Pappersmuggar med tryck

Vi har ett stort utbud av olika slags pappersmuggar med tryck som ni kan använda både om ni jobbar på kontor, restauranger eller konferensanläggningar. Ni kan välja eget tryck på hela pappersmuggen.

Pappersmuggar med tryck - En smart marknadsföringsstrategi

Det finns många sätt för företag att stärka sin varumärkesidentitet och öka synligheten på marknaden. Ett av dessa är att använda pappersmuggar med tryck som en del av deras marknadsföringsstrategi. Dessa muggar är praktiska vid företagsevenemang, konferenser eller i vardagen på kontoret, de fungerar också som ett effektivt reklamverktyg.

Engångsmuggar med tryck – Praktiskt och kostnadseffektivt

Att välja engångsmuggar med tryck är både praktiskt och kostnadseffektivt. De kräver ingen diskning vilket spar tid och resurser, samtidigt som de ger ditt företags namn och logotyp exponering varje gång någon tar en kopp kaffe. Detta gör dem till ett idealiskt val för evenemang där det serveras drycker, exempelvis mässor eller konferenser.

Kaffe – Mer än bara en paus

I Sverige dricker vi mycket kaffe - faktum är att vi ligger i topp när det gäller global konsumtion per capita! Med så många människor som regelbundet njuter av en god kopp java har du chansen att visa upp din företagslogga varje gång någon tar en paus för lite vätskepåfyllning genom pappersmuggar med eget tryck.

Trycket gör skillnad

När man pratar om pappers- eller engångsmuggar handlar det ofta om själva designen eller budskapet på muggarna snabbare än själva materialet. Trycket på pappersmuggar samt engångsmuggar kan göra stor skillnad när det kommer till hur ditt varumärke uppfattas utifrån.

Miljövänliga pappersmuggar med tryck

Har ni problem med att det aldrig finns rena kaffekoppar i köket och att det står muggar över hela kontoret? För att spara både tid, energi och humör kanske du ska välja en miljövänlig pappersmugg med tryck för att exponera ditt varumärke?

De flesta av våra miljövänliga muggar är tillverkade av PLA (polyactic acid) som är ett återvinningsbart fiber. Materialet kommer ifrån stärkelsen från växter som sockerrör, majs och maniok. Våra pappersmuggar med tryck är i de flesta fall tillverkade av majsstärkelsen.

Din egen touch

Oavsett om du vill ha din logo placerad mitt på muggen, lägga till text under loggan eller kanske även inkludera bilder så erbjuder vi skräddarsydda lösningar anpassade efter just dina behov.

Logotyper och färger

En stark visuell identitet hjälper folk att komma ihåg dig bättre, vilket gör att investering i egna designs alltid lönar sig i längden. Logon bör återspegla vad er verksamhet handlar om; den ska vara unik men ändå igenkännlig.

Varför beställa från oss?

Förutom vår höga produktkvalitet har vi långa erfarenheter inom branschen samt flexibiliteten tack vare vårt nätverk runtomkring hela landet inklusive Stockholm.

Billiga alternativ

Vi strävar efter bästa möjliga pris utan kompromiss för kvalitén! Vi har billiga pappersmuggar med eget tryck, fråga våra kunniga medarbetare efter tips på modell.

Reklamtryck - Syns överallt

Vår specialisering inom reklamprodukter innebär bred kunskap inom detta fält vilket garanterat bidrar till positiva resultat för våra kunders affärer.

Med rätt budskap blir ni oöverskådliga

Genom era produkter kan ni berätta er historia! Skapa personligt band mellan ert företag och era klienter genom innovativa strategier baserade t.ex., på ert hållbarhetstänkt (vilken passande nog går hand-i-hand tillsammans med valet av miljövänliga pappersemballage).

Pappersmuggar

Antal produkter: 4

Sortera på:
Eko
Pappersmugg miljö - Enkelvägg
Billig miljövänlig pappersmugg med enkelvägg som trycks över hela ytan i CMYK. Pappersmuggen är nedbrytbar och går att kompostera. Denna pappersmugg lämpar sig utmärkt för kalla drycker. Ska du servera kaffe eller andra varma drycker rekommenderar vi våra pappersmuggar med dubbelvägg.
fr. 2,00 kr
exkl. moms
Eko
Pappersmugg miljö - Dubbelvägg
Billig miljövänlig pappersmugg med dubbelvägg som trycks över hela ytan i CMYK. Pappersmuggen är nedbrytbar och går att kompostera. Ska du servera saft eller andra kalla drycker kan du med fördel välja vår billigare pappersmugg med enkelvägg.
fr. 3,05 kr
exkl. moms
Plastlock - Till pappersmugg
Plastlock - Ø90 passar våra muggar på 350, 470 och 590 ml. Plastlock - Ø80 passar våra muggar på 230 ml.
fr. 0,63 kr
exkl. moms
Espressomugg
Billig pappersmugg med enkelvägg som trycks över hela ytan i CMYK. En smart praktisk för ditt varumärke!
fr. 1,68 kr
exkl. moms

Pappmuggar som tål hög värme

Våra pappmuggar med tryck är tillverkade i ett stadigt material som gör att drycken inte går igenom pappret och orsakar att muggarna börjar läcka. En del av våra produkter har dubbelsidiga väggar, och mellan dem finns det luftspalter som gör att den som håller i koppen inte bränner sig på handen. Vi har också pappersmuggar med tryck som har enkelsidiga väggar. Även de bådar för en helt läckagefri användning, så att ni med fördel kan servera vatten, saft eller kaffe ur dem.

