Reklampennor med tryck

Våra pennor med tryck (reklampennor) är utmärkta för att stärka ditt företags varumärke. I vårt sortiment ingår bland annat reservoarpennor/exklusiva pennor, blyertspennor, bläckpennor/kulspetspennor, pennfodral/pennställ, kritor/färg, markeringspennor/överstrykningspennor, pennset, och styluspennor.

Hos oss kan ni beställa pennor med reklamtryck till ert företag. Vi trycker på allt från plastpennor, metallpennor till blyertspennor. Vill ni fokusera på hållbara val har vi det där många modeller är av återvunnen plast. Ge bort era pennor till kunder eller låt era anställa använda dem.

Pennor med tryck - Ett effektivt sätt att stärka ditt varumärke

Pennor är ett grundläggande verktyg i alla företag. Oavsett om du driver en liten startup eller ett globalt företag, kommer pennor alltid att ha en central plats på kontoret. Men har du någonsin tänkt på potentialen hos dessa vardagliga objekt? Med pennor med tryck kan de förvandlas till kraftfulla marknadsföringsverktyg.

Reklampennor med tryck: Ett måste för alla företag

Reklampennor med tryck är inte bara praktiska utan också utmärkta reklamredskap. Genom att lägga till din logotyp eller annat eget tryck på pennorna skapas en konstant visuell påminnelse om ditt varumärke. Varje gång någon använder penna, oavsett om det är vid ett möte, en konferens eller hemma, kommer de och andra runt dem se ditt varumärke.

Företagspennor blir ännu mer effektiva när de används som giveaways under evenemang eller mässor. De fungerar som minnesvärda souvenirer som bokstavligen håller ditt varumärkes budskap i mottagarens hand.

Hur väljer man rätt typ av reklampenna?

Det finns flera aspekter att överväga när man beställer pennor med eget tryck. Först och främst bör valet av penna reflektera företaget och dess image. Är ni ett lyxigt modeföretag kanske ni vill välja eleganta metallpennor,

Miljövänliga pennor med tryck

Om ditt företag fokuserar på hållbara val har vi ett stort utbud av miljövänliga och hållbara reklampennnor med tryck. Vi har allt från ekologiska bambupennor, svanenmärkta bläckpennor och många andra pennor som är tillverkade av återvunnen plast. Vi kan hjälpa dig att hitta tet hållbart val när du väljer pennor med tryck.

Tryck på pennor

En annan viktig faktor är själva designen av trycket på pennorna – detta inkluderar både logotypen och eventuell ytterligare text eller bild. Designprocessen kräver noggrannhet eftersom resultatet ska vara klart och tydligt trots den begränsade ytan. Det finns tampotryck, screentryck och digitaltryck att välja på när vi trycker på olika typer av pennor. Vilken tryckmetod vi väljer för din reklampenna beror på hur stort tryck du vill ha och hur många färger du har på din design. Ingen fara, vi hjälper dig i detta val.

Pennor med gravyr

På metallpennor kan vi gravera. Det blir ett lyxigt utseende att välja en reklampenna med gravyr. Vid gravyr fräser vi in din design och metallpennans färg kommer fram, är det silvermetall blir logotyp silver och är det guldfärgad metall blir logotypen guldig.

Billiga pennor med tryck

Slutligen bör man även ta hänsyn till budgetramarna innan köpet görs; billiga alternativ behöver inte nödvändigtvis innebära sämre kvalitet – ofta går det att hitta prisvänliga lösningar som uppfyller både design- och kvalitetskraven.

