Hygienartiklar med tryck

Hygienartiklar med tryck är perfekta för att sprida ditt varumärke samtidigt som du visar omtanke om kundernas hälsa och välbefinnande. I vårt erbjudande finner du bland annat produkter som handsprit, handtvål, våtservetter och tandvårdsprodukter.

Våra hygienartiklar går självklart att beställa med eget tryck. I denna kategori finner du tandborstar, handsprit, våtservetter med mera. Vi hjälper dig gärna att hitta den produkt som passar bäst för dig och ditt företag.

Hygienartiklar med tryck - en effektiv reklamstrategi

För företag som söker ett unikt sätt att marknadsföra sig, kan hygienartiklar med tryck vara en smart lösning. Med dessa produkter kan du sprida ditt varumärke på ett diskret men ändå effektivt sätt. Detta gör att du kan nå ut till din målgrupp på platser där de kanske inte förväntar sig att se din logotyp eller budskap.

Hygienprodukter med tryck - det perfekta valet för företag

Hygienprodukter med tryck är en bra investering för alla företag som vill skapa en stark närvaro och öka sin synlighet. Dessa produkter används dagligen av människor över hela världen, vilket innebär att din logga kommer att bli synlig för en stor publik. Detta kan hjälpa till att bygga varumärkeskännedom och stärka relationerna med dina kunder.

Eget tryck på hygienartiklar - ett sätt att skapa en unik identitet

Att beställa hygienartiklar med eget tryck är ett effektivt sätt att skapa en unik identitet för ditt företag. Du kan välja att trycka din företagslogga, en slogan eller annan text som representerar ditt företag. Genom att göra detta kan du skapa en koppling mellan ditt varumärke och kvaliteten på de produkter du erbjuder.

Logotyp, logga eller logo - vad ska man välja?

När det gäller att beställa hygienprodukter med tryck, kan du välja mellan att ha din logotyp, logga eller logo tryckt på produkten. Valet beror på vad du vill uppnå med ditt reklamtryck. En logotyp kan vara mer detaljerad och innehålla mer information om ditt företag, medan en logga eller logo kan vara mer minimalistisk och lätt att känna igen.

Köpa hygienartiklar med tryck - ett smart drag för ditt företag

Att köpa hygienartiklar med tryck är inte bara bra för att öka ditt företags synlighet, utan det är också ett effektivt sätt att visa att du bryr dig om dina kunders välbefinnande. Genom att erbjuda produkter som bidrar till god hygien visar du att du värderar dina kunders hälsa och säkerhet.

Företagstryck på hygienprodukter - sprid ditt budskap

Med företagstryck på hygienprodukter kan du enkelt sprida ditt budskap till en bred publik. Oavsett om du väljer att trycka din företagslogga, en slogan eller en bild som representerar ditt företag, kommer dessa produkter att hjälpa dig att skapa en stark varumärkesidentitet.

Reklam genom hygienartiklar med tryck

Reklam genom hygienartiklar med tryck är ett effektivt sätt att nå ut till din målgrupp. Dessa produkter används dagligen, vilket innebär att ditt budskap kommer att bli synligt för en stor publik på regelbunden basis. Detta kan hjälpa till att bygga varumärkeskännedom och stärka relationerna med dina kunder.

Hygienartiklar med text eller bild - vad ska man välja?

När du beställer hygienartiklar med tryck, har du möjlighet att välja mellan att ha en text eller en bild tryckt på produkten. Valet beror på vad du vill uppnå med ditt företagstryck. En text kan vara mer informativ och innehålla mer detaljerad information om ditt företag, medan en bild kan vara mer visuellt tilltalande och lätt att känna igen.

