Resekit med tryck

Här hittar du kompletta resekit som är perfekta för alla typer av resor. Vi har flera olika varianter med olika innehåll så att du kan hitta rätt produkt för ditt ändamål, och vi hjälper dig gärna att hitta det du söker efter.

Resekit med tryck för företag

Vi levererar professionellt utformade resekit med tryck till företag i hela Sverige. Dessa praktiska kits är perfekta för företag som vill stärka sitt varumärke och öka sin synlighet, oavsett om det handlar om att skapa en starkare gemenskap på arbetsplatsen eller att öka företagets synlighet för potentiella kunder.

Fördelar med resekit med tryck

Ett resekit med tryck kan innehålla allt från tandborste och tandkräm till rakhyvel och raklödder. Oavsett innehållet så ger dessa kits en unik möjlighet att visa upp ditt företags logga eller budskap på ett originellt och minnesvärt sätt. När dina anställda eller kunder reser kommer de att ha ditt företagsnamn och logo framför ögonen, vilket kan hjälpa till att stärka ditt varumärke och skapa långvariga affärsrelationer.

Reseset med tryck

Liksom resekit med tryck, erbjuder vi även reseprodukter med tryck i form av reseset. Ett reseset med tryck kan bestå av flera olika produkter som är anpassade för resor, till exempel en nackkudde, öronproppar, sovmask och en resväska. Precis som med våra resekit kan dessa set anpassas med ditt företags logotyp eller budskap för att maximera din marknadsföring.

Beställa resekit och reseset med tryck

När du beställer resekit eller reseset med tryck från oss, kan du vara säker på att du får produkter av högsta kvalitet. Vi har över två decennier i branschen och har ett starkt engagemang för kvalitet och kundservice. Oavsett om du vill ha en logga, text eller bild tryckt på dina produkter, så kan vi hjälpa till.

Reklamtryck och företagstryck

För oss är varje tryck mer än bara bläck på en produkt. Det är en möjlighet att kommunicera ditt företags budskap och stärka ditt varumärke. Oavsett om du vill köpa resekit eller reseset med reklamtryck eller företagstryck, så kan vi leverera resultat som överträffar dina förväntningar.

Eget tryck på reseprodukter

Vi erbjuder även möjligheten att beställa reseprodukter med eget tryck. Du kan välja att få din företagslogga, text eller bild tryckt på våra produkter, vilket ger dig möjlighet att skapa unika och personliga reseprodukter som verkligen representerar ditt företag och dess värderingar.

Beställ från oss idag

Oavsett vilken typ av tryckta reseprodukter du är ute efter, kan vi hjälpa till. Med vårt stora utbud av resekit och reseset med tryck, kan vi erbjuda lösningar som passar alla företags behov. Kontakta oss idag för att ta reda på mer om hur vi kan hjälpa ditt företag att växa och stärka ert varumärke.

Resekit

Antal produkter: 13

Sortera på:
Parfymflaska - Resa
Denna parfymflaska är perfekt för att ta med dig din favoritparfym utan att behöva ta med hela flaskan. Den har en kromad finish och en modern utseende.
fr. 23,00 kr
exkl. moms
Festivalkit - 4 delar
Detta är kitet har allt du kan tänkas behöva på festivalen! En utmärkt reklamprodukt att sätta ditt tryck på.
fr. 51,45 kr
exkl. moms
Resekit - Standard
Detta enkla resekit är perfekt att ha med sig på resan. Grym giveaway för kunder eller arbetspartners! Beställ hos oss.
fr. 21,74 kr
exkl. moms
Resekit - Deluxe
Detta lyxiga resekit är perfekt att ha med sig på resan. Fantastisk giveaway att dela ut till kunder eller arbetspartners! Beställ direkt i vår webbshop.
fr. 65,63 kr
exkl. moms
Svart resekit i nylon - 6-delar
Denna lyxiga giveawayen är perfekt när du är ute och reser. Den har allt du behöver för att hålla ordning på hygienen.
fr. 79,28 kr
exkl. moms
Svart resekit av PVC - 6-delar
Denna reklamprodukten har allt du behöver för att hålla ordning på hygienen när du befinner dig på resande fot. Den har en snygg zipbag som tillverkas av PVC.
fr. 84,32 kr
exkl. moms
Resekit - Mini
Ett riktigt smidigt resekit som innehåller en våtservett, ett återfuktande läppcerat, skyddande solskydd och 7 st näsdukar. Beställ hos oss!
fr. 36,23 kr
exkl. moms
Flygkit - 5-delar
Ett smidigt flygkit som består av 5 delar. Beställ med önskat tryck hos oss!
fr. 40,64 kr
exkl. moms
Sportflaska med innehåll - Träning
Denna sportflaska är fylld med saker du kan tänkas behöva efter träning. En utmärkt reklamprodukt att placera ditt tryck på!
fr. 219,14 kr
exkl. moms
Sportflaska med innehåll - Utomhus
Denna sportflaska är fylld med saker du kan tänkas behöva utomhus. En utmärkt reklamprodukt att placera ditt tryck på!
fr. 79,80 kr
exkl. moms
Flaskset - Tokyo - Flygplansgodkänt  Bullet
Detta TSA-vänliga flaskset gör det enkelt att ta med dina hygienartiklar på flyget. En riktigt användbar giveaway för den som gillar att resa!
fr. 27,09 kr
exkl. moms
Flaskset - Frankfurt - Flygplansgodkänt  Bullet
Flygplansgodkänt flaskset i aluminium. Tillverkas av aluminium och PVC.
fr. 143,54 kr
exkl. moms
Munich - Flygplansgodkänt flaskset  Bullet
Den här necessären med tillhörande flaskor. Perfekt för handbagaget! Tillverkas av PVC. Beställ med tryck!
fr. 46,41 kr
exkl. moms

Smarta resekit med tryck

Vi hjälper dig att hitta rätt bland våra resekit och delar gärna med oss av vår expertis inom tryck till dig som kund. 

Tveka inte att kontakta oss