Vepor & Banderoller med tryck

Vepor och banderoller är produkter inom vårt sortiment storformat. Vi hjälper dig att välja rätt typ och rätt material om du är oerfaren.
Vepor & Banderoller

Populära vepor & banderoller

Produkter som är populära hos andra kunder
Tygbanderoll - Light - 115 g
Banderoll i tunnare material som är lätt genomskinligt vilket gör att ditt tryck lyser igenom även på baksidan. Hittar du inte måttet du söker så kan vi självklart anpassa det helt efter dina önskemål!
fr. 425,00 kr
exkl. moms
Tygbanderoll - Standard - 205 g
Vår mest sålda banderoll, i 205 g decor som ger en fantastisk bildåtergivning. Hittar du inte måttet du söker så kan vi självklart anpassa det helt efter dina önskemål!
fr. 495,00 kr
exkl. moms
Kanalvepa - Standard - 205 g
Tygvepa med insydda kanaler i över- och underkant för en smidig och snygg upphängning. Hittar du inte måttet du söker så kan vi självklart anpassa det helt efter dina önskemål!
fr. 795,00 kr
exkl. moms
Banderoll - Parad - 115 g
Paradbanderoll med kanaler i sidorna som gör att du enkelt kan montera banderollen på två pinnar och bära den på paraden. Hittar du inte måttet du söker så kan vi självklart anpassa det helt efter dina önskemål!
fr. 695,00 kr
exkl. moms

Banderoller med tryck

Banderoller med tryck är en kostnadseffektiv lösning för företag som vill visa upp sitt varumärke på ett slagkraftigt sätt. Med eget tryck kan du visa upp ditt företags budskap på en mängd olika evenemang, från mässor och utställningar till affärskonferenser och produktlanseringar. Banderoller är en kreativ och effektiv lösning för företag som vill skapa uppmärksamhet kring sitt varumärke. De är enkla att installera och kan snabbt och enkelt tas med till olika evenemang och platser.

Banderoll pvc

Med ett stort utbud av storlekar och material, inklusive PVC och tyg, kan du välja den banderoll som bäst passar ditt företags behov och budget. Beställ dina banderoller med tryck från oss idag och visa upp ditt varumärke på ett slagkraftigt sätt. Vi garanterar kvalitet, snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser.

Vepor med tryck

Vepor är en lättare variant och produceras oftast i tygmaterial. Vepor används på event, husväggar, tävlingar, till staket- Framförallt används vepor där det finns risk för blåst. Hålen i tyget gör att vinden blåser igenom och minskar risk att vepan slits sönder.

Vepor till event

Vi producerar 1000-tals vepor till event varje år. Eftersom veporna trycks i cmyk kan du ha vilket budskap som helst.