Väskor med tryck

Väskor med tryck är ett enkelt sätt att öka ditt företags synlighet. Vi på Printer hjälper dig gärna när du vill trycka företagets logga eller budskap på en väska.
Väskor

Populära väskor

Produkter som är populära hos andra kunder
Kylväska - Spectrum  Bullet
Kylväska med plats för sex burkar, en bra giveaway i sommar.
fr. 23,60 kr
exkl. moms
Väska för dator & surfplatta - Case Logic - 15,6"  Case Logic
Denna datorväska rymmer en 15,6 tums laptop och en surfplatta. Tillverkas av 600D polyester.
fr. 600,00 kr
exkl. moms
Kylväska - Kumla  Bullet
En mindre kylväska som rymmer en hel del. Tillverkas av 210D polyester. Justerbar axelrem och isolerande PEVA-foder.
fr. 46,40 kr
exkl. moms
Kylväska - Levi Sport  Bullet
Rymlig kylväska med blixtlåsförsett huvudfack och öppen ficka på framsidan. Tillverkas av 70D nylon.
fr. 40,00 kr
exkl. moms

En hållbar och slitstark väska med eget tryck

När du beställer en väska med eget tryck är det inte bara utseendet som är avgörande, även tryckets kvalitet och materialet på själva väskan är avgörande. De produkter vi tillhandahåller är alla framtagna för att de skall vara slitstarka och hålla sig snygga länge. På det sättet blir våra väskor med tryck en långsiktig investering som gör att företagets kännetecken, såsom logotyp och namn, kommer bli synligt för en stor mängd människor. Vårt utbud av väskor innehåller allt från resväskor till data- och sportväskor så att du kan välja de produkter som framhäver ditt företag i det sammanhang som känns mest lämpligt. De tryckerier som är anslutna till oss använder alltid de modernaste teknikerna när de tar fram era produkter. Det säkerställer att tryckets färger blir klara och motivet tydligt.

Ge bort väskor med tryck som gåvor

En fördel med att göra en väska med eget tryck är att de går att använda på många olika sätt. Om ditt företag brukar vara representerat på event eller mässor är gåvor till besökarna ett effektivt sätt att öka varumärkets synlighet. I vårt sortiment finns trendiga midjeväskor i olika färger, weekendväskor och kylväskor som alla kan fungera som give aways vars syfte är att främja företaget och locka till sig nya kunder.

Väskor för företagets anställda

Utöver att det är viktigt att vara synlig för kunderna kan väskor med tryck också användas internt inom företagsorganisationen. En dator- eller kontorsväska förenklar inte bara det praktiska för personalen utan är samtidigt ett sätt att skapa gemenskap och en känsla av tillhörighet. Oberoende av om du behöver en väska för en större eller mindre dator har vi produkter i olika storlekar som rymmer tillhörande laddkablar, eventuella hårddiskar och andra tillbehör som är nödvändiga för att arbetet skall fortlöpa så smidigt som möjligt.