Festivalarmband med tryck

När det gäller marknadsföring av ett företag, är det viktigt att tänka utanför boxen. Ett sådant kreativt och kostnadseffektivt sätt att göra detta på är genom användning av festivalarmband med tryck. Dessa band har blivit en populär trend inom event- och reklambranschen, inte bara för sin funktionalitet som entrébiljett eller identifieringsmetod, men också för deras potential som marknadsföringsverktyg.

Festivalarmband med tryck - Ett effektivt sätt att sprida ditt varumärke

Festivalarmband med tryck kan skräddarsys efter företagets behov och erbjuder möjlighet att inkludera företagslogotypen, slogan eller annan relevant information direkt på bandet. På så vis blir bärarna av dessa band levande reklampelare för ert varumärke under hela evenemanget.

Entreband - Din biljett till framgångsrik exponering

Entreband används ofta vid olika typer av events; konferenser, musikfestivaler eller sportevenemang där de fungerar både som biljetter och identifieringssystem. Men entreband gör mer än bara administrativ funktion; de kan vara ett ovärderligt verktyg i er marknadsföringsstrategi om ni väljer att anpassa dem med er logotyp eller budskap.

Genom entreband kan ni garantera säkerheten vid era evenemang samtidigt som ni får chansen att sprida ert varumärke på ett kreativt och minnesvärt sätt. Dessa band kan dessutom bli långvariga souvenirer för besökarna, vilket ger er ytterligare exponering även efter evenemanget.

Pappersarmband och pappersband - Kostnadseffektiva alternativ

För företag med en mindre budget är pappersarmband eller pappersband ett utmärkt alternativ till de mer traditionella festival- eller entrebanden. Även om de kanske inte har samma hållbarhet som andra material, så erbjuder de fortfarande möjligheten att trycka på företagslogotypen eller annan information.

På liknande sätt fungerar entrearmband av papper som både biljetter och marknadsföringsverktyg vid events. De är lätta att använda och distribuera, vilket gör dem perfekta för stora mängder människor.

Festivalband med tryck

Oavsett om du väljer festivalarmband med tryck, entreband eller något av våra kostnadseffektiva alternativ som pappersarmband och pappersband; kan vi garantera högsta kvalitet på produkten samt snabb produktion och leverans. Vi strävar alltid efter att hjälpa våra kunder hitta det bästa sättet att maximera sin exponering genom smarta marknadsföringslösningar.

Vi vet hur viktigt det är för dig att ditt varumärke syns i rätt sammanhang, därför arbetar vi tillsammans med dig för att skapa den optimala designen för dina festivalarmband med tryck eller entreband. Oavsett vilket event du planerar, är vi här för att hjälpa dig göra det till en framgång.

Festivalarmband med tryck

Antal produkter: 12

Sortera på:
Festivalarmband - Vävda
Vävda festivalarmband som kan vävas i upp till 8 färger. Passar utmärkt för flerdagars event.
fr. 3,15 kr
exkl. moms
Festivalarmband - Vinyl - 10 biljetter
Festivalarmband i vinyl med 10 st biljetter som kan användas som t.ex mat eller drinkbiljetter.
fr. 3,62 kr
exkl. moms
Festivalarmband - Tyvek - Fullfärg
Snygga festivalarmband i tyvek som trycks i fullfärg efter önskad design. Passar bäst för ett endagars event.
fr. 1,41 kr
exkl. moms
Festivalarmband - Tyvek - Biljett
Festivalarmband med en biljett som enkelt rivs av. Perfekt som t.ex mat- eller drinkbiljett på eventet.
fr. 1,01 kr
exkl. moms
Festivalarmband - Tyvek
Festivalarmband i papper som rekommenderas för dagsevent, materialet kallas tyvek och är svårt att riva isär.
fr. 0,81 kr
exkl. moms
Festivalarmband - Vinyl - Platta
Festivalarmband i vinyl med en extra bred tryckyta. Lämpar sig perfekt för det längre eventet eller event där besökaren riskerar att bli blöt.
fr. 2,42 kr
exkl. moms
Festivalarmband - Vinyl
Enkla festivalarmband i vinyl. Lämpar sig perfekt för det längre eventet eller event där besökaren riskerar att bli blöt.
fr. 2,42 kr
exkl. moms
Festivalarmband - Vinyl - 5 biljetter
Festivalarmband i vinyl med 5 st biljetter som kan användas som t.ex mat eller drinkbiljetter.
fr. 3,22 kr
exkl. moms
Festivalarmband - Vinyl - 7 biljetter
Festivalarmband i vinyl med 7 st biljetter som kan användas som t.ex mat eller drinkbiljetter.
fr. 3,42 kr
exkl. moms
Festivalarmband - Silikon
Festivalarmband i silikon, snyggt och enkelt perfekt för event eller som giveaway.
fr. 3,68 kr
exkl. moms
Festivalarmband - Knäppning
Festivalarmband med knäppning, enkelt att ta av och på sig efter behov.
fr. 3,68 kr
exkl. moms
Festivalarmband - Polyester
Festivalarmband i polyester, perfekt för flerdagars event. Banden sublimeringstrycks i CMYK efter din önskade design.
fr. 3,62 kr
exkl. moms

Olika material för dina festivalarmband med tryck

Festivalarmband av papper eller tyvek kan vara ett bra alternativ för en endagsfestival eller när arrangemanget är under tak. Vi har också snygga och hållbara eventarmband och festivalarmband med tryck i polyester eller silikon. Dessa passar när ett event sträcker sig över flera dagar eller när deltagarna riskerar att bli blöta. Till skillnad från en vanlig entrébiljett tappar man inte lika lätt bort ett festivalarmband med tryck utan det sitter, tack vare säker plombering i plast eller metall, fast runt handleden så länge festivalen varar. Vi har även speciella varianter med avrivningsbara delar – som kan fungera som till exempel attraktions- eller lunchkuponger, eller i baren!

Festivalarmband med tryck som accessoar

Många väljer att ha på sig ett snyggt festivalarmband med tryck långt efter det att festivalen avslutats. Från att ha fyllt en viktig praktisk funktion blir det en accessoar som talar till alla som gillar festivaler. Det fungerar helt enkelt som en positiv identitetsmarkör. Handlar det om ett återkommande event eller att ni som arrangörer även har annan verksamhet ger detta värdefull exponering. Se våra festivalarmband i tyg eller plast om du är ute efter något som kan vara värt att spara. Vi kan även erbjuda festivalarmband med tryck och LED-belysning för dig som vill ha något utöver det vanliga.