Trycka affischer

Ett snyggt visuellt tryck på affisch i kombination med typografi hjälper er att sticka ut i mängden. Vi på Printer skapar ett tryck på affisch i det material och i den form som passar era behov.
Affischer

Populära affischer

Produkter som är populära hos andra kunder
Affisch / Poster
Läcker affisch som finns i olika storlekar. Vi har alltid 130 g gloss affischpapper som standard. Vi producerar affischer åt både stora eventarrangörer och mindre festfixare. Oavsett om du söker affischer till en festival eller en mindre hemmafest så har vi vad du behöver!
fr. 2,30 kr
exkl. moms

Tryck en egen poster som håller hög kvalitet

En tryckprodukt som visar upp vad er verksamhet har att erbjuda bör hålla en kvalitet som innebär att den klarar av den miljö som den placeras i. En affisch som ska placeras utomhus ska till exempel kunna stå emot väta, medan en poster för inomhusbruk ser proffsigare ut i ett papper som står emot slitage och inte är för tunt. Vårt standardmaterial vid tryck på affisch i papper är 130 gram glansigt kvalitetspapper. Vi skräddarsyr vårt utbud efter era behov. Det innebär att vi även kan förse er med lösningar som offsettryck på ett matt papper i tjockleken 150 gram med en blå baksida. Den mörka baksidan gör att affischen inte släpper igenom ljus när den placeras på ett transparent material. Ett matt papper är även mer fukttåligt än ett glossigt. Även valet av storleken på den tryckta produkten beror på var den ska placeras. Ett tryck på affisch i 70x100 cm passar utmärkt till en mässa, medan en mindre variant med fördel kan användas för affischering inför en musikfestival eller ett informationsmöte.

Beställ ett prisvänligt tryck på affisch med offsetteknik

Vi på Printer har en affärsidé som bygger på att våra kunder ska kunna beställa kvalitativa trycksaker till bra priser. De tryckerier som vi samarbetar med använder sig av offsettryck eller digitaltryck. Båda metoderna har olika fördelar. Offset är en indirekt tryckmetod som passar er som vill beställa affischer med ett högkvalitativt slutresultat. Metoden innebär kostnadsbesparingar för er som vill beställa många upplagor med tryck på en egen affisch, då styckpriset för offsettryck är mycket bra vid större upplagor. En annan fördel med tekniken när den används för att skapa ett tryck på affisch är att slutresultatet kommer att stå emot slitage och hålla sig fint länge. Produkter som framställts med digitaltryck passar er som snabbt vill ha mindre upplagor. Digitaltryck innebär stora fördelar när det kommer till anpassning av det tryckta materialet. Det är även enkelt att snabbt trycka om affischer med digitaltryck och till exempel ändra datum eller annan information för en andra tryckupplaga.

Vi säkerställer att ni blir nöjda med er tryckta affisch

Vi verifierar alltid att de bilder som ni förser oss med håller en tillräckligt hög kvalitet för att affischen ska bli lyckad. Vid beställningen får ni en digital korrektur som ni får godkänna innan ordern blir bindande. Vi är väl medvetna om att valet av storlek och tjocklek på pappret kan skapa huvudbry. Tveka inte att höra av er till oss om ni har frågor huruvida ni ska välja tryck på affisch i 70x50 cm eller en större storlek. Vi på Printer finns tillgängliga för rådgivning före, under och efter er beställning!