Roll up med tryck

Vi erbjuder roll ups i flera olika format till ett bra pris. Med en snygg roll up attraherar du besökare på mässor och event. Eller varför inte, visa ditt budskap för dina besökare i entén på kontoret.
Roll up

Populära roll up

Produkter som är populära hos andra kunder
Roll up - Budget
Vår billigaste roll up, ett perfekt val för dig som har en snäv budget eller bara ska använda din roll up ett fåtal gånger. I priset ingår allt du behöver, bärväska, tryck och stativ.
fr. 645,00 kr
exkl. moms
Roll up - Standard
Vår standard roll up håller en god kvalitet till ett pressat pris. I priset ingår allt du behöver, bärväska, tryck och stativ.
fr. 795,00 kr
exkl. moms
Roll up - Premium
Vår premium roll up passar dig som ska använda din roll up flera gånger och ställer höga krav på hållbarheten i duken och kassetten. I priset ingår allt du behöver, bärväska, tryck och stativ.
fr. 1 295,00 kr
exkl. moms
Roll up - Premium - Dubbel
Vår dubbelsidiga premium roll up passar dig som ska använda din roll up flera gånger och ställer höga krav på hållbarheten i duken och kassetten. I priset ingår allt du behöver, bärväska, tryck och stativ.
fr. 3 895,00 kr
exkl. moms

Roll up med tryck

En av de stora anledningarna till att roll ups blivit så populära är för att de är väldigt mångsidiga. En roll up är enkel att ta med sig ut på fält om ditt företag ska slå upp en tillfällig monter under ett event eller om ni ska ha en större presentation på en scene. Alla våra roll ups levereras med stativ och bärväska, självklart ingår även trycket i priset.

Format

Alla våra roll ups är 200cm höga, men kan fås i flera olika bredder. Från den smidiga smala varianten på 85cm som är enkel att ta med sig, till vår breda modell på 200cm som kan användas som ett billigare alternativ för mässvägg. Önskar du ett annat format på din roll up kan vi självklart hjälpa dig.

Roll up till event

Med en roll up är det enkelt att förbereda och visa upp ditt varumärke på event. Dess lätta vikt och kompakta storlek gör det lätt att bära och montera på plats.

Profilera ditt företag med Roll up

En roll up är en utmärkt möjlighet för företag att visa upp sitt varumärke på ett övertygande sätt. Dess stora yta gör det möjligt att skapa en imponerande display med ditt företags logo, budskap eller produktbilder. En långvarig investering En roll up är en hållbar investering som kan användas på flera olika event. Dess högkvalitativa material och robusta konstruktion säkerställer att den kommer att hålla i många år framöver. Beställ din roll up idag och ta ditt varumärkes profilering till nästa nivå på event!