Företagspresenter med tryck

Varumärkesbyggande kan göras på många olika sätt, men ett uppskattat och effektivt sätt att skapa en känsla och medvetenhet kring ditt varumärke är genom företagspresenter. Vem vill inte ha en present? Att det finns ett företagsnamn eller en logga på brukar spela mindre roll.
Företagspresenter

Populära företagspresenter

Produkter som är populära hos andra kunder
Gåvokort - Classic  Vinga of Sweden
Ett prisvärt gåvokort där mottagaren får välja bland minst 70 olika produkter, i olika produktkategorier.
fr. 200,00 kr
exkl. moms
Avslappningskit - Naturlig
Exklusivt avslappningskit med tryck. Levereras i en EVA-påse. Beställ med önskat tryck hos oss!
fr. 100,60 kr
exkl. moms
Verktygsset med 25 delar - STAC  STAC
Ett stort verktygsset med 25 delar. Levereras i en presentförpackning.
fr. 128,30 kr
exkl. moms
Välgörenhet
4973 Julbelysning
En söt isbjörn i julgransstämning med julpynt. Kortet är tillverkat av vitt slätt papper och har en elegant matt finish. Mått: 14 x 19 cm Vikning: Vänster sida Använda din gamla design? Ange JA och checka ut så återkommer vi med uppdaterat pris och korrektur. Vill du ha foliering på insidan, kontakta oss julkort@printer.se eller 08 550 977 00.
fr. 20,61 kr
exkl. moms

Present till anställda

En uppskattad present till anställda kan vara ett sätt att visa uppskattning och förstärka samhörighet inom företaget. Det finns en poäng med att lägga ner lite tid på att fundera på vilken företagspresent som skulle passa till dina anställda eller kunder. Om du kan hitta rätt företagspresent kommer det att kännas mer personligt för den som får den. Den bästa reklampelaren är den som använder företagets reklamprodukter som tröjor-, byxor-, väskor-, paraplyer-, kepsar etc. med företagstryck på. Det krävs inte så mycket för att anställda och kunder ska känna sig speciella och utvalda om du lyckas hitta den perfekta företagspresenten

Gåvor till anställda

Ge dina anställda en present som de verkligen uppskattar! En bra gåva kan vara en laddningsbar mobiltelefon, en elektronisk fotmassager eller en smart väckarklocka. Dessa presenter visar att du bryr dig om deras välbefinnande och bekvämlighet.

Presenter till kunder

För att visa ditt företags lojalitet och uppskattning till kunderna är det viktigt att ge en present som är användbar och tilltalande. En bra present kan vara en kvalitetspenna med företagets logotyp, en trädgårdslampa med solceller, eller en träningskudde.

Företagspresenter med tryck

Gör din företagsprofil mer synlig genom att ge bort presenter med företagets logotyp eller budskap. Dessa presenter inkluderar skrivblock med tryck, mugg med tryck, eller en kundtjänstbok med tryck. Dessa presenter visar på ditt företags professionalitet och ökar dess synlighet bland mottagarna.