Termosmuggar med tryck

Det finns många sätt att göra ett företag synligt och skapa en stark närvaro på marknaden. Ett av dessa är att använda termosmuggar med eget tryck som en del av företagets reklamtryck. Med rätt budskap kan dessa produkter bli effektiva verktyg för att öka ditt företags profil och synlighet.

Varför termosmuggar med tryck?

En viktig aspekt av framgångsrik marknadsföring handlar om konsekvent exponering för ditt varumärke. Genom att beställa termosmuggar med eget tryck, får du möjlighet till regelbunden visning av din logotyp eller företagslogga, oavsett om det är på kontoret, hemma eller ute i fältet.

Dessutom fungerar inte bara termos-kaffemuggarna som bärare för ditt varumärke; de ger också praktiskt värde till mottagaren genom att hålla deras drycker heta eller kalla under lång tid. Detta gör dem till en uppskattad gåva och ökar chansen att de kommer användas ofta.

Skapa anpassade termosmuggar

När du väljer oss för produktionen av era egna termosmuggar har ni möjlighet att helt skräddarsy designen efter era behov och önskemål. Vi erbjuder flexibla lösningar där ni själva kan bestämma vad som ska vara trycket på er mugs – kanske vill ni ha er logga, text eller bild? Oavsett vilket så ser vi till att resultatet blir precis så som ni tänkt er.

Vi vet hur viktigt det är för våra kunder i Stockholm och resten av Sverige, stora som små företag, privatpersoner samt organisationer överallt i landet - alla har samma behov: billiga men ändå högkvalitativa produkter snabbt levererade till sin plats.

Beställa hos oss

Hela processen från idéutveckling till slutlig produkt hanteras smidigt hos oss. Vår erfarna personal vägleder dig genom hela processen från start till mål – alltifrån urval av lämplig modell bland vårt sortiment av olika typer av termomuggar fram tills den färdiga produkten levereras direkt till ert kontor.

Att köpa Termosmuggar med egen logo kräver ingen speciell kunskap - vår expertis finns här för dig under hela processens gång! Vår kompetenta team tar gärna emot frågor och hjälper dig längs vägen så du får just den produkt du vill ha.

Sammantaget erbjuder vi mer än bara vanliga muggar, vi erbjuder även andra liknande objekt (som flaskor) ifall detta skulle passa bättre in i din verksamhet!

Betydelse av reklamtryck

Förutom funktionella vinster bidrar också personifierade muggar/termosar positivt sett ur ett PR-perspektiv då potentiella nya kunder kommer få se ert namn/logotyp flera gånger dagligen – något vilket obestridligt resulterat i högre igenkänningsgrad bland presumtiva kunder!

Termosmuggar

Antal produkter: 13

Sortera på:
Resemugg - Handtag - 500 ml färg Svart
Denna mugg är perfekt för att ta med morgonkaffet eller annan dryck.
fr. 68,99 kr
exkl. moms
Termosmugg - Tryckknapp
Denna termosmugg rymmer 450 ml och har en snygg design. Perfekt att sätta ditt önskade tryck på!
fr. 77,28 kr
exkl. moms
Termosmugg - Air Gifts - 350 ml
En termosmugg med tryck från Air Gifts som rymmer 350 ml! En utmärkt reklambärare för att sprida ditt varumärke.
fr. 89,57 kr
exkl. moms
Lyxig Termosmugg - Air Gifts - 350 ml
En lyxig termosmugg med tryck från Air Gifts. Den har ett praktiskt gummigrepp och rymmer 350 ml! En utmärkt reklambärare för ditt varumärke.
fr. 94,08 kr
exkl. moms
Express
Termosmugg - Mojave  Bullet
Enkel termosmugg på 300ml med skruvlock med dricköppning.
fr. 50,72 kr
exkl. moms
Termosmugg - Geo  Avenue
Högkvalitativ termosmugg med vakuum- och kopparisolering. Håller värmen upp till 8h.
fr. 168,00 kr
exkl. moms
Resemugg - Stål - 500 ml
Den här muggen har måtten Ø8,3 x 18,4 cm och en volym på 500 ml. Fungerar utmärkt i kombination med ditt unika reklamtryck som giveaway!
fr. 66,05 kr
exkl. moms
Termomugg - Robust - 400 ml
Denna robusta muggen har en snygg design och har måtten Ø8,5 x 12 cm. En utmärkt reklamprodukt för ditt varumärke!
fr. 82,11 kr
exkl. moms
Termosmugg - Air Gifts - 320 ml
En termosmugg med tryck från Air Gifts som rymmer 320 ml! En utmärkt reklambärare för att sprida ditt varumärke.
fr. 94,08 kr
exkl. moms
Express
Termomugg - Sanibel  Bullet
Kan vara en av de absolut mest sålda termosmugg. En oerhört populär reklamprodukt! Beställ hos oss.
fr. 63,00 kr
exkl. moms
Express
Termosmugg - Elwood  Bullet
Termosmugg 470ml med utsida av rostfritt stål och insida av plast.
fr. 49,04 kr
exkl. moms
Termosmugg - Zissou färg Silver Avenue
Snygg termosmugg i rostfritt stål med praktiskt skjutlock.
fr. 150,47 kr
exkl. moms
Termomugg - Grotto  Avenue
Extra lyxig termomugg i rostfritt stål med trähandtag som ger muggen en lyxig känsla.
fr. 227,54 kr
exkl. moms

Termosmuggar med tryck är ett miljövänligt val

I Sverige gillar vi att dricka kaffe och andra varma drycker. Att köpa en take away-kaffe är mer vanligt än ovanligt bland befolkningen, men ofta blir drycken serverad i engångskärl som sedan slängs. Att istället välja att låta göra termosmuggar med tryck som kan användas om och om igen är att måna om miljön. Ni kommer att bidra till att minska mängden onödigt avfall. Alla termosmuggar som finns i vårt sortiment kan användas gång på gång utan att de blir dåliga eller tappar sin funktion, och på det sättet kan ni som företag också visa att ni tänker på hållbarhet och värnar om att dra ert strå till stacken för en mer miljömedveten värld.

