Profilkläder & Väskor med tryck

Att profilkläder & väskor med tryck är ett av de bästa sätten att marknadsföra sitt företag på råder det ingen tvekan på. De flesta företag använder kläder med någon form av tryck på. Populära plagg är t-shirt, hoodie, tröja, mössor, halsdukar, kepsar och mycket annat.

Profilkläder & Väskor

Populära profilkläder & väskor

Produkter som är populära hos andra kunder
Eko
Patagonia Men’s Nano Puff Vest  Patagonia
Packbar väst i egen ficka, perfekt att ta med sig. Bra som mellanlager, isolerar väl. Denna väst hindrar inte dina rörelser så den är utmärkt för en vandring eller cykeltur. Två handfickor med dragkedja.
fr. 1 445,00 kr
exkl. moms
Eko
Patagonia Men’s Down Sweater Vest  Patagonia
Lätt och vindtät dunväst. Packas lätt ihop i innerfickan. Innerfickan har även en ögla för möjlighet att fästa en karbinhake så att västen kan hängas på till exempel ryggsäcken för att inte ta plats.
fr. 1 928,00 kr
exkl. moms
Eko
Patagonia Women’s Better Sweater Vest  Patagonia
Mångsidig klassisk fleeceväst av återvunnen polyester. En bröstficka och två sidofickor med dragkedja. Bluesign®-certifierat material.
fr. 1 123,00 kr
exkl. moms
Eko
Printer tipsar
Patagonia Men's Better Sweater Vest  Patagonia
Mångsidig klassisk fleeceväst av återvunnen polyester. En bröstficka och två sidofickor med dragkedja. Bluesign®-certifierat material.
fr. 1 123,00 kr
exkl. moms

Eco ImageEco? Javisst!

Håll utkik efter vår ekosymbol på produkterna

Eko
T-shirt - Kawartha - Herr  Elevate
Mjuk och skön v-ringad t-shirt gjord av 95% ekologisk bomull och 5% elastan.
fr. 192,47 kr
exkl. moms
Eko
Långärmad t-shirt - Ponoka - Herr  Elevate
Långärmad t-shirt gjor av 95% ringspunnen bomull och 5% elastan.
fr. 244,97 kr
exkl. moms
Eko
Långärmad t-shirt - Ponoka - Dam  Elevate
Långärmad t-shirt gjor av 95% ringspunnen bomull och 5% elastan.
fr. 244,97 kr
exkl. moms
Eko
Keps - Action - Sport  Beechfield
En keps med sportig design och fina färgval. Utmärkt reklambärare! Strukturerade paneler på framsidan. Sydda ventilationsöglor.
fr. 63,10 kr
exkl. moms

Profilkläder med tryck

Att ta fram profilkläder till sina anställda kan vara en mycket god idé, om det görs på rätt sätt (som allt annat). Ibland behövs det kort och gott arbetskläder som de anställda lämnar kvar på jobbet när dom går för dagen. Men så finns det också de som kan tänkas att använda sina profilkläder även efter arbetstid - OM dessa är snygga, moderna och väldigt sköna. Detta bör vara målet för alla som beställer profilkläder för att dra mest nytta av dessa. Att ha anställda som går runt med företagets profilkläder på sig efter arbetstid är som att ha en vandrande reklampelare. Hur bra som helst! Även föreningar och organisationer har stor nytta av att trycka på kläder. Sponsrade profilkläder och mycket populärt där vi trycker upp sponsorernas namn och logga på diverse sportkläder som shorts, löparjackor, T-shirts (matchtröjor) och övriga saker som till exempel sportflaskor.

Väskor med tryck

Även väskor med tryck är mycket bra reklampelare, särskilt om dessa också kan användas privat av de anställda. Datorväskan är en självklarhet för många fram och tillbaka till arbetet, och är fortfarande den mest populära väskan med profiltryck. Medan sportväskor med företagets eller föreningens tryck på kanske mer används för ett besök på gymmet eller vid matcher. En annan riktigt snygg väska är den så kallade weekendväskan, storleksmässigt helt perfekt för en kortare resa över helgen. Har ni sportiga eller äventyrliga anställda är den mindre magväskan eller midjeväskan mycket passande där man bland annat kan förvara mobilen, plåster, en kreditkortshållare eller annat. Möjligheterna är många!