För köket

Att ge bort företagspresenter med tryck kan ge vem som helst beslutsångest då det inte är helt lätt att välja något att ge bort med tanke på att alla människor har olika intressen. Målet med att ge bort en företagspresent med tryck är att den ska komma till användning hos den som får den. Något som alltid brukar gå hem är produkter för köket och hemmet. Vackra glas och karaffer, kryddor med fina företagstryck, praktiska skärbrädor, pepparkvarnar och annat som går att trycka på. Företagspresenterna levereras i fina och tidsenliga presentförpackningar.
För köket

Populära för köket

Produkter som är populära hos andra kunder
Peppar och saltkvarn - Fjäder
Två stycken kvarnar för salt och peppar. Utmärkt kökstillbehör att sätta önskat tryck hos oss!
fr. 103,53 kr
exkl. moms
Vinset - Kompakt
Sätt ditt egna tryck på detta kompakta vinset. Tillverkas av trä och är perfekt att ge ut som en exklusiv reklampresent till kunder eller anställda!
fr. 170,42 kr
exkl. moms
Vinset - Schack
Det här vinsettet är perfekt för att dela på en flaska vin och spela en omgång schack. Perfekt för fredagsmyset!
fr. 158,87 kr
exkl. moms
Vinset - Enkel
Ett enkelt vinset med två smarta tillbehör: en korkskruv och en flaskpropp. En klockren giveaway för ditt varumärke!
fr. 57,86 kr
exkl. moms

Exklusiva köksset som företagspresent

Alla produkter som du kan beställa till köket är speciellt utvalda för att ge mottagaren känslan av exklusivitet och kvalitet. Oavsett vilka av våra fina köksset du väljer så finns det plats för företagets tryck, på produkterna eller på de exklusiva presentförpackningarna. Produkterna är moderna och väldesignade för att de också ska fungera som en fin inredningsdetalj i köket eller användas vid dukning.