Roll up med tryck

Företag idag har en rad olika sätt att kommunicera sin image, sina produkter och tjänster. Ett av de mest effektiva verktygen för detta är rollups med tryck. Dessa kan användas på många olika sätt, allt från mässor till kontorsentréer och kundevent.

Vad är rollups med tryck?

Rollups är stående banners som rullas upp ur en bas vid marken. De ger ett professionellt intryck och kan designas helt efter eget önskemål vilket gör dem till ett perfekt redskap för att synliggöra ditt varumärke eller budskap. Genom att välja rollups med tryck får du möjligheten att verkligen skräddarsy din kommunikation.

Användningsområden för rollup

Ett av de främsta användningsområdena för rollups med tryck är på mässor och event där man snabbt vill få ut ett tydligt budskap om vem man är som företag eller organisation. Men det finns även andra miljöer där dessa kommer till sin rätt:

- Kontoret: I entrén eller i konferensrummet kan du placera en rollup som visar upp ditt varumärke eller viktig information. - Kundmöten: Ta med dig din egen bakgrund när du ska hålla presentationer hos kunder. - Butiker: Använd dem som skyltar i butiken, antingen permanenta erbjudanden eller tidsbegränsade kampanjer.

Att tänka på när du beställer rollups med tryck

När du väl har bestämt dig för att investera i rollups med tryck finns det några saker att tänka på. Först och främst behöver du en tydlig vision om vad det är som ska framföras. Är det företagets logotyp, ett specifikt budskap eller kanske båda?

Vidare bör designen vara i linje med företagets grafiska profil för att skapa igenkänning hos mottagaren. Det gäller allt från färger till typsnitt och bilder. En bra idé kan också vara att använda samma designer som arbetar med era andra grafiska material, såsom broschyrer och visitkort, för bästa resultat.

Vår expertis inom print

Hos oss får ni hjälp av våra specialister inom print när ni vill skapa er rollup. Vi har många års erfarenhet av branschen vilket gör oss till experter på området. Tillsammans kommer vi fram till den bästa lösningen för just ert företags behov när det gäller rollups med tryck.

Vi tror starkt på vikten av god kommunikation mellan oss och kunden under hela processen – från idéutveckling till produktion – för att säkerställa en slutprodukt som överträffar era förväntningar.

Att synliggöra sitt varumärke genom effektiva kommunikationslösningar är avgörande i dagens konkurrensutsatta affärsvärld. Rollups med tryck erbjuder en flexibel och kostnadseffektiv lösning för detta, oavsett om det handlar om att stå ut på mässor eller skapa ett starkt intryck i butiken.

Med vår expertis inom print och långa erfarenhet av branschen kan vi hjälpa er att ta fram rollups som verkligen gör skillnad. Vi är här för att hjälpa till, så tveka inte att kontakta oss när ni behöver råd kring era trycksaker.

Roll up

Populära roll up

Produkter som är populära hos andra kunder
Roll up - Budget
Vår billigaste roll up, ett perfekt val för dig som har en snäv budget eller bara ska använda din roll up ett fåtal gånger. I priset ingår allt du behöver, bärväska, tryck och stativ.
fr. 677,25 kr
exkl. moms
Roll up - Budget - Dubbel
Vår billigaste dubblesidiga roll up, ett perfekt val för dig som har en snäv budget eller bara ska använda din roll up ett fåtal gånger. I priset ingår allt du behöver, bärväska, tryck och stativ.
fr. 1 569,75 kr
exkl. moms
Roll up - Premium - Dubbel
Vår dubbelsidiga premium roll up passar dig som ska använda din roll up flera gånger och ställer höga krav på hållbarheten i duken och kassetten. I priset ingår allt du behöver, bärväska, tryck och stativ.
fr. 4 089,75 kr
exkl. moms
Roll up - Mini
Vår mini roll up passar dig som har en liten yta att förhålla dig till, så som en receptionsdisk. I priset ingår allt du behöver, bärväska, tryck och stativ.
fr. 414,75 kr
exkl. moms

Roll up med tryck

En av de stora anledningarna till att roll ups blivit så populära är för att de är väldigt mångsidiga. En roll up är enkel att ta med sig ut på fält om ditt företag ska slå upp en tillfällig monter under ett event eller om ni ska ha en större presentation på en scene. Alla våra roll ups levereras med stativ och bärväska, självklart ingår även trycket i priset.

Format

Alla våra roll ups är 200cm höga, men kan fås i flera olika bredder. Från den smidiga smala varianten på 85cm som är enkel att ta med sig, till vår breda modell på 200cm som kan användas som ett billigare alternativ för mässvägg. Önskar du ett annat format på din roll up kan vi självklart hjälpa dig.

Roll up till event

Med en roll up är det enkelt att förbereda och visa upp ditt varumärke på event. Dess lätta vikt och kompakta storlek gör det lätt att bära och montera på plats.

Profilera ditt företag med Roll up

En roll up är en utmärkt möjlighet för företag att visa upp sitt varumärke på ett övertygande sätt. Dess stora yta gör det möjligt att skapa en imponerande display med ditt företags logo, budskap eller produktbilder. En långvarig investering En roll up är en hållbar investering som kan användas på flera olika event. Dess högkvalitativa material och robusta konstruktion säkerställer att den kommer att hålla i många år framöver. Beställ din roll up idag och ta ditt varumärkes profilering till nästa nivå på event!