Kondomer med tryck

Kondomer är det absolut mest använda preventivmedlet, kanske inte så konstigt då det är ett av få som också skyddar mot vissa sjukdomar. Att dela ut kondomer som giveaways på event, festivaler och mässor är ett fint sätt att visa omtanke.
Kondomer

Antal produkter: 3

Sortera på:
Billig
Kondom - Solo-pack
En kondom i FSC-certifierad förpackning som du kan få önskat tryck på. Här kan du välja mellan tre olika märken: Pasante, Durex eller Glyde.
fr. 12,60 kr
exkl. moms
Kondomer - Duo-pack
Två stycken kondomer i en FSC-certifierad förpackning som du kan få önskat tryck på. Här kan du välja mellan tre olika märken: Pasante, Durex eller Glyde.
fr. 23,50 kr
exkl. moms
Kondomer - Trio-pack
Tre stycken kondomer i en FSC-certifierad förpackning som du kan få önskat tryck på. Här kan du välja mellan tre olika märken: Pasante, Durex eller Glyde.
fr. 30,40 kr
exkl. moms

Kondomer med tryck, en säker giveaway

Kondomer är också en bra produkt för dig som gillar att trycka humoristiska budskap. Vi har under våra år i tryckbranschen sett många roliga budskap tryckta på just kondomer.

Kondomer av högsta kvalitet

Vi har valt att endast ta in kondomer av högsta kvalitet som tillverkas i Europa. För att du som kund ska kunna känna dig trygg med ditt val av giveaway hittar du endast det bästa hos oss. Trots hög kvalitet och kända varumärken har vi ändå ett bra pris.

Kondomer med reklamtryck - en unik marknadsföring för ditt företag!

Kondomer är en mycket användbar och uppskattad produkt och med reklamtryck kan du skapa en unik marknadsföring för ditt företag. Genom att använda kondomer med eget tryck som en del av din marknadsföring kan du nå ut till en stor och mångsidig målgrupp. Reklamtryck på kondomer gör det möjligt för ditt företag att visa upp sin logo, budskap eller annan marknadsföringsinformation på ett unikt och roligt sätt. Kondomer är en produkt som används av många människor och de är ofta med på resor, festivaler och andra offentliga evenemang. Detta innebär att du har en stor chans att nå ut till en stor och mångsidig målgrupp. Så, om du vill skapa en unik och minnesvärd marknadsföring för ditt företag, använd kondomer med egen logotyp

Tryck eget folie på kondomer

Våra kondomer Solo, Duo och Trio kan fås med tre olika typer av kondomer. Välj mellan Pasante, Durex och Glyde. Folien runt kondomen ser precis ut som på de du köper i butiken av samma varumärken. Men vill du även branda kondomen inuti förpackningen kan vi självklart hjälpa dig.