Reklampennor med tryck

Hos oss kan ni låta trycka upp färgglada kritaskar, styluspennor och bläckpennor som ni kan ha nytta av själva, eller också använda för att marknadsföra ert företag.
Reklampennor

Antal produkter: 93

Sortera på:
Eko
Pennhållare - Kartong Eko
Det här är en enkel pennhållare som du kan placera ditt egna tryck på. En rolig giveaway!
fr. 115,00 kr
exkl. moms
Markeringspennor - Hand
Den här produkten består av en hand av plast med markeringspennor som fingrar! Ditt tryck placeras på ovansidan av handen. En rolig giveaway som passar utmärkt på kontoret eller i hemmet.
fr. 25,60 kr
exkl. moms
Billig
Pennset - Aluminium
Detta läckra pennset finns i fyra olika färger. Levereras tillsammans med en ask i matchande färg.
fr. 52,70 kr
exkl. moms
Kulspetspenna - Jotter - Stål  Parker
Jotter Stål, en ikonisk penna för skribenter. Tillverkas helt och hållet i rostfritt stål. Utmärkt val av reklampenna!
fr. 161,80 kr
exkl. moms
Styluspenna - Fredrikshamn  Bullet
Fredrikshamn, en kulspetspenna i stylusmodell. Perfekt för både papper och pekskärmar. Tillverkas av aluminium.
fr. 18,20 kr
exkl. moms
Bläckpenna m. ask - Falun
Detta unika pennan levereras i en exklusiv ask! Både pennan och asken tillverkas av trä. En riktigt lyxig giveaway för t.ex. kunder eller företagspartners.
fr. 173,10 kr
exkl. moms
Bläckpenna med tryck - Östersund
Här har vi en mycket speciell bläckpenna som är perfekt för den med ett öga för design. Kroppen tillverkas av exklusivt trä och klämman på toppen av skaften av metall.
fr. 31,70 kr
exkl. moms
Pennfodral - Sammet
En riktigt enkelt pennfodral med tryck som tillverkas av sammet. Beställ tillsammans med ditt budskap eller logotype!
fr. 143,80 kr
exkl. moms
Kulspetspenna - Arica  Bullet
Unik kulspetspenna med avtagbar huv i trä. Beställ med önskat tryck hos oss!
fr. 5,80 kr
exkl. moms
Pennset - Wood - 12-delar  Bullet
12 färgpennor i en praktisk presentförpackning. Allt tillverkas i trä. Beställ med önskat tryck hos oss!
fr. 31,80 kr
exkl. moms
Kulspetspenna - Köpenhamn  Avenue
Denna kulspetspenna har en tidlös design med vridmekanism. Tillverkas av metall. Levereras i en snygg presentförpackning. Beställ med önskat tryck hos oss!
fr. 34,50 kr
exkl. moms
Stiftpenna - Jotter  Parker
Jotter Stift, en ikonisk stiftpenna för skribenter. Tillverkas helt och hållet i rostfritt stål. Utmärkt val av reklampenna!
fr. 181,80 kr
exkl. moms
Pennset - Rosenträ
Detta unika pennset tillverkas av rosenträ. Det innehåller en elegant kulspetspenna, en stiftpenna och en ask! En riktigt lyxig giveaway för t.ex. kunder eller företagspartners.
fr. 488,80 kr
exkl. moms
Pennset - Högklassig  Charles Dickens
Detta högklassiga pennset med tryck innehåller en vanlig bläckpenna, en rollerballpenna och en exklusiv ask. En perfekt giveaway!
fr. 294,70 kr
exkl. moms
Bläckpenna - Karlshamn
Snygg bläckpenna med plats för ditt tryck. Tillverkas av bambu och metall. Perfekt om du letar efter en reklampenna av hög kvalité med en riktigt snygg design!
fr. 21,60 kr
exkl. moms
Bläckpenna m. ask - Köping  Charles Dickens
Detta är en exklusiv bläckpenna som levereras i en matchande ask. En utmärkt giveaway för t.ex. kunder och företagspartners.
fr. 242,70 kr
exkl. moms
Multifunktionell pennhållare - Konstläder
Den här snygga pennhållaren har en inbyggd klocka med många användbara funktioner. Detta är en utmärkt reklamprodukt!
fr. 179,20 kr
exkl. moms
Bläckpenna - Mariestad
Det här är den perfekta pennan för fotbollsföreningen eller liknande. Den har en fotboll som tryckknapp och färgade detaljer som är genomlysande.
fr. 6,70 kr
exkl. moms
Blyertspenna - Sandviken
Letar du efter en exklusiv blyertspenna att sätta din egna logo på? Då är detta pennan för dig. Finns i silver och guld!
fr. 201,30 kr
exkl. moms
Snickarpenna - Blyerts
Snickarpenna med reklamtryck! Finns i två storlekar. Utmärkt som en giveaway!
fr. 230,00 kr
exkl. moms
Billig
Penna med suddigummi - Blyerts
Den här pennan är en mycket bekant reklamprodukt. Perfekt att sätta ditt tryck på och ge ut till skolor och liknande!
fr. 143,80 kr
exkl. moms
Bläckpenna - Örebro
En finare penna med tryck som är rejälare än många andra i tyngd och känsla.
fr. 3,10 kr
exkl. moms
Kulspetspenna - Geneva  Avenue
Sofistikerad kulspetspenna med tryck. Matt överdel och kromad underdel. Tillverkas av metall.
fr. 38,20 kr
exkl. moms
Rollerballpenna - Geneva  Avenue
Rollerballpenna med plats för ditt unika tryck. Den har en matt överdel och en kromad underdel med matchande detaljer.
fr. 42,70 kr
exkl. moms

