Pappersmuggar med tryck

Vi har ett stort utbud av olika slags pappersmuggar med tryck som ni kan använda både om ni jobbar på kontor, restauranger eller konferensanläggningar.
Pappersmuggar

Antal produkter: 4

Sortera på:
Eko
Pappersmugg miljö - Enkelvägg
Billig miljövänlig pappersmugg med enkelvägg som trycks över hela ytan i CMYK. Pappersmuggen är nedbrytbar och går att kompostera. Denna pappersmugg lämpar sig utmärkt för kalla drycker. Ska du servera kaffe eller andra varma drycker rekommenderar vi våra pappersmuggar med dubbelvägg.
fr. 3,60 kr
exkl. moms
Eko
Pappersmugg miljö - Dubbelvägg
Billig miljövänlig pappersmugg med dubbelvägg som trycks över hela ytan i CMYK. Pappersmuggen är nedbrytbar och går att kompostera. Ska du servera saft eller andra kalla drycker kan du med fördel välja vår billigare pappersmugg med enkelvägg.
fr. 5,70 kr
exkl. moms
Plastlock - Till pappersmugg
Plastlock - Ø90 passar våra muggar på 350, 470 och 590 ml. Plastlock - Ø80 passar våra muggar på 230 ml.
fr. 0,80 kr
exkl. moms
Espressomugg
Billig pappersmugg med enkelvägg som trycks över hela ytan i CMYK. En smart praktisk för ditt varumärke!
fr. 3,20 kr
exkl. moms

Pappmuggar som tål hög värme

Våra pappmuggar med tryck är tillverkade i ett stadigt material som gör att drycken inte går igenom pappret och orsakar att muggarna börjar läcka. En del av våra produkter har dubbelsidiga väggar, och mellan dem finns det luftspalter som gör att den som håller i koppen inte bränner sig på handen. Vi har också pappersmuggar med tryck som har enkelsidiga väggar. Även de bådar för en helt läckagefri användning, så att ni med fördel kan servera vatten, saft eller kaffe ur dem.

Bli synliga med tryckta pappersmuggar

Om ni brukar delta på mässor eller ordnar evenemang som syftar till att ni ska kunna nå ut till en ny målgrupp är det trevligt att kunna bjuda på något enkelt att dricka, även om det så bara handlar om vatten. Vid sådana tillfällen kan pappersmuggar med tryck bli ett sätt att marknadsföra er själva på. Dels kan ni genom att bjuda på en kopp kaffe locka till er intressenter, och dels visar ni också att ni har tänkt på detaljer genom att ha likadana pappmuggar.

Vilken design passar era pappersmuggar med eget tryck?

Tack vare våra mångsidiga och erfarna tryckerier kan vi se till att ni får pappersmuggar med tryck som ser snygga ut, och som passar ihop med er övriga företagsprofilering. Det går utmärkt att göra ett större bildtryck på pappersmuggen så att er logotyp placeras mot en enfärgad bakgrund, eller också kan ni välja ett mer avskalat utseende i form av endast ert företagsnamn. Vi kan med andra ord antingen skapa pappersmuggar med tryck över hela ytan, eller också bara över en del av den. Vår personal finns alltid tillgänglig för att komma med råd och fungera som bollplank om ni har svårt för att bestämma er för en design.

Pappmuggar med tryck till restaurangen eller caféet

På en restaurang eller ett café är det inte ovanligt att kunder ber om att få en take away-kopp med kaffe. För att kunna erbjuda det till era kunder behöver ni ha lämpliga pappersmuggar för ändamålet. Vi kan låta tillverka det antal pappmuggar med eget tryck som ni vill ha, och dessutom kan vi förse er med praktiska plastlock som placeras på koppen för att undvika spill och för att hålla kvar värmen i drycken. Pappersmuggar med tryck kan också komma till användning på konferensanläggningar där de med hjälp av ett snyggt motiv blir en naturlig del av det eventuella dryckespaket ni erbjuder era besökare.

Miljövänliga pappersmuggar i ekologiskt material

Har ert företag antagit en miljöpolicy som ni är noga med att följa kan ni välja att beställa pappersmuggar med tryck i ett ekologiskt material. Vi på Printer har ekologiska pappersmuggar med enkel- eller dubbelvägg i vårt sortiment. Genom att välja pappersmuggar som är framtagna för att vara så miljövänliga som möjligt tar ni ett viktigt ansvar för att inte slösa på jordens resurser i onödan, något som kommer uppfattas som positivt internt inom verksamheten men även externt av era besökare.

Miljövänliga pappersmuggar med tryck

Har ni problem med att det aldrig finns rena kaffekoppar i köket och att det står muggar över hela kontoret? För att spara både tid, energi och humör kanske du ska välja en miljövänlig pappersmugg med tryck för att exponera ditt varumärke?

Miljövänliga pappersmuggar

De flesta av våra miljövänliga muggar är tillverkade av PLA (polyactic acid) som är ett återvinningsbart fiber. Materialet kommer ifrån stärkelsen från växter som sockerrör, majs och maniok. Våra pappersmuggar med tryck är i de flesta fall tillverkade av majsstärkelsen.

Engångsmuggar miljö

Miljövänliga pappersmuggar med eget tryck fungerar utmärkt att använda som engångsmuggar. Det är såklart mer miljövänlig och hållbart att använda porslinsmuggar om de används flera gånger om. Men det är inte alltid det är smidigt att använda en sådan mugg. Om du är på ett event eller en mässa är det väldigt smidigt att bjuda dina kunder och besökare på dryck i miljövänliga pappersmuggar med tryck. Med ditt tryck på koppen är det även en mycket större sannolikhet att mottagaren kommer komma ihåg just ditt företag.

Miljövänliga pappersmuggar med lock

Är pappersmuggarna till ett café eller restaurang? Då har vi även lock du kan lägga till i din beställning. Locken passar de flesta av våra pappersmuggar. Att ha take-away muggar med ditt varumärke på är en alldeles perfekt reklampelare. Tänk bara på hur många personer din kund träffar efter att de lämnat cafét med sitt take away kaffe. Att ha ett lock på sin miljövänliga pappersmugg med tryck minimerar inte bara risken att spilla. Locket håller även drycken varm längre vilket kan vara till en stor fördel om man ska ta med sig drycken i sin miljövänliga pappersmugg med reklamtryck.

Vilken miljövänlig pappersmugg ska du välja?

Vi förstår att du kan vara förvirrad över “enkelvägg” och “dubbelvägg” och vad som skiljer dem åt, så åt oss förklara. En miljövänlig pappersmugg med tryck som har dubbelvägg innebär precis som det låter. Två stycken pappersväggar. Detta är pappersmuggen du ska välja om du har för avsikt att använda muggarna för varma drycker. Dubbelvägen tillåter att det är en liten luftficka mellan väggarna. Denna luftficka isolerar värmen och gör att din miljövänliga pappersmugg med tryck inte blir lika varm att hålla i. Är ändamålet med pappersmuggen att endast servera vatten eller annan kall dryck fungerar det alldeles utmärkt att billiga pappersmuggar med eget tryck. Med billiga pappersmuggar menar vi kopparna med enkelvägg. Dessa muggar har inte samma luftficka som de dubbelväggade och isolerar inte värmen på samma sätt. Men dessa muggar fungerar som sagt alldeles utmärkt om du endast ska servera kall dryck.