Bli synliga med tryckta pappersmuggar

Om ni brukar delta på mässor eller ordnar evenemang som syftar till att ni ska kunna nå ut till en ny målgrupp är det trevligt att kunna bjuda på något enkelt att dricka, även om det så bara handlar om vatten. Vid sådana tillfällen kan pappersmuggar med tryck bli ett sätt att marknadsföra er själva på. Dels kan ni genom att bjuda på en kopp kaffe locka till er intressenter, och dels visar ni också att ni har tänkt på detaljer genom att ha likadana pappmuggar.

Vilken design passar era pappersmuggar med eget tryck?

Tack vare våra mångsidiga och erfarna tryckerier kan vi se till att ni får pappersmuggar med tryck som ser snygga ut, och som passar ihop med er övriga företagsprofilering. Det går utmärkt att göra ett större bildtryck på pappersmuggen så att er logotyp placeras mot en enfärgad bakgrund, eller också kan ni välja ett mer avskalat utseende i form av endast ert företagsnamn. Vi kan med andra ord antingen skapa pappersmuggar med tryck över hela ytan, eller också bara över en del av den. Vår personal finns alltid tillgänglig för att komma med råd och fungera som bollplank om ni har svårt för att bestämma er för en design.

Pappmuggar med tryck till restaurangen eller caféet

På en restaurang eller ett café är det inte ovanligt att kunder ber om att få en take away-kopp med kaffe. För att kunna erbjuda det till era kunder behöver ni ha lämpliga pappersmuggar för ändamålet. Vi kan låta tillverka det antal pappmuggar med eget tryck som ni vill ha, och dessutom kan vi förse er med praktiska plastlock som placeras på koppen för att undvika spill och för att hålla kvar värmen i drycken. Pappersmuggar med tryck kan också komma till användning på konferensanläggningar där de med hjälp av ett snyggt motiv blir en naturlig del av det eventuella dryckespaket ni erbjuder era besökare.

Miljövänliga pappersmuggar i ekologiskt material

Har ert företag antagit en miljöpolicy som ni är noga med att följa kan ni välja att beställa pappersmuggar med tryck i ett ekologiskt material. Vi på Printer har ekologiska pappersmuggar med enkel- eller dubbelvägg i vårt sortiment. Genom att välja pappersmuggar som är framtagna för att vara så miljövänliga som möjligt tar ni ett viktigt ansvar för att inte slösa på jordens resurser i onödan, något som kommer uppfattas som positivt internt inom verksamheten men även externt av era besökare.

Engångsmuggar miljö

Miljövänliga pappersmuggar med eget tryck fungerar utmärkt att använda som engångsmuggar. Det är såklart mer miljövänlig och hållbart att använda porslinsmuggar om de används flera gånger om. Men det är inte alltid det är smidigt att använda en sådan mugg. Om du är på ett event eller en mässa är det väldigt smidigt att bjuda dina kunder och besökare på dryck i miljövänliga pappersmuggar med tryck. Med ditt tryck på koppen är det även en mycket större sannolikhet att mottagaren kommer komma ihåg just ditt företag.

Miljövänliga pappersmuggar med lock

Är pappersmuggarna till ett café eller restaurang? Då har vi även lock du kan lägga till i din beställning. Locken passar de flesta av våra pappersmuggar. Att ha take-away muggar med ditt varumärke på är en alldeles perfekt reklampelare. Tänk bara på hur många personer din kund träffar efter att de lämnat cafét med sitt take away kaffe. Att ha ett lock på sin miljövänliga pappersmugg med tryck minimerar inte bara risken att spilla. Locket håller även drycken varm längre vilket kan vara till en stor fördel om man ska ta med sig drycken i sin miljövänliga pappersmugg med reklamtryck.

Vilken miljövänlig pappersmugg ska du välja?

Vi förstår att du kan vara förvirrad över “enkelvägg” och “dubbelvägg” och vad som skiljer dem åt, så åt oss förklara. En miljövänlig pappersmugg med tryck som har dubbelvägg innebär precis som det låter. Två stycken pappersväggar. Detta är pappersmuggen du ska välja om du har för avsikt att använda muggarna för varma drycker. Dubbelvägen tillåter att det är en liten luftficka mellan väggarna. Denna luftficka isolerar värmen och gör att din miljövänliga pappersmugg med tryck inte blir lika varm att hålla i. Är ändamålet med pappersmuggen att endast servera vatten eller annan kall dryck fungerar det alldeles utmärkt att billiga pappersmuggar med eget tryck. Med billiga pappersmuggar menar vi kopparna med enkelvägg. Dessa muggar har inte samma luftficka som de dubbelväggade och isolerar inte värmen på samma sätt. Men dessa muggar fungerar som sagt alldeles utmärkt om du endast ska servera kall dryck.