Mapp med tryck

Hos oss kan du beställa mappar med tryck i olika utföranden. Antingen väljer du en standardmapp eller så kan vi skräddarsy utifrån ditt företags behov. Vi trycker mappar i digital eller offsettryck beroende på upplaga.

Professionella mappar med tryck för företag

I affärsvärlden är presentation och organisation nyckeln till framgång. En viktig aspekt av detta är att se till att dokumentation och papper hålls snyggt organiserade, vilket kan uppnås genom användning av mappar. När dessa mappar dessutom har ett företags eget tryck blir de inte bara praktiska utan även en del av företagets marknadsföringsstrategi.

Varför välja mappar med tryck? Mappar med tryck erbjuder en unik möjlighet för varje verksamhet att visa upp sin logotyp, slogan eller annat företagsrelaterat budskap på ett professionellt sätt. Det ger också ett enhetligt intryck när kunder eller samarbetspartners tar emot dokumentation från ert företag. Att välja rätt typ av mapp och design kan ha stor betydelse för hur ert varumärke uppfattas.

Designmöjligheter med pappersmappar med tryck

Pappersmappar med tryck kommer i många olika utföranden och det finns gott om utrymme för anpassning. Vi hjälper er att hitta den design som bäst representerar ert varumärke, oavsett om ni söker något klassiskt och stilrent eller något mer färgglatt och iögonfallande.

Det går exempelvis att lägga till specialdesignade fickor för visitkort eller CD-skivor samt välja mellan olika typer av papper och finish som speglar er organisations profil.

Användningsområden för mapparna

Användningsområdena för mapparna är nästan obegränsade: konferenser, möten, intervjuer, presskit – listan fortsätter. Genom att distribuera material i era egna pappersmappar med tryck vid dessa tillfällen garanteras inte bara ordning utan också exponering av ert varumärke.

Även internt kan mappen tjäna som ett verktyg för strukturering där all personal använder samma typ av organisatoriska verktyg vilket bidrar till ökad gemenskap och professionalitet på arbetsplatsen.

Kvalitet och materialval

Vi ser alltid till kvaliteten på våra produkter; därför säkerställer vi att alla pappersmappar med tryck produceras efter höga standarder vad gäller både materialval och själva trycket.

Processen för att trycka mappar

När du vill beställa era mappar med tryck hos oss börjar processen vanligen genom kontakt där vi diskuterar era behov och idéer tillsammans med vårt team.Vi bistår sedan genom designprocessen där vi säkerställer att designen passar samtliga krav. Från valet av papper till det slutliga trycket går vi igenom allt innan start så att du kan få precis den produkt ni önskar.

Mapp

Populära mapp

Produkter som är populära hos andra kunder
Eko
Mapp - Eko
En miljövänlig mapp av återvunnen kartong som är perfekt att ta med till möten eller konferenser.
fr. 22,37 kr
exkl. moms
Mapp - Budget
En budget variant av vår färdigvikta mapp. Tillverkad av lite tunnare kartong och leveras ej färdigvikt.
fr. 5,78 kr
exkl. moms
Mapp - Färdigvikt
En färdigvikt mapp i bra kvalitet med tryck. Snyggt efterlämningsmaterial som ger en bra och seriös känsla oavsett vilken bransch du jobbar i.
fr. 4,20 kr
exkl. moms
Säljmapp - A4
Exklusiv mapp med stora rena sidor som är perfekta för att presentera produkter eller tjänster. Denna säljmappen trycks med digitaltryck vilket gör att du kan ha precis vilken design du vill.
fr. 3,05 kr
exkl. moms

Eco ImageEco? Javisst!

Håll utkik efter vår ekosymbol på produkterna

Eko
Mapp - Eko
En miljövänlig mapp av återvunnen kartong som är perfekt att ta med till möten eller konferenser.
fr. 22,37 kr
exkl. moms

Mappar med eget tryck till kontoret

På ett kontor blir det ofta en stor mängd papper att hålla reda på, både på den egna kontorsplatsen och genom de dokument man delar med andra. Att använda en speciell mapp med tryck för era viktiga papper gör det lättare att ha ordning och reda, samtidig som en mapp med logo kommer kännas genomtänkt och proffsig. Ska ni exempelvis dela ut en större mängd information till er personal kan denna placeras i en prydlig mapp med tryck så att alla får varsin egen och därmed också har lättare att hålla koll på sina dokument. Eftersom mapparna kan utformas precis som ni själva önskar har de även många användningsområden, exempelvis som introduktionshäfte till nyanställda eller som dokumentförvaring vid möten och konferenser.

Gör er egen offertmapp med tryck

När man ska försöka avsluta en försäljning strävar man självklart alltid efter att de potentiella kunderna kommer ge ett jakande besked och acceptera det erbjudande man ger dem. För att man ska få en försäljning att gå igenom behöver man tänka på allt från hur man presenterar sig själv och sina tjänster till hur man ger den information kunden behöver för att kunna göra ett köpbeslut. Om ni vill utforma en speciell mapp med tryck i vilka ni kan placera eventuell produktinformation, arbetsbeskrivningar och kostnadsförslag kan vi stå till er tjänst. Våra offertmappar kan även med fördel användas när ni har årsstämmor och ska ha budgetuppföljning, antingen internt eller tillsammans med aktieägarna.

Snoddmapp med tryck i kvalitativt material

När vi får förtroendet att hjälpa företag och organisationer att ta fram snygga profilprodukter är vi noga med att kvaliteten ska vara den allra bästa. I vårt sortiment kan ni som vill hitta en bra mapp med tryck välja bland olika färger och utföranden. Självklart är alla våra produkter tillverkade i material som faktiskt håller, vilket gör att mapparna vid behov kan användas flera gånger. Vi har mappar i vanliga storlekar, såsom A4 och A5, och på vissa av produkterna är själva pappret laminerat för en längre hållbarhet. Vi använder oss oftast av digitaltryck när vi ska ta fram en mapp med tryck eftersom det tillåter tydliga konturer och en bra färgåtergivning. Tack vare de kunniga tryckerier vi samarbetar med kan ni själva välja vilka färger ni vill ha på det tryck som ska placeras på produkten, och så sköter vi resten.