Kroppsvård med tryck

Beställ manikyrset, fotvårdsprodukter, kroppslotions och annat med ditt företags tryck på. Som gjort att ha med på mässor som give aways! En uppskattad gåva som samtidigt marknadsför ditt varumärke.

Kroppsvårdsprodukter med tryck: En unik lösning för företag

För företag som vill sticka ut från mängden och skapa ett bestående intryck, erbjuder vi en rad kroppsvårdsprodukter med tryck. Dessa produkter ger företag möjlighet att visa upp sin logotyp eller sitt budskap på ett subtilt men ändå effektivt sätt. Från schampo till body lotion, finns det många olika typer av kroppsvårdsprodukter att välja mellan, alla anpassade för att bära ditt företags logo.

Varför välja kroppsvårdsprodukter med tryck?

Att beställa kroppsvårdsprodukter med eget tryck kan vara ett smart drag för alla typer av företag. För det första är det en effektiv metod för att sprida ditt varumärke. Varje gång någon använder produkten kommer de att se din logga, vilket ökar igenkänningen och stärker ditt varumärke.

För det andra är kroppsvårdsprodukter med tryck utmärkta gåvor att ge bort vid företagsevent eller kampanjer. De visar att du bryr dig om dina kunders välbefinnande och de kan även fungera som en påminnelse om ditt företag långt efter eventet.

Hur går det till att beställa kroppsvårdsprodukter med tryck?

Att beställa kroppsvårdsprodukter med eget tryck är enkelt och smidigt. Du väljer först vilken typ av produkt du vill ha, till exempel schampo, balsam eller handkräm. Därefter bestämmer du vad som ska tryckas på produkten. Det kan vara din företagslogga, ett specifikt budskap, en bild eller kanske en kombination av dessa.

Vi tar sedan hand om resten. Våra specialister kommer att se till att ditt tryck blir precis som du vill ha det. När allt är klart skickar vi dig ett prov för godkännande innan vi går vidare med hela produktionen. På så sätt kan du vara säker på att du blir nöjd med slutresultatet.

Kvalitet och hållbarhet

Alla våra kroppsvårdsprodukter med tryck håller hög kvalitet. Vi tror starkt på vikten av att erbjuda produkter som inte bara ser bra ut utan även fungerar väl och håller länge. Dessutom strävar vi efter att göra våra produkter så miljövänliga som möjligt, vilket innebär att vi väljer råvaror och tillverkningsmetoder som minimerar vår miljöpåverkan.

Att köpa kroppsvårdsprodukter med eget tryck är ett effektivt sätt att sprida ditt varumärke och visa upp ditt företag på ett positivt sätt. Oavsett om du vill ge bort dem som gåvor vid företagsevent eller använda dem i din dagliga verksamhet, är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss idag för mer information om hur du kan skapa dina egna anpassade kroppsvårdsprodukter med tryck.

Kroppsvård

Antal produkter: 18

Sortera på:
Handkräm i burk - Aloe Vera
Naturlig handkräm med aloe vera. En utmärkt reklamprodukt för ditt varumärke!
fr. 19,43 kr
exkl. moms
Handkräm i fickformat - 15 ml
15 ml handkräm i fickformat. Lätt att ha med sig i fickan eller väskan. Perfekt för torra händer!
fr. 34,23 kr
exkl. moms
Gelsula
Denna gelsula är riktigt bra att ha om du ofta springer på hårda underlag. Beställ med önskat tryck hos oss!
fr. 26,78 kr
exkl. moms
Ansiktsspray - 50 ml
50 ml av återfuktande ansiktsspray. I vårt nordiska och torra klimat är det extra viktigt att hålla huden återfuktad. Beställ med önskat tryck hos oss!
fr. 23,00 kr
exkl. moms
Svart sovmask - Polyester
Denna svarta sovmask tillverkas av polyester och hjälper dessutom dig att somna, lite som John Blund. En perfekt reklamprodukt för ditt varumärke!
fr. 11,66 kr
exkl. moms
Deospray - 7,5 ml
Den perfekta deoderanten i fickformat som du kan använda on the go. Levereras i en klar flaska.
fr. 19,32 kr
exkl. moms
Fotbalsam i burk - 10 ml
Fotbalsam vårdar och verkar uppfriskande på trötta och värkande fötter. Det stärker huden och gör den smidig.
fr. 18,17 kr
exkl. moms
Sömnbalsam i burk - 10 ml
Sömnbalsam i en återvunnen burk med skruvlock. Innehåller naturliga ingredienser som t.ex. lavender och patchouli som ger näring till kropp och sinne.
fr. 18,17 kr
exkl. moms
Roll On - Naturlig
Naturlig roll on som hjälper dig att slappna av. Beställ med önskat tryck hos oss!
fr. 21,74 kr
exkl. moms
Handkräm - Aloe Vera
Denna kräm är perfekt för både kroppen och händerna. Den innehåller bl.a. aloe vera och kokosolja som återfuktar och reparerar huden!
fr. 25,52 kr
exkl. moms
Vaselin i burk - 10 ml
Vaselin i en burk. Ett välkänt namn när det kommer till hudvårdsprodukt. Beställ med önskat tryck hos oss!
fr. 18,17 kr
exkl. moms
Fotvårdkit - Mini
Fotvårdskit med reklamtryck. Detta kitet innehåller en tåseparerare och en nagelfil. En klockren giveaway!
fr. 23,00 kr
exkl. moms
Nagelfil - Glas
Denna lyxiga nagelfil som tillverkas av glas. Finns i tre olika storlekar. Utmärkt reklamprodukt för badrummet!
fr. 14,70 kr
exkl. moms
Manikyrset 3-delar - Cylinder
Håll naglarna rena och fina med detta enkla manikyrset. Den består av tre delar som levereras i en genomskinlig plastcylinder. En perfekt produkt att placera ditt reklamtryck på!
fr. 38,01 kr
exkl. moms
Manikyrset 4-delar - Cylinder
Håll naglarna rena och fina med detta manikyrset. Den består av tre delar som levereras i en genomskinlig plastcylinder. En perfekt produkt att placera ditt reklamtryck på!
fr. 13,65 kr
exkl. moms
Manikyrset 5-delar - Cylinder
Håll naglarna rena och fina med detta grymma manikyrset. Den består av tre delar som levereras i en genomskinlig plastcylinder. En perfekt produkt att placera ditt reklamtryck på!
fr. 44,31 kr
exkl. moms
Manikyrset 3-delar - Plastficka
Håll naglarna rena och fina med detta kromade manikyrset. Setet består av tre delar och levereras i en plastficka. En perfekt produkt att placera ditt reklamtryck på!
fr. 15,54 kr
exkl. moms
Nagelbuffer - 4 sidor
Denna nagelbuffer med tryck. Perfekt för att fila och polera naglarna! Beställ hos oss.
fr. 15,54 kr
exkl. moms

Ta hand om både kropp & själ

Kroppsvård med eget tryck. Här finner du bland annat hudbalsam, lotions, ansiktssprayer, manikyrset och eteriska oljor bara för att nämna några. Här hittar du många klockrena giveaways!

Hjälp med trycket?

Vill du ha hjälp av oss på Printer när det gäller att sätta företagets tryck på någon av våra produkter för kroppsvård? Vi har många års erfarenhet inom tryckbranschen som vi gärna delar med oss av till våra kunder.

Tveka inte att kontakta oss