Profilkläder & Väskor med tryck

Att profilkläder & väskor med tryck är ett av de bästa sätten att marknadsföra sitt företag på råder det ingen tvekan på. De flesta företag använder kläder med någon form av tryck på. Populära plagg är t-shirt, hoodie, tröja, mössor, halsdukar, kepsar och mycket annat.

Profilkläder & Väskor

Populära profilkläder & väskor

Produkter som är populära hos andra kunder
Resväska - Modern
Den här moderna resväskan har plats för ditt unika tryck. Perfekt att ge ut som en exklusiv giveaway till värdefulla kunder eller arbetspartners!
fr. 1 038,10 kr
exkl. moms
Reflexväst barn - Träs över huvudet
Reflexväst för barn som enkelt träs över huvudet på den som ska bära den.
fr. 26,00 kr
exkl. moms
Säkerhetsväst för professionellt bruk  Bullet
Orange eller gul säkerhetsväst för professionellt bruk.
fr. 49,20 kr
exkl. moms
Eko
Vegan
Ekologisk
Stanley & Stella Duffle Bag  Stanley/Stella
Duffle Bag Canvas – Mycket populär och lätt duffelväska till träning och weekendresor. d På grund av sin avlånga utformning och mjuka material så är duffeln lätt att trycka in i trånga utrymmen. Många använder sin duffelväska som handbagage vid flygningar. I materialet canvas som är känt för att vara väldigt tåligt då det har använts vid segeltillverkning, markiser, arbetskläder och sportkläder bland annat.
fr. 206,00 kr
exkl. moms

Eco ImageEco? Javisst!

Håll utkik efter vår ekosymbol på produkterna

Eko
T-shirt - Kawartha - Herr  Elevate
Mjuk och skön v-ringad t-shirt gjord av 95% ekologisk bomull och 5% elastan.
fr. 183,30 kr
exkl. moms
Eko
Långärmad t-shirt - Ponoka - Herr  Elevate
Långärmad t-shirt gjor av 95% ringspunnen bomull och 5% elastan.
fr. 233,30 kr
exkl. moms
Eko
Långärmad t-shirt - Ponoka - Dam  Elevate
Långärmad t-shirt gjor av 95% ringspunnen bomull och 5% elastan.
fr. 233,30 kr
exkl. moms

Profilkläder med tryck

Att ta fram profilkläder till sina anställda kan vara en mycket god idé, om det görs på rätt sätt (som allt annat). Ibland behövs det kort och gott arbetskläder som de anställda lämnar kvar på jobbet när dom går för dagen. Men så finns det också de som kan tänkas att använda sina profilkläder även efter arbetstid - OM dessa är snygga, moderna och väldigt sköna. Detta bör vara målet för alla som beställer profilkläder för att dra mest nytta av dessa. Att ha anställda som går runt med företagets profilkläder på sig efter arbetstid är som att ha en vandrande reklampelare. Hur bra som helst! Även föreningar och organisationer har stor nytta av att trycka på kläder. Sponsrade profilkläder och mycket populärt där vi trycker upp sponsorernas namn och logga på diverse sportkläder som shorts, löparjackor, T-shirts (matchtröjor) och övriga saker som till exempel sportflaskor.

Väskor med tryck

Även väskor med tryck är mycket bra reklampelare, särskilt om dessa också kan användas privat av de anställda. Datorväskan är en självklarhet för många fram och tillbaka till arbetet, och är fortfarande den mest populära väskan med profiltryck. Medan sportväskor med företagets eller föreningens tryck på kanske mer används för ett besök på gymmet eller vid matcher. En annan riktigt snygg väska är den så kallade weekendväskan, storleksmässigt helt perfekt för en kortare resa över helgen. Har ni sportiga eller äventyrliga anställda är den mindre magväskan eller midjeväskan mycket passande där man bland annat kan förvara mobilen, plåster, en kreditkortshållare eller annat. Möjligheterna är många!