Reklampennor ökar er synlighet

Vi kan förse er med pennor med tryck som ni kan dela ut på mässor eller evenemang där ni finns representerade. Att göra egna reklampennor är ett av de allra enklaste sätten att stärka era potentiella kunders medvetenhet om er. Eftersom alla människor använder pennor nästintill dagligen gör det dem nämligen till en perfekt giveaway. Att en och samma penna utöver det ofta används av flera personer bådar för att ni kommer nå ut till en större målgrupp. Vill ni istället visa uppskattning till en speciell kund har vi exklusiva reservoarpennor som levereras i snygga tillhörande askar. Vi gör det kort och gott enkelt för er att hitta både enklare och mer unika pennor som främjar ert varumärke!

Pennor för olika användningsområden

Vårt utbud av reklampennor består av mer än den klassiska kulspetspennan. Hos oss har ni möjlighet att göra tryck på pennor som ni kommer ha användning för dagligen, oberoende av om det gäller markerings- eller blyertspennor. Att veta vilken modell man skall välja kan vara svårt, men vi finns till för att hjälpa er. Er verksamhet och tanken med pennorna är en av de avgörande faktorerna. Bedriver ni en verksamhet som ska utstråla professionalism i alla led kan en penna med gravyr komma väl till hands, medan enklare kulspetspennor ofta är ett bra val om ni behöver en större mängd pennor med tryck. Vi har också möjlighet att trycka pennställ och -fodral så att ni får en praktisk förvaringsplats till era produkter.

Företagspennor i er egen design

Alla våra pennor med tryck kan anpassas så att de framhäver er verksamhet på det sätt ni önskar. Välj mellan att gravera pennorna eller göra tampotryck. Ni avgör naturligtvis själva hur trycket på era reklampennor skall se ut och vilken information som skall framgå. Är målet med produkten att få fler kunder kan en penna med namn, logotyp och kontaktinformation vara bra, men om ni använder era pennor själva kan pennor med logga eller bara företagsnamn vara att föredra. Vi fungerar gärna som rådgivande part vad gäller designen på era produkter och kan också bistå med att ta fram förslag på mallar. Vi erbjuder flera olika typer av reklampennor som du kan trycka ditt varumärke på. I vårt sortiment hittar du allt från traditionella blyertspennor till moderna touchpennor som används för smartphones och tablets. Självklart kan du trycka ditt budskap på pennan oavsett vilken modell du väljer.

Valet av reklampenna

Bland våra kunder som marknadsför sig med hjälp av profilreklam har de flesta någon typ av penna med tryck. Men att välja rätt typ av penna kan vara svårt. Det beror oftast på vad företaget vill utstråla och vilken mängd av pennor som skall delas ut. T.ex. bland advokatbyråer som har få men väldigt viktiga kunder är en metallpenna ett väldigt populärt val. Flera av våra metallpennor går dessutom att få med gravyr, vilket ger en extra lyxig känsla. Ska du istället stå i en monter på en mässa kan det vara en god tanke att välja en billigare penna. Det går ofta åt många pennor, så missa inte chansen att skicka med dina besökare ditt varumärke hem.