Läppcerat med tryck

Läppcerat kan man aldrig få för många av. Passa på att trycka företagets logga på ett gäng med läppcerat som kan delas ut på mässor och event. En produkt som uppskattas av mottagaren samtidigt som du marknadsför ditt varumärke.

Stärk ditt varumärke med läppcerat med tryck

Vi på Printer erbjuder en rad unika och personliga reklamprodukter för företag, inklusive läppcerat med tryck. Dessa produkter är inte bara praktiska utan även ett effektivt sätt att marknadsföra ditt företag. Varje gång någon använder ditt läppcerat med tryck kommer de att bli påminda om ditt varumärke.

Varför välja läppbalsam med tryck?

Läppbalsam med tryck är en fantastisk produkt för att sprida ditt företags budskap. De är små, bärbara och används ofta, vilket innebär att din logga kommer att visas frekvent. Oavsett om du vill beställa läppbalsam med tryck till dina anställda eller som giveaways på mässor, är det ett utmärkt sätt att öka din företags synlighet.

Fördelar med cerat med tryck

Cerat med tryck är en annan populär produkt bland våra kunder. Liksom läppbalsam med tryck är de små, lätta att bära runt och används regelbundet. Dessutom kan de anpassas med din egen text, bild eller logotyp, vilket gör dem till perfekta företagsreklamtryck. När du köper cerat med tryck från oss kan du vara säker på att du får en högkvalitativ produkt som kommer att representera ditt företag på bästa sätt.

Lyft fram ditt varumärke med Lypsyl

Lypsyl är ett välkänt och älskat varumärke inom läppbalsam. Genom att beställa Lypsyl med ditt eget tryck kan du associera ditt företag med detta pålitliga märke. Din logotyp på en Lypsyl-förpackning kommer inte bara att ge ditt företag extra exponering, utan även skapa en koppling till ett varumärke som är känt för sin kvalitet.

Fördelar med att ha eget tryck

Att ha ditt eget tryck på produkter som läppcerat eller läppbalsam ger flera fördelar. För det första hjälper det till att öka igenkänningen av din företagslogga. Ju mer folk ser din logga, desto mer sannolikt är det att de kommer ihåg ditt företag. För det andra bidrar det till att stärka ditt varumärkes image. Genom att välja produkter av hög kvalitet att trycka din logga på, visar du att ditt företag värdesätter kvalitet.

Beställ dina produkter med oss

När du bestämmer dig för att köpa läppcerat, läppbalsam eller cerat med tryck från oss kan du vara säker på att du får en produkt av hög kvalitet. Vi tar stolthet i vårt arbete och strävar alltid efter att leverera de bästa produkterna till våra kunder. Oavsett vilken typ av reklamtryck du är ute efter, kan vi hjälpa dig att hitta den perfekta produkten för ditt företag.

Reklam som fungerar

Företagsreklam är en viktig del av varje framgångsrik marknadsföringsstrategi. Genom att välja rätt typ av reklamtryck kan du effektivt sprida ditt företags budskap och öka din synlighet. Oavsett om du vill ha läppcerat med tryck, läppbalsam med tryck, cerat med tryck eller Lypsyl med eget tryck, har vi produkterna för dig.

Läppcerat

Antal produkter: 12

Sortera på:
Billig
Läppcerat - Billiga  Bullet
Läppcerat i flera olika färger för att du ska kunna välja en som passar din logga.
fr. 5,25 kr
exkl. moms
Läppcerat - Classic
Säg hejdå till spruckna och torra läppar med läppbalsam. Perfekt att ha med i väskan eller fickan. Oslagbar reklambärare för ditt företag eller organisation!
fr. 5,99 kr
exkl. moms
Läppcerat - Sportboll
Läppcerat i en sportboll. Ibland behöver läpparna lite hjälp och då är detta läppceratet perfekt. Det tillverkas av naturliga ingredienser. Välj form mellan tennisboll, fotboll och golfboll.
fr. 23,00 kr
exkl. moms
Läppcerat - Burk
Läppbalsam i en kompakt och genomskinlig burk. Finns i 4 olika färger och 4 olika färger. Beställ med önskat tryck hos oss!
fr. 10,50 kr
exkl. moms
Läppcerat med solskydd - Nyckelband
En grym 2-i-1 produkt med nyckelband! Beställ med önskat tryck hos oss.
fr. 43,89 kr
exkl. moms
Läppcerat och mintpastiller
I denna burken finner du 5 ml läppcerat med önskad smak och ungefär 5 g mintpastiller. Beställ med önskat tryck hos oss!
fr. 23,00 kr
exkl. moms
Läppcerat - Boll
Läppcerat i en boll. Ibland behöver läpparna lite hjälp och då är detta läppbalsamet perfekt. Det tillverkas av naturliga ingredienser. Välj önskad färg.
fr. 23,00 kr
exkl. moms
Läppcerat - Aluminium
Detta läppcerat består av naturliga ingredienser och kommer i en återvinningsbar aluminiumburk. Utmärkt som en uppskattad giveaway!
fr. 16,70 kr
exkl. moms
Läppcerat i stift - Sport
Läppcerat i stift med sporttema. En klockren reklamprodukt för torra läppar och för ditt varumärke!
fr. 14,70 kr
exkl. moms
Läppcerat - Med nyckelband
Läppcerat med otryckt nyckelband! Finns i 11 olika färger. Klockren reklamprodukt att ge ut!
fr. 28,77 kr
exkl. moms
Läppcerat - Mini
Detta är en minivariant av läppcerat. Stiftets storlek gör den perfekt att ha med i fickan. En reklamprodukt som är precis lika bra för läpparna som den är för ditt varumärke. Beställ med önskat tryck hos oss!
fr. 15,54 kr
exkl. moms
Solskydd och läppcerat
Solskydd och läppcerat, en riktigt grym 2-i-1 produkt! Beställ med ditt unika tryck på.
fr. 37,59 kr
exkl. moms

Läppbalsam - undvik nare & spruckna läppar

Läppcerat, eller läppbalsam, är läpparnas bästa vän under vinterhalvåret. När temperaturen sjunker och luften blir torr har huden en tendens att bli fnasig. Då är det viktigt att återfukta. Läpparna är ett ställe på kroppen som är extra utsatt och därför är läppbalsam en bra giveaway.

Tryck på välgörande läppcerat

Vill du ha hjälp av oss på Printer när det gäller att sätta företagets tryck på någon av våra välgörande läppcerat? Vi har många års erfarenhet inom tryckbranschen som vi gärna delar med oss av till våra kunder. 

Tveka inte att kontakta oss