Mapp med tryck

Hos oss kan du beställa mappar med tryck i olika utföranden. Antingen väljer du en standardmapp eller så kan vi skräddarsy utifrån ditt företags behov. Vi trycker mappar i digital eller offsettryck beroende på upplaga.
Mapp

Populära mapp

Produkter som är populära hos andra kunder
Eko
Mapp - Eko
En miljövänlig mapp av återvunnen kartong som är perfekt att ta med till möten eller konferenser.
fr. 21,30 kr
exkl. moms
Mapp - Färdigvikt
En färdigvikt mapp i bra kvalitet med tryck. Snyggt efterlämningsmaterial som ger en bra och seriös känsla oavsett vilken bransch du jobbar i.
fr. 4,00 kr
exkl. moms
Säljmapp - A4
Exklusiv mapp med stora rena sidor som är perfekta för att presentera produkter eller tjänster. Denna säljmappen trycks med digitaltryck vilket gör att du kan ha precis vilken design du vill.
fr. 2,90 kr
exkl. moms
Säljmapp - A5
Exklusiv mapp med stora rena sidor som är perfekta för att presentera produkter eller tjänster. Denna säljmappen trycks med digitaltryck vilket gör att du kan ha precis vilken design du vill.
fr. 2,20 kr
exkl. moms

Eco ImageEco? Javisst!

Håll utkik efter vår ekosymbol på produkterna

Eko
Mapp - Eko
En miljövänlig mapp av återvunnen kartong som är perfekt att ta med till möten eller konferenser.
fr. 21,30 kr
exkl. moms

Mappar med eget tryck till kontoret

På ett kontor blir det ofta en stor mängd papper att hålla reda på, både på den egna kontorsplatsen och genom de dokument man delar med andra. Att använda en speciell mapp med tryck för era viktiga papper gör det lättare att ha ordning och reda, samtidig som en mapp med logo kommer kännas genomtänkt och proffsig. Ska ni exempelvis dela ut en större mängd information till er personal kan denna placeras i en prydlig mapp med tryck så att alla får varsin egen och därmed också har lättare att hålla koll på sina dokument. Eftersom mapparna kan utformas precis som ni själva önskar har de även många användningsområden, exempelvis som introduktionshäfte till nyanställda eller som dokumentförvaring vid möten och konferenser.

Gör er egen offertmapp med tryck

När man ska försöka avsluta en försäljning strävar man självklart alltid efter att de potentiella kunderna kommer ge ett jakande besked och acceptera det erbjudande man ger dem. För att man ska få en försäljning att gå igenom behöver man tänka på allt från hur man presenterar sig själv och sina tjänster till hur man ger den information kunden behöver för att kunna göra ett köpbeslut. Om ni vill utforma en speciell mapp med tryck i vilka ni kan placera eventuell produktinformation, arbetsbeskrivningar och kostnadsförslag kan vi stå till er tjänst. Våra offertmappar kan även med fördel användas när ni har årsstämmor och ska ha budgetuppföljning, antingen internt eller tillsammans med aktieägarna.

Snoddmapp med tryck i kvalitativt material

När vi får förtroendet att hjälpa företag och organisationer att ta fram snygga profilprodukter är vi noga med att kvaliteten ska vara den allra bästa. I vårt sortiment kan ni som vill hitta en bra mapp med tryck välja bland olika färger och utföranden. Självklart är alla våra produkter tillverkade i material som faktiskt håller, vilket gör att mapparna vid behov kan användas flera gånger. Vi har mappar i vanliga storlekar, såsom A4 och A5, och på vissa av produkterna är själva pappret laminerat för en längre hållbarhet. Vi använder oss oftast av digitaltryck när vi ska ta fram en mapp med tryck eftersom det tillåter tydliga konturer och en bra färgåtergivning. Tack vare de kunniga tryckerier vi samarbetar med kan ni själva välja vilka färger ni vill ha på det tryck som ska placeras på produkten, och så sköter vi resten.