Reklampennor

Antal produkter: 93

Sortera på:
Eko
Pennhållare - Kartong Eko
Det här är en enkel pennhållare som du kan placera ditt egna tryck på. En rolig giveaway!
fr. 74,34 kr
exkl. moms
Markeringspennor - Hand
Den här produkten består av en hand av plast med markeringspennor som fingrar! Ditt tryck placeras på ovansidan av handen. En rolig giveaway som passar utmärkt på kontoret eller i hemmet.
fr. 16,59 kr
exkl. moms
Billig
Pennset - Aluminium
Detta läckra pennset finns i fyra olika färger. Levereras tillsammans med en ask i matchande färg.
fr. 34,02 kr
exkl. moms
Bläckpenna - Larvik - Vit/Solid
Larvik är en kaxig bläckpenna med cool design. Den här modellen har ett vitt skaft och färgdetaljer.
fr. 2,48 kr
exkl. moms
Pennset - Högklassig  Charles Dickens
Detta högklassiga pennset med tryck innehåller en vanlig bläckpenna, en rollerballpenna och en exklusiv ask. En perfekt giveaway!
fr. 190,47 kr
exkl. moms
Bläckpenna - Larvik - Solid
Larvik är en kaxig bläckpenna med cool design. Den här modellen har ett helfärgat skaft och silvriga detaljer.
fr. 2,68 kr
exkl. moms
Bläckpenna - Karlshamn
Snygg bläckpenna med plats för ditt tryck. Tillverkas av bambu och metall. Perfekt om du letar efter en reklampenna av hög kvalité med en riktigt snygg design!
fr. 13,97 kr
exkl. moms
Bläckpenna - Karlstad
En av alla våra billiga pennor med tryck. Bra och skön penna att skriva med. Designen är enkel och ren.
fr. 1,68 kr
exkl. moms
Bläckpenna - Sundsvall
En så kallad budgetpenna med tryck, men ändå lång och bra livslängd med mycket bläck. Ett transparent gummiparti längst ner gör att du får bra grepp och skön känsla.
fr. 1,68 kr
exkl. moms
Bläckpenna - Uppsala
En snygg och prisvärd penna med tryck om man ser till den lite sportigare formen och greppet för fingrarna. Väldigt populär produkt hos våra kunder!
fr. 2,42 kr
exkl. moms
Bläckpenna - Bergen - Solid
Bergen är en helfärgad bläckpenna med stor tryckyta. Utmärkt reklampenna för ditt varumärke!
fr. 2,48 kr
exkl. moms
Bläckpenna - Stavanger
Stavanger är en lyxig bläckpenna med unik design. Silvrig klämma och färgad kropp.
fr. 4,78 kr
exkl. moms
Bläckpenna - Lyxig  Charles Dickens
En elegant kulspetspenna och en läcker ask! En riktigt lyxig giveaway för t.ex. kunder eller företagspartners.
fr. 160,34 kr
exkl. moms
Bläckpenna m. ask - Falun
Detta unika pennan levereras i en exklusiv ask! Både pennan och asken tillverkas av trä. En riktigt lyxig giveaway för t.ex. kunder eller företagspartners.
fr. 111,93 kr
exkl. moms
Pennset - Rosenträ
Detta unika pennset tillverkas av rosenträ. Det innehåller en elegant kulspetspenna, en stiftpenna och en ask! En riktigt lyxig giveaway för t.ex. kunder eller företagspartners.
fr. 315,84 kr
exkl. moms
Pennset - Bambu
Detta läckra pennset bjuder på två urläckra pennor som tillverkas av bambu med metalldetaljer. Asken som pennorna levereras i tillverkas av bambu.
fr. 184,38 kr
exkl. moms
Bläckpenna med ask - Ystad  Charles Dickens
Denna snygga bläckpenna bjuder på det bästa av design och ergonomi. Dessutom levereras den i en läcker ask.
fr. 109,10 kr
exkl. moms
Pennset - Trä
Letar du efter ett snyggt pennset med plats för ditt tryck? Detta är produkten för dig. Setet består av en kulspetspenna, en stiftpenna och en ask. Håller mycket hög kvalité eftersom de tillverkas av riktigt trä och metall.
fr. 62,27 kr
exkl. moms
Pennset - Rosenträ - Stor
Detta pennset består av en kulspetspenna, en rollerballpenna och en matchande ask. Tillverkas av rosenträ och metall. Utmärkt giveaway till utvalda kunder eller partners!
fr. 262,50 kr
exkl. moms
Bläckpenna m. ask - Köping  Charles Dickens
Detta är en exklusiv bläckpenna som levereras i en matchande ask. En utmärkt giveaway för t.ex. kunder och företagspartners.
fr. 156,87 kr
exkl. moms
Pennset - Luxuös
Detta lyxiga pennset med tryck är perfekt om du är på jakt efter en exklusiv giveaway! Pennorna har en snygg design och snygga metalldetaljer. Pennorna håller mycket hög kvalité.
fr. 94,08 kr
exkl. moms
Bläckpenna med tryck - Östersund
Här har vi en mycket speciell bläckpenna som är perfekt för den med ett öga för design. Kroppen tillverkas av exklusivt trä och klämman på toppen av skaften av metall.
fr. 20,48 kr
exkl. moms
Bläckpenna - Mariestad
Det här är den perfekta pennan för fotbollsföreningen eller liknande. Den har en fotboll som tryckknapp och färgade detaljer som är genomlysande.
fr. 4,31 kr
exkl. moms
Pennfodral - Sammet
En riktigt enkelt pennfodral med tryck som tillverkas av sammet. Beställ tillsammans med ditt budskap eller logotype!
fr. 92,93 kr
exkl. moms

