för just din produkt.

Kort med tryck - ett effektivt verktyg

Sammanfattningsvis erbjuder kort med tryck många möjligheter när det kommer till marknadsföring och varumärkesbyggande för företag. De ger inte bara viktig information, utan fungerar också som fysiska påminnelser om ditt företag långt efter den initiala interaktionen.

Om du letar efter ett effektivt sätt att sprida ordet om ditt företag, överväg då möjligheterna med anpassade kort från oss – vi har expertisen att hjälpa dig skapa de perfekta produkterna för just din verksamhet.

Sist men inte minst: glöm inte kraften i personlig service!

Att ta steget från digital kommunikation till handfast kontakt genom att trycka kort kan göra stor skillnad för hur ditt företag uppfattas. Det är en detalj som visar omtanke och engagemang, något som aldrig går ur tiden.

Kort

Populära kort

Produkter som är populära hos andra kunder
Plastkort - metalliskt tryck
Billiga plastkort med metalliskt tryck på. Perfekta som medlemskort eller som visitkort att ge ut vid mässor eller andra event.
fr. 2,21 kr
exkl. moms
Korthållare för hotell - Enkel
Dessa korthållare har grymma tryckmöjligheter. Hotell eller spaanläggningar använder sig flitigt av denna reklamprodukt för att ge sina gäster ett extra gott intryck.
fr. 1,68 kr
exkl. moms
Vykort
Vykort är den perfekta hälsningen som är både snygg och klassisk. Trycks på kartongpapper med en glansig framsida och en skrivbar baksida.
fr. 0,53 kr
exkl. moms
Korthållare för hotell - Elegant
Detta är en lyxigare korthålllare som du kan trycka helt efter egna önskemål. Perfekt för hotell, spa, vandrarhem och liknande. Ett proffsigare sätt att dela ut rumsnyckeln till dina gäster!
fr. 3,47 kr
exkl. moms

Miljövänliga kort

För att förhindra att ett kort går sönder eller blir skrynkligt när det stoppas ner i väskan, plånboken eller fickan så producerades mängder med kort i plast. Nu när även företagen har börjat tänka på miljön och “hållbarhet” så har många valt att gå tillbaka till att trycka på papper istället. Det beror så klart på vad det ska vara för typ av kort.

Hjälp vid val av kort?

Hur ska du tänka när du väljer ett kort att trycka på? Skillnaden mellan hållbar och hållbarhet i ord kan tyckas ganska liten men betydelsen av dessa kan vara raka motsatsen. Om ett plastkort med tryck är en hållbar produkt, det vill säga att den håller längre än till exempel papper, så är det inte en produkt med hållbarhet ur ett miljöperspektiv då papper är miljövänligt men inte plast. Hur ska du tänka där?