Flyers med tryck

På något av våra tryckerier kan vi producera dina flyer till ditt företag. Vi trycker flyers i alla format och vi hjälper dig att välja rätt papper till dina flyer.
Flyers

Populära flyers

Produkter som är populära hos andra kunder
Brevpapper - Dubbelsidig
Ett klassiskt brevpapper med tryck på båda sidorna. Perfekt som t.ex. menyer till restauranger eller för företag som vill skicka mer personliga brev till sina kunder.
fr. 0,50 kr
exkl. moms
Brevpapper - Enkelsidig
Ett klassiskt brevpapper med tryck på ena sidan. Perfekt som t.ex. menyer till restauranger eller för företag som vill skicka mer personliga brev till sina kunder.
fr. 0,40 kr
exkl. moms
Flyer - Dubbelsidig
Vi erbjuder flyers i flera format och material. Flyers är ett perfekt verktyg för att få ut ditt budskap smidigt och effektivt.
fr. 0,30 kr
exkl. moms
Flyer - Enkelsidig
Vi erbjuder flyers i flera format och material. Flyers är ett perfekt verktyg för att få ut ditt budskap smidigt och effektivt.
fr. 0,30 kr
exkl. moms

Tryckeri flyer

Vi är ett tryckeri i Stockholm som trycker flyers. Flyers är en av de mest kostnadseffektiva och effektiva marknadsföringsverktygen för att nå ut till en stor målgrupp. Genom att trycka flyers med hög kvalitet kan du skapa en stark visuell representation av din verksamhet eller produkt. Vårt företag erbjuder ett brett utbud av tryckmöjligheter på flyers, inklusive storlek, form, papper, färg och mer. Med hjälp av vår avancerade teknik och erfarenhet kan vi garantera att din flyer blir vacker och effektiv. Så vänta inte, börja nå ut till din målgrupp idag med vår högkvalitativa trycktjänst på flyers! Flyers eller också kallat flygblad delas oftast ut för hand genom att räcka över bladet till en förbipasserande på mässan eller på gatan. Fördelen med att räcka över flygblad är att oftast tar endast de som är intresserade emot bladet och på så sätt kan man spara både på pengar och miljön. Ett annat sätt att få ut sina flygblad till en stor mängd människor t.ex inom ett specifikt område är att dela ut dem i brevlådan. På så sätt vet man att alla fått en flyer i området, men det garanterar inte att alla läser bladet och tar till sig informationen/budskapet.

Välj rätt tyg av flygblad

Beroende på hur du väljer att dela ut ditt flygblad finns olika typer som fungerar bättre. En av våra favoriter är cykelflyern som är utmärkt i cykeltäta storstäder. Extra bra blir den om man har ett budskap eller information som lämpar sig extra bra till cyklister.