Termosmugg med eget tryck är uppskattade gåvor

Det finns få saker som är lika effektiva i marknadsförsingssyfte som att dela ut gåvor på mässor eller till kunder. För det här ändamålet är termosmuggar med tryck ett alldeles utmärkt val. Genom att dela ut en termosmugg som ni tycker representerar er på ett bra sätt kommer ni synas även när ni själva inte är närvarande. De flesta människor kan ha nytta av att äga en termosmugg, och om ni har lagt ner tid på att ta fram en snygg design som gör att era kunder vill använda muggarna kommer de fungera som reklampelare för er och er verksamhet. Termosmuggar med tryck kan också vara lämpliga julklappar till företagets anställda, eller vara passande på jobbet om ni åker mellan olika arbetsplatser under en vanlig dag. Oavsett hur de används kommer de stärka bilden av er och er verksamhet, vilket alltid är syftet med att använda profilprodukter.

Muggar med eller utan handtag?

Våra termosmuggar med tryck finns i olika modeller som passar för olika slags tillfällen. Det gör det möjligt för er att välja de produkter som ni tycker passar bäst ihop med er verksamhet. En termosmugg med handtag och avtagbart lock fungerar utmärkt både under bilfärden och under skogsvandringen. De ger ett något mer stabilt grepp men tar istället lite mer plats. En modell utan handtag tar lite plats i väskan och uppskattas ofta för att utseendet blir modernt och stilrent.

Tips på hur ni väljer en passande termosmugg med tryck

Som ni säker har märkt har ni många valmöjligheter gällande termosmuggar med tryck. Vi på Printer är experter på profilprodukter och hjälper er gärna med allt från modell- till tryck- och färgval om ni behöver tips eller råd. Generellt sett rekommenderar vi alltid att man väljer en produkt som går i linje med den grafiska profil som företaget har i övrigt. Det är ett enkelt sätt att skapa en enhetlig bank med marknadsföringsmaterial som gör att er verksamhet kommer uppfattas som genomtänkt och professionell.

Vi har läckagefria termosmuggar med tryck

När man dricker sin kopp med kaffe eller te samtidigt som man är på språng finns det alltid en risk för att man spiller och får missprydande fläckar på sina kläder. Hos oss kan ni hitta termosmuggar med tryck som är läckagefria. Sådana modeller är designade för att vara lätta att hantera och dricka ur utan att vätskan rinner ut. Vi har termosmuggar utrustade med den här funktionen som har en 360 graders drickyta, och även sådana med tryckknappar som öppnar och stänger muggen.

Muggar i plast eller rostfritt stål?

Termosmuggar finns i olika material och är därför ett bra alternativ till klassiska take away-koppar i plast eller papper. En termosmugg i plast har dubbla väggar för att den som dricker ur muggen inte ska bränna handen, och även för att drycken ska hålla sin temperatur en längre tid. Termosmuggar i rostfritt stål är istället tillverkade enligt samma princip som en helt vanlig termos. De olika materialen fyller samma funktion, men en skillnad är att en produkt i rostfritt stål är något mer tålig. Den kan tappas i golvet utan att spricka, medan en modell i plast kan vara lite känsligare för kantstötar. Båda materialen är lättviktiga och gör att muggen inte blir för tung att bära, men plastmuggarna är ofta något lättare än de som är tillverkade i rostfritt stål.

Termosmuggar med eget tryck håller drycken varm

Termosmuggar med eget tryck håller drycken varm

En termosmugg har som syfte att både hjälpa er ta en kaffe när ni känner för det, men även att hålla drycken varm. De isolerande egenskaperna i våra produkter gör att drycken kommer hålla sin optimala temperatur länge, även under vintermånaderna när det är kallt utomhus. Detsamma gäller också om ni fyller muggarna med kall dryck. Då stängs istället värmen ute från muggen och drycken kommer vara välkyld och kan avnjutas när man behöver svalka sig. Genom att skapa termosmuggar med tryck i form av till exempel er logotyp får ni därmed en profilprodukt som har många användningsområden och som kommer tyckas om av alla som använder dem. Det i kombination med att de flesta kan ha nytta av en termosmugg gör att det här är en profilprodukt som garanterat kommer att bli använd och därmed passa som PR-material.

Vi tar fram era termosmuggar med eget tryck

Är ni nyfikna på att beställa termosmuggar är vi beredda att hjälpa er! Vårt sortiment består av termosmuggar med tryck i olika färger och storlekar, så att ni kan hitta just den modell som ni tycker allra bäst om. De tryckerier vi samarbetar med kommer välja tryckmetod utifrån materialet, och eftersom de endast använder de senaste teknikerna kommer motivet ni väljer att förse produkterna med bli ett naturligt blickfång. Termosmuggar med tryck som ni beställer från oss kommer komma till användning, och därför blir de ett väldigt enkelt sätt för er att sprida ert varumärke ännu längre än till er nuvarande kundkrets!