Reklampennor ökar er synlighet

Vi kan förse er med pennor med tryck som ni kan dela ut på mässor eller evenemang där ni finns representerade. Att göra egna reklampennor är ett av de allra enklaste sätten att stärka era potentiella kunders medvetenhet om er. Eftersom alla människor använder pennor nästintill dagligen gör det dem nämligen till en perfekt giveaway. Att en och samma penna utöver det ofta används av flera personer bådar för att ni kommer nå ut till en större målgrupp. Vill ni istället visa uppskattning till en speciell kund har vi exklusiva reservoarpennor som levereras i snygga tillhörande askar. Vi gör det kort och gott enkelt för er att hitta både enklare och mer unika pennor som främjar ert varumärke!

Pennor för olika användningsområden

Vårt utbud av reklampennor består av mer än den klassiska kulspetspennan. Hos oss har ni möjlighet att göra tryck på pennor som ni kommer ha användning för dagligen, oberoende av om det gäller markerings- eller blyertspennor. Att veta vilken modell man skall välja kan vara svårt, men vi finns till för att hjälpa er. Er verksamhet och tanken med pennorna är en av de avgörande faktorerna. Bedriver ni en verksamhet som ska utstråla professionalism i alla led kan en penna med gravyr komma väl till hands, medan enklare kulspetspennor ofta är ett bra val om ni behöver en större mängd pennor med tryck. Vi har också möjlighet att trycka pennställ och -fodral så att ni får en praktisk förvaringsplats till era produkter.

Företagspennor i er egen design

Alla våra pennor med tryck kan anpassas så att de framhäver er verksamhet på det sätt ni önskar. Välj mellan att gravera pennorna eller göra tampotryck. Ni avgör naturligtvis själva hur trycket på era reklampennor skall se ut och vilken information som skall framgå. Är målet med produkten att få fler kunder kan en penna med namn, logotyp och kontaktinformation vara bra, men om ni använder era pennor själva kan pennor med logga eller bara företagsnamn vara att föredra. Vi fungerar gärna som rådgivande part vad gäller designen på era produkter och kan också bistå med att ta fram förslag på mallar. Vi erbjuder flera olika typer av reklampennor som du kan trycka ditt varumärke på. I vårt sortiment hittar du allt från traditionella blyertspennor till moderna touchpennor som används för smartphones och tablets. Självklart kan du trycka ditt budskap på pennan oavsett vilken modell du väljer.

Valet av reklampenna

Bland våra kunder som marknadsför sig med hjälp av profilreklam har de flesta någon typ av penna med tryck. Men att välja rätt typ av penna kan vara svårt. Det beror oftast på vad företaget vill utstråla och vilken mängd av pennor som skall delas ut. T.ex. bland advokatbyråer som har få men väldigt viktiga kunder är en metallpenna ett väldigt populärt val. Flera av våra metallpennor går dessutom att få med gravyr, vilket ger en extra lyxig känsla. Ska du istället stå i en monter på en mässa kan det vara en god tanke att välja en billigare penna. Det går ofta åt många pennor, så missa inte chansen att skicka med dina besökare ditt varumärke hem.