Konferensblock med tryck

Våra konferensblock kan ni få som ni önskar. I webshopen har vi 5 och 10 blad men vi kan skräddarsy både antalet blad och hur ni vill ha det tryckt. Vill ni endast ha en färg eller fullfärg, vi löser ditt tryck!

Konferensblock med tryck – En essentiell detalj för företagets profilering

När det gäller att marknadsföra ett företag och skapa en professionell image, är konferensblock med tryck en ovärderlig resurs. Dessa praktiska anteckningsverktyg används flitigt under möten, utbildningar och konferenser, inte bara som hjälpmedel för deltagarna utan även som en subtil form av reklam.

Varför välja konferensblock med tryck?

Konferensblock med tryck erbjuder ett diskret men effektivt sätt att hålla ditt varumärke i sikte. Genom att dela ut blocken vid olika evenemang säkerställer du att din logga och företagsnamn exponeras på ett naturligt sätt varje gång någon noterar viktiga punkter eller idéer.

Anpassning efter behov

Att anpassa sina konferensblock innebär mer än bara att lägga till en logga. Det handlar om att spegla företagets identitet genom designval såsom färgschema, typsnitt och layout. Ett A4-format är vanligtvis det mest populära valet eftersom det ger gott om utrymme för anteckningar samtidigt som det är bekvämt nog för daglig användning.

Integration av egen logo

En aspekt som inte bör underskattas när man beställer konferensblock med tryck är integrationen av den egna loggan. Loggan representerar ofta företaget vid första anblicken och bör framhävas på rätt sätt på alla marknadsmaterial inklusive dessa block.

Hållbarhet i åtanke

I vår strävan efter miljövänliga alternativ ser vi till att våra kunder kan välja papper och material som minskar miljöpåverkan utan att kompromissa med kvaliteten på deras konferensblock med tryck.

Kostnadseffektiv marknadsföring

Konferensblock har den unika fördelen av långvarig exponering jämfört med andra reklamformer. När de används regelbundet fortsätter de visa upp ditt varumärke länge efter eventet där de delades ut vilket gör dem till en kostnadseffektiv investering i marknadsföring.

Tips: Optimera Användningen Av Dina Konferensblock Med Tryck

1. Ange Kontaktdetaljer: Förutom din logga, se till att ange kontaktinformation såsom webbadress eller telefonnummer.

2. Kreativa Designelement: Överväg element som infografik relaterad till din bransch eller inspirationscitat som gör dina konferensblock unika.

3. Funktionalitet: Inkludera kanske linjerade sidor eller tomma ytor beroende på hur mottagarna kommer använda sina block mest effektivt.

4. Utbildningssyften: De kan också tjäna pedagogiska syften under interna fortbildningar där viktig information kan vara förtryckt.

5. Feedback från Mottagare: Få insikter om vad slutanvändarna uppskattar hos ett bra anteckningsmaterial; detta bidrar till framtida produktutveckling.

Konferensblock

Antal produkter: 2

Sortera på:
Konferensblock - Billiga - A4
Smidiga konferensblock med plats för reklamtryck. Perfekt för alla tillfällen. Sen skadar det ju inte att papperna är miljövänligt tillverkade enligt EU-blomman. Tryck på "läs mer" för mer information.
fr. 4,41 kr
exkl. moms
Konferensblock - Billiga - A5
Smidiga konferensblock med plats för reklamtryck. Perfekt för alla tillfällen. Sen skadar det ju inte att papperna är miljövänligt tillverkade enligt EU-blomman. Tryck på "läs mer" för mer information.
fr. 2,94 kr
exkl. moms

Mer än bara konferensblock

Sitter du och planerar årets konferens? Vi har några tips på bra grejer att köpa inför konferensen. Utöver snygga konferensblock med företagets tryck är det även bra att köpa in bläckpennor. Vill du ha pennor med tryck på hittar du det under kategorin bläckpennor. Eftersom sittningarna kan bli långa rekommenderar vi även att det bjuds på kaffe, tyvärr säljer vi inte kaffe. Men vi har bra pappersmuggar, som även de kan tryckas med företagets logotyp eller budskap. Muggarna hittar du här. Till kaffet kan det även vara trevligt med en chokladbit som ökar sockernivån så alla deltagare orkar hela dagen. Vill du köpa choklad med tryck på? Självklart kan du göra även det hos oss, kika under kategorin choklad.

Hittar du inte vad du söker eller vill du ha hjälp med något? Vi erbjuder våra kunder proffsig hjälp med allt från idéer till tryckmetoder.