Nyckelband med tryck

För att framgångsrikt bygga ett starkt varumärke behöver företag idag utnyttja alla tillgängliga verktyg och strategier. Ett sådant verktyg som ofta underskattas är nyckelband med tryck. I denna text kommer vi att utforska hur nyckelband med tryck kan hjälpa till att öka ditt företags synlighet och stärka din företagsidentitet.

Varför välja nyckelband med tryck?

Nyckelband används i många olika sammanhang, från kontoret till mässor och evenemang. Med en skräddarsydd design blir de mer än bara praktiska accessoarer – de blir kraftfulla reklamverktyg. Genom att placera er logotyp eller ert budskap på ett band gör ni det möjligt för era anställda, kunder eller partners att visa upp ert varumärke vart de än går.

Men det handlar inte bara om exponering. Logoband med tryck kan också bidra till en starkare gemenskap inom ert team genom att fungera som symboler för grupptillhörighet och gemensamma värderingar.

Användningsområden för logoband med tryck

Logoband har breda användningsmöjligheter vilket gör dem ännu mer attraktiva som marknadsföringsmaterial:

1) På arbetsplatsen: Att ha nyckelband med tryck på jobbet är en utmärkt möjlighet att visa upp företagets logotyp. Anställda kan bära dem runt halsen för att hålla reda på sina passerkort, nycklar eller andra viktiga tillbehör.

2) Vid evenemang: Mässor, konferenser och andra liknande evenemang erbjuder ett perfekt tillfälle att sprida ert varumärke genom logoband med tryck. Deltagarna kommer inte bara ihåg er när de ser bandet under själva eventet – de tar också med sig det hem som ett minne.

3) Som giveaways: Nyckelband med tryck är prisvärda nog att kunna ges bort i stora kvantiteter. De kan delas ut vid produktlanseringar, öppningsceremonin eller som en del av ett välkomstpaket för nya anställda.

Skapa unika nyckelband med oss

Vi hjälper er gärna att skapa skräddarsydda nyckelband som speglar ert företags identitet och vision. Vi har lång erfarenhet inom området och vet vad som fungerar bäst när det gäller design och materialval. Vare sig ni vill ha klassiska nylonband eller mer exklusiva läderremmar, så har vi lösningen för er.

Vi sätter alltid kunden i centrum och strävar efter att leverera produkter av högsta kvalitet till rätt tidpunkt. Med vår expertis kan vi garantera snabb produktion och leveranssäkerhet över hela Sverige.

Slutligen vill vi poängtera att nyckelband med tryck och logoband med tryck är ett kostnadseffektivt sätt att öka ert företags synlighet. De kan vara små i storlek, men deras inverkan på varumärkesbyggande och marknadsföring kan vara enorm. Så om ni inte redan har inkluderat dem i er marknadsföringsstrategi, kanske det är dags att börja överväga det nu.

Nyckelband med tryck

Antal produkter: 28

Sortera på:
Nyckelband - Enkelt  Bullet
Enkelt nyckelbank med säkerhetslås i nacken som förhindrar strypning.
fr. 9,66 kr
exkl. moms
Nyckelband med avtagbart spänne  Bullet
Smidigt nyckelband för att hålla namnskylt, ID-kort eller nycklar. Tillverkas av polyester. Finns i flera färger
fr. 15,02 kr
exkl. moms
Nyckelband - Vävda - Snabbfäste
Vävda nyckelband med smidigt snabbfäste och ett säkerhetsfäste som minimerar stryprisken.
fr. 9,98 kr
exkl. moms
Nyckelband - Tubvävda - Säkerhetsfäste
Tubvävda nyckelband med smart säkerhetsfäste som minimerar risken för strypning.
fr. 7,35 kr
exkl. moms
Eko
Nyckelband - Eko
Enkelt nyckelband, trycks helt efter dina önskemål. Vi trycker hela bandet i den färg du väljer. Välj krok från listan, se bild 2 för alternativ.
fr. 6,10 kr
exkl. moms
Nyckelband - Runda - Standard
Runt vävdt nyckelband utan några tillval som säkerhetsfäste och snabbfäste.
fr. 6,83 kr
exkl. moms
Nyckelband - Runda - Säkerhetsfäste
Runt vävdt nyckelband med säkerhetsfäste som minimerar risken för strypning.
fr. 9,45 kr
exkl. moms
Nyckelband - Dubbel - Säkerhetsfäste
Dubbelt nyckelband med säkerhetsfäste som minimerar risken för strypning. Det undre bandet finns i bestämda färger medans det övre bandet färgas efter diin önskade design.
fr. 8,93 kr
exkl. moms
Nyckelband - Dubbel - Snabbfäste
Dubbelt nyckelband med smart snabbfäste och säkerhetsfäste som minimerar risken för strypning. Det undre bandet finns i bestämda färger medans det övre bandet färgas efter diin önskade design.
fr. 9,98 kr
exkl. moms
Nyckelband - Tubvävda - Snabbfäste
Tubvävda nyckelband med smidigt snabbfäste och ett smart säkerhetsfäste som minimerar risken för strypning.
fr. 8,93 kr
exkl. moms
Eko
Nyckelband - Eko - Snabbfäste
Nyckelband med snabbfäste och säkerhetsfäste, band i återvunnet material. Bandet trycks helt efter dina önskemål, vi trycker hela bandet i den färg du väljer. Välj krok från listan, se bild 2 för alternativ.
fr. 9,80 kr
exkl. moms
Plastficka
Plastficka i hård PVC för kort och ID.
fr. 3,10 kr
exkl. moms
Namnbricka - kartong
Tryckt bricka i kartong. Välj mellan samma tryck på alla eller om du vill ha deltagarnas namn på varje bricka. Vi vill då ha en excelfil med namn. Stansat hål 6mm brett, 5mm från ovankant. Storlek 60x100 mm. Vill du ha större eller mindre storlek, hör av dig.
fr. 3,30 kr
exkl. moms
Namnbricka - plast
Tryckt bricka i plast. Välj mellan samma tryck på alla eller om du vill ha deltagarnas namn på varje bricka. Vi vill då ha en excelfil med namn. Stansat hål 6mm brett, 5mm från ovankant. Storlek 60x100 mm. Vill du ha större eller mindre storlek, hör av dig.
fr. 3,80 kr
exkl. moms
Nyckelband - Snabbfäste
Nyckelband med snabbfäste och säkerhetsfäste. Bandet trycks helt efter dina önskemål, vi trycker hela bandet i den färg du väljer. Välj krok från listan, se bild 2 för alternativ.
fr. 9,50 kr
exkl. moms
Nyckelband - Dubbelkrok
Klassiskt nyckelband med dubbla krokar. Vi trycker hela bandet i den färg du väljer.
fr. 8,00 kr
exkl. moms
Nyckelband - Vävda - Standard
Vävda nyckelband utan några tillval som säkerhetsfäste och snabbfäste.
fr. 7,35 kr
exkl. moms
Nyckelband - Vävda - Säkerhetsfäste
Vävda nyckelband med smart säkerhetsfäste som minimerar risken för strypning.
fr. 8,40 kr
exkl. moms
Nyckelband - Runda - Justerbara
Runt vävdt nyckelband med möjligheten till att justera längden på bandet.
fr. 7,88 kr
exkl. moms
Nyckelband - Silikon
Annorlunda nyckelband i silikon. Perfekt för dig som söker ett ovanligt nyckelband.
fr. 6,30 kr
exkl. moms
Nyckelband - Reflex
Enkelt nyckelband med reflex. Välj krok från listan, se bild 3 för alternativ.
fr. 12,50 kr
exkl. moms
Nyckelband - Reflex - Säkerhetsfäste
Nyckelband med reflex och säkerhetsfäste som minimerar risken för strypning. Välj krok från listan, se bild 3 för alternativ.
fr. 14,30 kr
exkl. moms

