Väskor med tryck

Väskor med tryck är ett enkelt sätt att öka ditt företags synlighet. Vi på Printer hjälper dig gärna när du vill trycka företagets logga eller budskap på en väska. Välj väskor med brodyr eller väskor med tryck eller varför inte en snygg patch på väskorna..

Stärk ditt varumärke med profilväskor och väskor med tryck

Att skapa en stark företagsidentitet är ett ständigt pågående arbete. För oss innebär det att erbjuda våra kunder produkter som hjälper dem att synas, minnas och erkännas. En av de mest effektiva sätten att uppnå detta är genom användning av profilväskor och väskor med eget tryck.

Profilväskor kan vara allt från enkla tygväskor till exklusiva resväskor, alla anpassade för att bära ditt företags logotyp eller budskap. Med rätt design kan dessa väsentliga accessoarer bli viktiga verktyg för reklamtryck.

Varför välja väskor med tryck?

Vägen till framgångsrikt företagstryck ligger i detaljerna. Det handlar inte bara om vad du har på din produkt utan också hur den presenteras. Vägar med eget tryck ger dig möjlighet att visa upp din företagslogga överallt där du går - oavsett om det är på gatan i Stockholm eller vid internationella affärsmöten.

Dessa profilerade produkter erbjuder mer än bara reklamutrymme; de fungerar även som praktiska artiklar som kommer till nytta i vardagen. När människorna bär runt på deras egna profilväskor blir de ambassadörer för ditt varumärke, vilket bidrar till ökad exponering och igenkänning.

Skräddarsydda lösningar

Det finns ingen one-size-fits-all-lösning när det kommer till profilprodukter. Dina behov kan skilja sig från andra företag baserat på din målgrupp, budget eller ens specifika händelser (som mässdeltagande). Vi vet detta, så vi strävar efter att ge dig flest möjliga alternativ när du beställer väskor hos oss.

Du kanske vill ha något billigt men ändå effektivt? Eller kanske söker du efter något mer premium? Oavsett vad du letar efter så kan vi erbjuda olika typer av vägar - alltifrån budgetvänliga väskor till högklassiga läderväskor - alla redo för ditt unika tryck.

Vi erbjuder också flera valmöjligheter när det gäller placeringen av loggan eller texten – oavsett om ni vill ha er logo diskret placerad eller vill sprida ert budskap stort över hela ytan så löser vi det!

Hög Kvalitet

När man talar om "billiga" produkter finns ofta risken att folk antar en bristande kvalitet . Men hos oss betyder kostnadseffektiv aldrig dålig standard! Vi ser alltid till att leverera högsta kvalité oberoende prislapp.

Oavsett storlek eller typ av verksamhet, erbjuder användningen av profilkläder och speciellt profilväskor vinster när det kommer till marknadsföring samt branding.. Hos oss får ni inte bara utmärkta profileringsverktyg utan även expertrådgivning under processens gång . Sök inte längre än Printer.se nästa gång ni ska köpa era väskor med tryck eller väskor med brodyr.

Väskor

Populära väskor

Produkter som är populära hos andra kunder
Dokumentväska - Klassisk
En mycket klassisk dokumentväska med en enkel och tidlös design. Beställ denna reklamväska med önskat tryck hos oss!
fr. 53,34 kr
exkl. moms
Sportbag - Reflex
Läcker och praktisk sportbag med snyggt placerade reflexer. Perfekt för idrottsföreningar och företag som inriktar sig på träning och välmående. Finns i fyra olika färger.
fr. 194,36 kr
exkl. moms
Datorväska - Case Logic - 17"  Case Logic
En snygg och kvalitativ datorväska. Plats för en 17-tums dator, en surfplatta och mycket mer.
fr. 603,75 kr
exkl. moms
Vegan
Ekologisk
Stanley & Stella Duffle Bag  Stanley/Stella
Mycket populär och lätt duffelväska till träning och weekendresor. På grund av sin avlånga utformning och mjuka material så är duffeln lätt att trycka in i trånga utrymmen. Många använder sin duffelväska som handbagage vid flygningar. I materialet canvas som är känt för att vara väldigt tåligt då det har använts vid segeltillverkning, markiser, arbetskläder och sportkläder bland annat.
fr. 206,00 kr
exkl. moms

En hållbar och slitstark väska med eget tryck

När du beställer en väska med eget tryck är det inte bara utseendet som är avgörande, även tryckets kvalitet och materialet på själva väskan är avgörande. De produkter vi tillhandahåller är alla framtagna för att de skall vara slitstarka och hålla sig snygga länge. På det sättet blir våra väskor med tryck en långsiktig investering som gör att företagets kännetecken, såsom logotyp och namn, kommer bli synligt för en stor mängd människor. Vårt utbud av väskor innehåller allt från resväskor till data- och sportväskor så att du kan välja de produkter som framhäver ditt företag i det sammanhang som känns mest lämpligt. De tryckerier som är anslutna till oss använder alltid de modernaste teknikerna när de tar fram era produkter. Det säkerställer att tryckets färger blir klara och motivet tydligt.

Ge bort väskor med tryck som gåvor

En fördel med att göra en väska med eget tryck är att de går att använda på många olika sätt. Om ditt företag brukar vara representerat på event eller mässor är gåvor till besökarna ett effektivt sätt att öka varumärkets synlighet. I vårt sortiment finns trendiga midjeväskor i olika färger, weekendväskor och kylväskor som alla kan fungera som give aways vars syfte är att främja företaget och locka till sig nya kunder.

Väskor för företagets anställda

Utöver att det är viktigt att vara synlig för kunderna kan väskor med tryck också användas internt inom företagsorganisationen. En dator- eller kontorsväska förenklar inte bara det praktiska för personalen utan är samtidigt ett sätt att skapa gemenskap och en känsla av tillhörighet. Oberoende av om du behöver en väska för en större eller mindre dator har vi produkter i olika storlekar som rymmer tillhörande laddkablar, eventuella hårddiskar och andra tillbehör som är nödvändiga för att arbetet skall fortlöpa så smidigt som möjligt.