Mässbord med tryck

För att skapa ett starkt och minnesvärt intryck på en mässa är det viktigt att använda rätt verktyg. Mässbord med tryck har blivit ett populärt val bland företag som vill sticka ut i mängden, skapa varaktiga relationer och stärka sitt varumärke.

Varför välja mässbord med tryck?

Ett av de främsta skälen till att många företag väljer mässbord med eget tryck är dess flexibilitet. De kan anpassas efter dina specifika behov, oavsett om du vill ha en simpel logotyp eller en mer detaljerad design som representerar ditt varumärke på bästa möjliga sätt.

Dessutom ger mässbord med tryck dig möjligheten att visa upp din verksamhet från olika vinklar. Du kan exempelvis använda bordet för produktexponering, information eller kanske till och med demonstrationsområde.

Möjligheterna är nästintill oändliga när det kommer till hur du kan använda ditt mässbord med tryck för att fånga besökarnas uppmärksamhet.

Vikten av kvalitet

När man investerar i produkter som ska representera ens verksamhet inför potentiella kunder, partners eller andra intressenter är det viktigt att inte kompromissa gällande kvalitet. Då vi arbetar både snabbt och noggrant för att producera högkvalitativa mässbord med egen design kan du vara säker på att få en produkt som håller i längden och ger ett professionellt intryck.

Mässdiskar med tryck: Ett komplement till ditt mässbord

Förutom mässbord med tryck, är även mässdiskar med tryck ett utmärkt verktyg för att maximera din synlighet på en mässa. Mässdiskar fungerar inte bara som praktiska möbler, utan erbjuder också ytterligare yta där du kan visa upp ditt varumärke eller budskap. Precis som våra mässbord, kan våra diskar anpassas efter dina specifika önskemål och behov.

Andra alternativ: Monterbord och bord till mässa

Utöver de tidigare nämnda produkterna erbjuder vi även monterbord samt bord till mässa. Dessa produkter passar perfekt om du vill skapa en mer komplett monteryta eller kanske om du behöver extra utrymme för broschyrer, visitkort eller andra informationsmaterial.

Att delta i en branschspecifik händelse såsom en konferens eller trade show innebär ofta stora investeringar av både tid och pengar. Genom att välja rätt verktyg - såsom exempelvis ett kvalitativt producerat och attraktivt designat mässbord med tryck – kommer detta garanterat ge dig bästa möjliga resultat.

Så oavsett om det är mässbord med tryck, mässdiskar med tryck, monterbord eller bord till mässa du söker, har vi det du behöver för att skapa en minnesvärd och effektiv närvaro på ditt nästa event. Med vår expertis och erfarenhet kan vi hjälpa dig att hitta rätt produkter som passar just dina unika behov och mål.

Mässbord

Antal produkter: 6

Sortera på:
Mässduk - Enkel
Ska du ställa ut på mässa och vill ha ett snyggt bord men inte lägga pengar på ett helt mässbord? Beställ en snygg duk tryckt med din design. Finns i 3 olika storlekar, måtten finns under "Beskrivning" längre ner på sidan.
fr. 1 044,75 kr
exkl. moms
Mässpodium - Ovalt
Riktigt snyggt litet mässpodium som även fungerar utmärkt som ett mindre mässbord. Perfekt om du vill ha mingel möjlighet i din monter!
fr. 2 724,75 kr
exkl. moms
Mässduk - Stretch
Tygduk som enkelt spänns över bordet för att ge en exklusiv känsla. Perfekt för dig som redan har ett bord men vill förnya ditt tryck. Duken finns i 3 olika storlekar, måtten finns under "Beskrivning" längre ner på sidan.
fr. 1 149,75 kr
exkl. moms
Mässbord - Quick
Quick är ett mässbord av Pop-Up modell. Passar perfekt för dig som söker ett smidigt bord du enkelt kan ta med dig och som du plockar undan på ett par minuter. Trycks med miljövänligt sublimeringstryck.
fr. 4 189,50 kr
exkl. moms
Mässbord - Case
Case är ett större stabilt mässbord som enkelt packas ned i väskan. Passar perfekt för dig som söker ett smidigt bord du enkelt kan ta med dig och som du plockar undan på ett par minuter. Trycks med miljövänligt sublimeringstryck.
fr. 5 229,00 kr
exkl. moms
Mässbord - Rektangulärt
Vårt rektangulära mässbord passar perfekt tillsammans med våra softwalls för att ge en skön helhetskänsla i din monter.
fr. 2 934,75 kr
exkl. moms

Skapa en mässdisk med egen design

En mässdisk ska inte bara vara en plats där ni kan samtala eller byta kontaktuppgifter. Genom att göra ett mässbord med tryck har ni istället möjlighet att visa hela er företagsprofil. Hos oss på Printer kan ni välja en disk som ni kan trycka er logotyp eller ert namn på, så att besökarna redan innan de kliver fram till er vet vem ni är. Som experter på marknadsföringsprodukter har vi ett sortiment som består av mässdiskar i olika storlekar, vilket gör att ni enkelt kan hitta en som ni tycker passar era montrar.

Ett PopUp bord som är enkelt att flytta

När man deltar på mässor krävs det ofta att man snabbt kan bygga upp sin monter, och när evenemanget är slut ska det vara enkelt att packa ihop sitt mässbord. Hos oss finner ni produkter som är lätta och tar lite plats när de är nedmonterade. Det möjliggör ett smidigt förfarande för er och era anställda, utan att ni behöver göra tunga lyft eller använda krångliga verktyg. Om ett helt mässbord känns för stort erbjuder vi även lättflyttade mässpodium med tryck. Ni kan själva välja hur stort ert tryck ska vara, och även om det ska täcka hela eller delar av er mässdisk. Vi ser självklart till att trycket på ert mässbord görs i den färg ni bestämmer.

En mässduk lyfter hela er monter

För en del företag är det inte aktuellt att investera i en hel mässdisk, men om man ändå vill kunna visa sin verksamhet på ett tilltalande sätt kan en mässduk istället vara ett bra alternativ. Vi kan trycka mässdukar i olika storlekar som enkelt spänns upp över det bord ni själva har med er. När ni väljer att använda en duk behöver ni inte bära med er ett helt mässbord, och tack vare dukens slitstyrka kommer formen och färgerna hålla sig snygga över tid så att duken kan användas om och om igen.

Välj rätt mässbord med tryck

Vi har samlat flera olika modeller av bord, diskar och podier. Beroende på monterns storlek och hur du ska använda bordet, lämpar sig olika bord olika bra. Vanligast på mässor är ståbord, men vi erbjuder även ett par sittbord för den som önskar. Har du eller planerar du att även köpa en mässvägg i softwall modell rekommenderar vi att du kollar på något av våra tygbeklädda mässbord för att få en enhetlig känsla. Oavsett vilken modell du väljer ser vi till att trycket blir perfekt. Hittar du inte mässbordet du önskar eller vill du ha hjälp att välja? Tveka inte att kontakta oss