Logoband i olika utföranden

Vårt sortiment av logoband och nyckelband med tryck finns i en rad olika utföranden. Ni hittar allt från de allra enklaste till dubbla logoband med säkerhetsfästen, justerbara och nyckelband med reflex. De finns i flera olika färger och ni väljer själva vilken typ av logoband ni föredrar. Sedan hjälper vi er att trycka den logga, text eller design som ni önskar. Alla våra logoband med tryck håller hög kvalitet och är prisvärda vare sig ni väljer det enklaste i polyester eller de mest exklusiva som är vävda och utrustade med snabbfäste. Vi ger er gärna råd om ni tycker det är svårt att välja bland våra många utföranden.

Olika typer av nyckelband med tryck

Ett dubbelt logoband med säkerhetsfäste minskar risken för strypning och vi rekommenderar er att välja ett sådant. Det undre bandet finns då i bestämda färger medan ni själva väljer färg och design till det övre. Snabbfäste är ett smart tillbehör som gör att man lätt fäster och lossar till exempel nycklar och passerkort utan att man behöver trä bandet över huvudet. Genom att välja till ett mobilsnöre fäster användaren lätt sin mobil eller USB-minne i bandet. Våra runda band vävs efter er design och dessa passar om ni vill ha ett mer diskret utförande. Dessa justerar man lätt längden på också. Söker ni något annorlunda har vi även nyckelband i silikon. De kan tryckas i upp till fyra olika färger.

Designa eget nyckelband

Vi är en helhetsleverantör av trycksaker som logoband och vårt fokus ligger på kvalitet och service. Om ni vill ha rådgivning vad gäller nyckelband med tryck eller andra profilprodukter för att framhäva ert varumärke är ni välkomna att kontakta oss. Vi har lång erfarenhet av att vägleda kunder till att välja de produkter som bäst exponerar deras företag. Just nyckelband med eget tryck passar alla företag oavsett bransch. Det är en typ av produkt som kan användas av alla målgrupper, allt från äldre till barn samt yrkesverksamma. Någon använder sitt nyckelband med tryck för nycklarna till tvättstugan, medan andra har passerkort till arbetsplatsen fäst vid det. Nyckelband med namn kan ges ut vid både mässor och event, eller som gåvor till de som besöker er butik eller beställer något online. Logoband är en kostnadseffektiv produkt för marknadsföring som är praktisk och uppskattas av användaren. Kontakta oss så hjälper vi er att designa ert eget nyckelband. Hos oss hittar du ett brett utbud av nyckelband i olika färger och utseenden. Våra nyckelband är utrustade med olika smarta tillbehör för att du ska kunna hitta precis det bandet du behöver. Sen hjälper vi dig trycka din logga, text eller annan design på bandet.

Snabb checklista för nyckelband:

Säkerhetsfäste
Sitter på de flesta av våra nyckelband och är ett rekommenderat tillbehör. Säkerhetsfästet förhindrar strypningar genom att bandet går isär om någon skulle rycka hårt i bandet eller att det fastnar i någonstans.
Snabbfäste
Snabbfäste är ett smart tillbehör om bandet ska användas till något som man behöver lossa för att använda, t.ex ett par nycklar eller ett passerkort. Med snabbfästet slipper du kränga av nyckelbandet över huvudet, istället knäpper du bara av den nedre delen.
Mobilsnöre
Mobilsnöret är ett smart tillbehör om du vill hänga t.ex ett USB-minne eller en mobiltelefon i nyckelbandet.