Trycka affischer

Ett snyggt visuellt tryck på affisch i kombination med typografi hjälper er att sticka ut i mängden. Vi på Printer skapar ett tryck på affisch i det material och i den form som passar era behov, till exempel för ditt event, fest eller kampanj.

Affischer och posters - en effektiv del av din företagskommunikation

När det kommer till att skapa effektfulla reklamkampanjer eller snygga inredningsdetaljer, kan affischer och posters vara ett utmärkt alternativ. Vi har lång erfarenhet av att trycka affischer för våra kunder över hela landet

Varför ska du välja att trycka affischer?

Att trycka affischer är en beprövad metod för att nå ut med ditt budskap på ett visuellt attraktivt sätt. Oavsett om det handlar om marknadsföring, informationsspridning eller dekorativa syften så erbjuder vi på Printer högkvalitativa lösningar som passar just dina behov.

Affischernas storlek och format gör dem idealiska för platser där många människor passerar – alltifrån kontorsmiljöer till offentliga rum. Att placera dessa i strategiska lägen kan bidra till ökad synlighet och igenkänning av ditt varumärke.

Trycktekniker för posters

Precis som när man väljer att trycka affischer spelar tekniken bakom framställningen en viktig roll vid produktionen av posters. Hos oss på Printer.se använder vi oss av moderna tryckerier vilket ger oss möjligheten att leverera produkter med starka färger och skarpa detaljer.

Trycket på både affischerna och postern blir jämnt fördelat över ytan vilket resulterar i en slät och proffsig finish. Oavsett om du väljer att trycka affischer eller posters kan du vara säker på att slutresultatet blir av högsta kvalitet.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder ett brett sortiment när det kommer till att trycka affischer och posters. Vi har allt från mindre format för inomhusbruk till stora, robusta alternativ för utomhusanvändning. Med oss får du möjligheten att skräddarsy dina produkter efter just dina behov och önskemål.

Vår personal är experter på sitt område och finns där för dig genom hela processen - från idé till färdig produkt. Genom vår expertis kan vi erbjuda rådgivning som hjälper dig att optimera din design, så den passar perfekt med de specifika egenskaperna hos både affischer och posters.

Stockholm - En stad full av möjligheter

Stockholm är Sveriges huvudstad, en stad full av liv och rörelse vilket gör den idealisk för marknadsföring via affischering. Att trycka affischer eller posters i Stockholm innebär inte bara lokal produktion men även kortare leveranstider samt lägre transportkostnader.

Avslutningsvis vill vi betona vikten av kvalitativa trycksaker som verktyg i företagskommunikationen. Att välja att trycka affischer eller posters är ett effektivt sätt att nå ut med ditt budskap samtidigt som det ger ditt varumärke en professionell image. Oavsett om du är baserad i Stockholm eller någon annanstans, står vi redo att hjälpa dig med dina tryckbehov. Kontakta oss på Printer.se för mer information och rådgivning.

Affischer

Populära affischer

Produkter som är populära hos andra kunder
Affisch / Poster
Läcker affisch som finns i olika storlekar. Vi har alltid 130 g gloss affischpapper som standard. Vi producerar affischer åt både stora eventarrangörer och mindre festfixare. Oavsett om du söker affischer till en festival eller en mindre hemmafest så har vi vad du behöver!
fr. 2,42 kr
exkl. moms

Tryck en egen poster som håller hög kvalitet

En tryckprodukt som visar upp vad er verksamhet har att erbjuda bör hålla en kvalitet som innebär att den klarar av den miljö som den placeras i. En affisch som ska placeras utomhus ska till exempel kunna stå emot väta, medan en poster för inomhusbruk ser proffsigare ut i ett papper som står emot slitage och inte är för tunt. Vårt standardmaterial vid tryck på affisch i papper är 130 gram glansigt kvalitetspapper. Vi skräddarsyr vårt utbud efter era behov. Det innebär att vi även kan förse er med lösningar som offsettryck på ett matt papper i tjockleken 150 gram med en blå baksida. Den mörka baksidan gör att affischen inte släpper igenom ljus när den placeras på ett transparent material. Ett matt papper är även mer fukttåligt än ett glossigt. Även valet av storleken på den tryckta produkten beror på var den ska placeras. Ett tryck på affisch i 70x100 cm passar utmärkt till en mässa, medan en mindre variant med fördel kan användas för affischering inför en musikfestival eller ett informationsmöte.

Beställ ett prisvänligt tryck på affisch med offsetteknik

Vi på Printer har en affärsidé som bygger på att våra kunder ska kunna beställa kvalitativa trycksaker till bra priser. De tryckerier som vi samarbetar med använder sig av offsettryck eller digitaltryck. Båda metoderna har olika fördelar. Offset är en indirekt tryckmetod som passar er som vill beställa affischer med ett högkvalitativt slutresultat. Metoden innebär kostnadsbesparingar för er som vill beställa många upplagor med tryck på en egen affisch, då styckpriset för offsettryck är mycket bra vid större upplagor. En annan fördel med tekniken när den används för att skapa ett tryck på affisch är att slutresultatet kommer att stå emot slitage och hålla sig fint länge. Produkter som framställts med digitaltryck passar er som snabbt vill ha mindre upplagor. Digitaltryck innebär stora fördelar när det kommer till anpassning av det tryckta materialet. Det är även enkelt att snabbt trycka om affischer med digitaltryck och till exempel ändra datum eller annan information för en andra tryckupplaga.

Vi säkerställer att ni blir nöjda med er tryckta affisch

Vi verifierar alltid att de bilder som ni förser oss med håller en tillräckligt hög kvalitet för att affischen ska bli lyckad. Vid beställningen får ni en digital korrektur som ni får godkänna innan ordern blir bindande. Vi är väl medvetna om att valet av storlek och tjocklek på pappret kan skapa huvudbry. Tveka inte att höra av er till oss om ni har frågor huruvida ni ska välja tryck på affisch i 70x50 cm eller en större storlek. Vi på Printer finns tillgängliga för rådgivning före, under och efter er beställning!