Om PRINTER

Låt oss berätta om vad vi gör och hur det hela började.

Printer är en e-handelsplattform och en “one stop shop” för alla företag med behov av reklamprodukter, textil och trycksaker.

Vår resa började med ett behov från företag att underlätta inköpsprocessen av reklamprodukter, textil och trycksaker. Det fanns även ett behov att ha en enda kontakt för alla inköp inom tryckt reklam. Förutom kompetenta medarbetare som hjälper alla våra företagskunder med deras företagstryck har vi har skapat en webshop som gör beställningsprocessen smidig.

Våra kunder har en enda kontaktperson för alla inköp. Hur kan det vara möjligt? Alla våra medarbetare har kunskap inom våra fyra områden tryckmaterial, profilkläder&väskor, mässmaterial&storformat och profilprodukter. Vi har medarbetare som är specialister inom vissa områden vilket gör att vi hjälper varandra. Kunder får således hjälp oavsett vilken produktion det gäller.

I vår företagsgrupp har vi eget textiltryckeri och flera digitaltryckerier utspridda i landet. Det gör oss flexibla och på de produktområden som vi inte kan trycka på våra egna tryckerier har vi samarbetspartner som hjälper oss både i Sverige och Europa. Vår målsättning är att ha produktionen så nära kunden som möjligt för att minska längden på transporter.

Stockholms största utbud av trycksaker

Vi är ett modernt tryckeri i Stockholm. Med modernt tryckeri menar vi ett tryckeri i Stockholm som producerar väldigt många olika typer av produktioner. Med 20 år i branschen är vi ett av de första moderna tryckerierna i Stockholm som arbetar på detta sätt. Låt oss hjälpa dig med din trycksak, du kommer inte att ångra dig. På vår hemsida visar vi ett axplock av de produkter vi säljer allt från företagsmech till giveaways och presentreklam Hittar ni inte en produkt där så kontakta oss gärna. Vår printshop i Stockholm finns här för ert företags alla behov av tryck.

Här listar vi vårt produktutbud och beskriver lite närmare kring respektive produktkategori:

Papperstryck 

Vår historia började med papperstryck, därför är vi inte rädda för att kalla oss experter inom området. Varje vecka trycker vi allt ifrån kuvert, foldrar och magasin till affischer, block och flyer. Vi har möjlighet att expresstrycka vid behov, helt enkelt ett flexibelt tryckeri.

Profilprodukter 

Stärk ditt varumärke med profilprodukter! Med ett av marknadens största utbud kan du välja och vraka som du vill. Vi trycker alltifrån papperspåsar, vattenflaskor och ballonger till vattenflaskor, profilgodis och muggar, allt som behövs för utmärkt profilreklam. Om du behöver inspiration eller idéer kring hur ditt företag kan exponera sig med reklamtryck, så hjälper vi dig gärna. Vi har lång erfarenhet av att vägleda företag vad gäller inköp av tryckta produkter. Ska ditt företag ställa ut på en mässa eller hålla i ett event så tvekan inte att höra av dig. Vi levererar löpande till event i hela Sverige.

Butik & Mässmaterial 

Printer hjälper dig med butik & mässmaterial till ditt företag. Vi har ett stort utbud av produkter som vi valt ut genom att titta på vad som används på mässor och andra event. Det kan bland annat vara beachflaggor, banderoller, mässbord eller eventtält. Självklart är vi måna om att produkterna håller en god kvalitet. Söker du något du inte kan hitta på vår sida, kontakta oss då så löser vi det!

Profilkläder

Vi säljer olika typer av profilkläder för alla behov. Alltifrån T-shirts, jackor och byxor till väskor och förkläden. Du kan välja mellan tryck och brodyr och alla plagg finns i herr- och damstorlekar. Söker du profilplagg som inte finns på vår hemsida är det bara att kontakta oss!