Om PRINTER

Låt oss berätta om vad vi gör och hur det hela började.

Printer är en e-handelsplattform och en “one stop shop” för alla företag med behov av produktmedia, textil och trycksaker.

Vi började vår resa med uppdraget är att göra inköp av produktmedia enkel. Till vår hjälp har vi en modern webshop med verktyg som gör beställningsprocessen smidig.

Våra kunder har en enda kontaktperson för alla inköp. Hur kan det vara möjligt? Alla våra medarbetare har kunskap inom tryckt media. Vi har flertalet experter inom olika områden och kompletterar på så sätt varandra och kan ge kunderna en allt-i-ett lösning.

I vår företagsgrupp har vi eget textiltryckeri och flera digitaltryckerier utspridda i landet. Det gör oss flexibla och på de produktområden som vi inte kan trycka inhouse har vi samarbetspartner som hjälper oss både i Sverige och Europa. Vår målsättning är att ha produktionen så nära kunden som möjligt för att minska längden på transporter.

PRINTER är en del av Brover Group

Stockholms största utbud av trycksaker

Vi är ett modernt tryckeri i Stockholm. Med modernt tryckeri menar vi ett tryckeri i Stockholm som inte äger några egna maskiner utan fokuserar all kraft åt Sveriges bästa kundservice, produktutbud och priser. Vi kan uppnå detta genom att använda oss av de bästa leverantörerna för respektive produkt och låta våra leverantörer sköta produktionen på bästa sätt. Detta frigör vår tid för kundservice och rådgivning. Med 20 år i branschen är vi ett av de första moderna tryckerierna i Stockholm som arbetar på detta sätt. Låt oss hjälpa dig med din trycksak, du kommer inte att ångra dig. På vår hemsida visar vi ett axplock av de produkter vi säljer, hittar ni inte en produkt så kontakta oss gärna.

Här listar vi vårt produktutbud och beskriver lite närmare kring respektive produktkategori

Papperstryck 

Vår historia började med papperstryck, därför är vi inte rädda för att kalla oss experter inom området. Varje vecka trycker vi allt ifrån böcker, foldrar och magasin till affischer, block och visitkort. Våra tryckerier är specialister på efterbehandlingar såsom foliering och olika typer av lacker och material. Därför kan vi skräddarsy tryckningen utifrån dina önskemål.

Profilprodukter 

Stärk ditt varumärke med profilprodukter! Med ett av marknadens största utbud kan du välja och vraka som du vill. Vi trycker alltifrån USB-minnen, vattenflaskor och ballonger till kassar, godis och muggar. Om du behöver inspiration eller idéer kring hur ditt företag kan exponera sig, så hjälper vi dig gärna. Vi har lång erfarenhet av att vägleda kunder till effektiv marknadskommunikation.

Butik & Mässmaterial 

Printer hjälper dig med butik & mässmaterial till ditt företag. Vi har ett stort utbud av produkter som vi valt ut genom att titta på vad som används på mässor och andra event. Det kan bland annat vara beachflaggor, banderoller, mässbord eller eventtält. Självklart är vi måna om att produkterna håller en god kvalitet. Söker du något du inte kan hitta på vår sida, kontakta oss då så löser vi det!

Profilkläder

Vi säljer olika typer av profilkläder för alla behov. Alltifrån T-shirts, jackor och byxor till väskor och förkläden. Du kan välja mellan tryck och brodyr och alla plagg finns i herr- och damstorlekar. Söker du profilplagg som inte finns på vår hemsida är det bara att kontakta oss!