Mässmonter

Att delta i en mässa kan vara en utmärkt möjlighet för ett företag att öka sin synlighet, träffa potentiella kunder och stärka sitt varumärke. En av de mest effektiva sätten att skapa intryck på en mässa är genom användning av professionellt designade mässmontrar med tryck.

Mässmonter med tryck fungerar som ett fysiskt ansikte för ditt företag under evenemanget. Med rätt design och budskap kan det bidra till att locka besökare till din monter, ge information om dina produkter eller tjänster och lämna ett bestående intryck.

Som leverantör av mässmontrer med tryck har vi lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder framhålla sina unika egenskaper på bästa möjliga sätt. Vi arbetar tillsammans med er för att ta fram den perfekta lösningen som matchar era specifika behov och budget.

Monter med tryck - En flexibel marknadsföringslösning

En annan typ av produkt vi erbjuder är monterns konstruktioner. Monterkonstruktioner liknar mycket vår service för mässmontrar men ger mer flexibilitet när det kommer till storlek, form och layout. Dessa konstruktioner gör det möjligt att anpassa din monter efter eventets unika krav utan kompromisser i estetik eller funktionalitet.

Monter med tryck är särskilt användbara för företag som deltar i flera olika evenemang under året, eftersom de kan anpassas och omkonfigureras efter behov. Oavsett vilken typ av event du planerar att delta i, kommer en monter med tryck hjälpa till att stärka ditt varumärkes image och öka din synlighet.

Hitta inspiration för din mässmonter eller monter med tryck

Det finns ingen brist på inspiration när det gäller designen av din mässmonter eller monter med tryck. Vårt team av erfarna designers kan erbjuda massor av kreativa idéer baserade på dina specifika mål och behov.

En väl genomtänkt design kan bidra till att göra din monter mer attraktiv och inbjudande för besökare. Föreställ dig en snygg display som inte bara visar upp dina produkter utan också kommunicerar vem du är som företag. En sådan lösning kan skapa ett starkt intryck hos potentiella kunder.

Oavsett om du söker en mässmontrar med tryck eller en flexibel konstruktion för olika typer av events, har vi rätt lösning för dig. Vi arbetar nära våra kunder från start till slut - från initiala konceptidéer, genom hela designprocessen tills den färdiga produkten levereras på plats vid eventet.

Vi erbjuder högkvalitativa material och tekniker för att säkerställa att din mässmonter eller monter med tryck ser fantastisk ut, oavsett hur många gånger du väljer att använda den. Med vår expertis och engagemang för kvalitet kan vi hjälpa dig att skapa en stark närvaro på ditt nästa event.

Hos oss får du inte bara produkten utan också inspiration, snygg design och en lösning som speglar ditt företags unika identitet. Kontakta oss idag för mer information om våra tjänster och låt oss hjälpa dig göra ett bestående intryck på din nästa mässa eller event.

Mässmonter

Populära mässmonter

Produkter som är populära hos andra kunder
Eventbåge - Classic
Eventbåge Classic är enkel att sätta upp, det behövs varken verktyg eller stege för att montera den. Du sätter enkelt upp den ensam på bara några minuter. Classic modellen är avsedd för inomhusbruk. Trycket syns igenom på båda sidorna, det blir spegelvänt på baksidan.
fr. 8 303,00 kr
exkl. moms
Eventbåge - Outdoor
Eventbåge Outdoor har samma design och form som Classic, men är avsedd för utomhusbruk. Lika enkel att montera men tål att stå utomhus även blåsiga dagar. Trycket syns igenom på båda sidorna, det blir spegelvänt på baksidan.
fr. 7 967,40 kr
exkl. moms
Banner - Eventbågar
Har du en av våra eventbågar men vill ha en ny banner (tyg) kan du beställa det här. Tänk på att beställa den storlek som passar din eventbåge!
fr. 2 107,35 kr
exkl. moms
Softwall Light - U-form
Snygg softwall i U-modell, enkel att montera och ger ett proffsigt intryck! Finns i 3 olika storlekar, måtten hittar du under "Beskrivning" längre ner på sidan.
fr. 3 774,75 kr
exkl. moms

Utrusta din monter inför mässan

Hos oss på Printer hittar du hittar du allt du kan tänkas behöva i din mässmonter. Utöver mässväggar, mässbord m.m har vi även möjlighet att hjälpa dig trycka upp broschyrer, kataloger, visitkort och mycket mer. Glöm inte heller att ställa fram en skål med godis i din monter. Vill du ha godis med din logotyp på kan vi självklart hjälpa dig även med det!

Hittar du inte det du söker till din mässmonter?

Tveka inte att kontakta oss