Plåster med tryck

Plåster är något som alla använder någon gång, det är jättebra att ha några askar med plåster på kontoret, i bilen och på mässan ifall olyckan skulle vara framme.
Plåster

Antal produkter: 2

Sortera på:
Plåster 5-pack - I Ask
5 st plåster som levereras i en praktisk plastförpackning. Perfekt för arbetsplatsen ifall man skulle råka skära sig.
fr. 4,10 kr
exkl. moms
Plåster och våtservett i tryckt ficka
10 st plåster och en våtservett i en ficka i tyg med ditt tryck på. En utmärkt reklambärare för ditt varumärke. Beställ hos oss!
fr. 21,74 kr
exkl. moms

Plåster med tryck – för att du bryr dig

Reklamplåster har flera fördelar som reklamprodukt, det har ett lågt inköpspris, det har en väldigt lång hållbarhet och en ganska hög användningsgrad. Dessutom är tryckta plåster än så länge en relativt ovanlig reklamprodukt så nu har du chansen att få ditt företag att sticka ut i mängden av andra reklamprodukter. I vårt sortiment har vi samlat både reklamplåster som kan tryckas på själva plåstret och tryckta plåsterpaket som innehåller vanliga plåster (utan tryck). 

Lite mer än bara plåster

Om olyckan är framme är det bra att ha rätt grejer till hands. Därför är tryckta plåster väldigt uppskattade som give aways. Vill du hellre ge bort ett större kit med saker man kan behöva vid en något mer akut händelse, så kan du beställa våra Första hjälpen kitMen med ett par plåster kommer man långt och de är lätta att bära med sig i fickan, väskan eller förvara i sitt egna första hjälpen kit. 

Vi hjälper dig att hitta rätt, utnyttja vår erfarenhet inom tryckbranschen och goda kunskap som vi gärna delar med dig som kund! 

Tveka inte att kontakta oss