Mässbord med tryck

Med ett eget trevlig mässbord får ni möjlighet att skapa precis den monter som önskas, och ge er själva full kontroll över er mässplats. Vill ni trycka företagets logga på bordet kan vi på Printer hjälpa er
Mässbord

Antal produkter: 6

Sortera på:
Mässduk - Enkel
Ska du ställa ut på mässa och vill ha ett snyggt bord men inte lägga pengar på ett helt mässbord? Beställ en snygg duk tryckt med din design. Finns i 3 olika storlekar, måtten finns under "Beskrivning" längre ner på sidan.
fr. 995,00 kr
exkl. moms
Mässbord - Quick
Quick är ett mässbord av Pop-Up modell. Passar perfekt för dig som söker ett smidigt bord du enkelt kan ta med dig och som du plockar undan på ett par minuter. Trycks med miljövänligt sublimeringstryck.
fr. 3 990,00 kr
exkl. moms
Mässpodium - Ovalt
Riktigt snyggt litet mässpodium som även fungerar utmärkt som ett mindre mässbord. Perfekt om du vill ha mingel möjlighet i din monter!
fr. 2 595,00 kr
exkl. moms
Mässbord - Rektangulärt
Vårt rektangulära mässbord passar perfekt tillsammans med våra softwalls för att ge en skön helhetskänsla i din monter.
fr. 2 795,00 kr
exkl. moms
Mässbord - Case
Case är ett större stabilt mässbord som enkelt packas ned i väskan. Passar perfekt för dig som söker ett smidigt bord du enkelt kan ta med dig och som du plockar undan på ett par minuter. Trycks med miljövänligt sublimeringstryck.
fr. 4 980,00 kr
exkl. moms
Mässduk - Stretch
Tygduk som enkelt spänns över bordet för att ge en exklusiv känsla. Perfekt för dig som redan har ett bord men vill förnya ditt tryck. Duken finns i 3 olika storlekar, måtten finns under "Beskrivning" längre ner på sidan.
fr. 1 095,00 kr
exkl. moms

Skapa en mässdisk med egen design

En mässdisk ska inte bara vara en plats där ni kan samtala eller byta kontaktuppgifter. Genom att göra ett mässbord med tryck har ni istället möjlighet att visa hela er företagsprofil. Hos oss på Printer kan ni välja en disk som ni kan trycka er logotyp eller ert namn på, så att besökarna redan innan de kliver fram till er vet vem ni är. Som experter på marknadsföringsprodukter har vi ett sortiment som består av mässdiskar i olika storlekar, vilket gör att ni enkelt kan hitta en som ni tycker passar era montrar.

Ett PopUp bord som är enkelt att flytta

När man deltar på mässor krävs det ofta att man snabbt kan bygga upp sin monter, och när evenemanget är slut ska det vara enkelt att packa ihop sitt mässbord. Hos oss finner ni produkter som är lätta och tar lite plats när de är nedmonterade. Det möjliggör ett smidigt förfarande för er och era anställda, utan att ni behöver göra tunga lyft eller använda krångliga verktyg. Om ett helt mässbord känns för stort erbjuder vi även lättflyttade mässpodium med tryck. Ni kan själva välja hur stort ert tryck ska vara, och även om det ska täcka hela eller delar av er mässdisk. Vi ser självklart till att trycket på ert mässbord görs i den färg ni bestämmer.

En mässduk lyfter hela er monter

För en del företag är det inte aktuellt att investera i en hel mässdisk, men om man ändå vill kunna visa sin verksamhet på ett tilltalande sätt kan en mässduk istället vara ett bra alternativ. Vi kan trycka mässdukar i olika storlekar som enkelt spänns upp över det bord ni själva har med er. När ni väljer att använda en duk behöver ni inte bära med er ett helt mässbord, och tack vare dukens slitstyrka kommer formen och färgerna hålla sig snygga över tid så att duken kan användas om och om igen.

Välj rätt mässbord med tryck

Vi har samlat flera olika modeller av bord, diskar och podier. Beroende på monterns storlek och hur du ska använda bordet, lämpar sig olika bord olika bra. Vanligast på mässor är ståbord, men vi erbjuder även ett par sittbord för den som önskar. Har du eller planerar du att även köpa en mässvägg i softwall modell rekommenderar vi att du kollar på något av våra tygbeklädda mässbord för att få en enhetlig känsla. Oavsett vilken modell du väljer ser vi till att trycket blir perfekt. Hittar du inte mässbordet du önskar eller vill du ha hjälp att välja? Tveka inte att kontakta oss