Hygienartiklar

Antal produkter: 25

Sortera på:
Hotelltvål - Rund
Denna tvål är perfekt för hotell. Den har en rund form och är levereras inslagen. Beställ med önskat tryck hos oss!
fr. 9,24 kr
exkl. moms
Handsprit med klämma - 50 ml
Den här handspriten har en praktisk klämma som du kan fästa i bältet eller liknande. Perfekt för att hålla borta bakterier on the go!
fr. 30,56 kr
exkl. moms
Handsprit 50 ml - Skummande
50 ml av skummande alkohol-fri handsprit.
fr. 30,56 kr
exkl. moms
Våtservetter i burk - Nyckelring
30 st våtservetter i en praktisk burk med nyckelring på. En utmärkt reklamprodukt för ditt varumärke!
fr. 15,54 kr
exkl. moms
Handsprit - Gel - 10 ml
Den här handrengöringsmedlet levereras i en genomskinlig flaska. Utmärkt reklamprodukt för kontor eller liknande!
fr. 9,35 kr
exkl. moms
Våtservetter - Olika Färger
Våtservetter. En utmärkt reklamprodukt som är perfekt att dela ut i de allra flesta sammanhang. Exempelvis på mässan eller i butiken!
fr. 8,82 kr
exkl. moms
Handspray - Kreditkort
20 ml av antibakteriell handspray. Den har en unik form som efterliknar ett kreditkort. Finns i fyra olika färger. Beställ med ditt unika tryck på!
fr. 13,13 kr
exkl. moms
Handsprit - 250 ml
Denna flaska rymmer 250 ml av antibakteriell handsprit. Perfekt för att undvika dåliga bakterier.
fr. 45,47 kr
exkl. moms
Handsprit - 500 ml
Denna flaska rymmer 500 ml av antibakteriell handsprit. Perfekt för att undvika dåliga bakterier. Beställ med önskat tryck hos oss!
fr. 53,13 kr
exkl. moms
Handsprit spray - 15 ml
15 ml av alkoholfri handsprit i en praktisk förpackning. Beställ med önskat tryck hos oss!
fr. 21,00 kr
exkl. moms
Handsprit spray - 7,5 ml
7,5 ml av alkoholfri handsprit i en praktisk förpackning. Utmärkt som giveaway!
fr. 19,32 kr
exkl. moms
Handsprit 50 ml - Skrivbord
Denna flaskan med handsprit är perfekt att ställa fram på skrivbordet.
fr. 24,36 kr
exkl. moms
Handsprit - Alkoholfri - 50 ml
Denna alkoholfria handsprit är perfekt för att hålla händer fria från dåliga bakterier. Beställ med eget tryck!
fr. 26,78 kr
exkl. moms
Handgjord Tvål - Flera dofter
85 g av handgjord tvål som finns i fyra olika oemotståndliga dofter. Perfekt att ge ut som en lyxig reklampresent! Beställ hos oss.
fr. 34,23 kr
exkl. moms
Handgjord Tvål - Grön
Denna exklusiva tvål är handgjord och perfekt för alla hudtyper. 100 gram av ren njutning. Beställ med önskat tryck hos oss!
fr. 34,23 kr
exkl. moms
Våtservetter - Singelpack
Denna våtservett har en god doft av citron. Perfekt att ha med i väskan. Beställ med önskat tryck hos oss!
fr. 6,83 kr
exkl. moms
Våtservetter i förpackning - Fickformat
5 st våtservetter. Levereras i en återförslutningsbar förpackning. Beställ hos oss!
fr. 13,13 kr
exkl. moms
Våtservett - Naturlig Bambu
Dessa våtservetter består av vävd bambu och har en smart och kompakt burk. Denna produkten är 100% biologiskt nedbrytbar. Beställ med önskat tryck hos oss!
fr. 3,78 kr
exkl. moms
Munskölj i flaska - 50 ml
Håll munnen kliniskt ren med denna munskölj. En utmärkt reklamprodukt förr ditt varumärke! Beställ hos oss.
fr. 15,54 kr
exkl. moms
Våtservetter i mjuk förpackning - 15-pack
15 st våtservetter i en snygg förpackning helt enkelt. Beställ med ditt unika tryck hos oss!
fr. 14,28 kr
exkl. moms
Våtservetter - Standard
Våtservetter i singelpack som är väldigt populär bland våra kunder inom hotell och restaurang branschen. Våra standard servetter är perfekta för dig som söker en prisvärd våtservett.
fr. 0,63 kr
exkl. moms
Våtservetter - Kraftpapper
Våtservetter i singelpack som är väldigt populär bland våra kunder inom hotell och restaurang branschen. Våra servetter med kraftpapper är perfekta för dig som söker en våtservett med ett omslag av mer rustik känsla.
fr. 0,68 kr
exkl. moms
Våtservetter - Non-Woven
Non-woven servetter i singelpack, lite mjukare och lyxigare servetter. Omslaget är samma som våra standard servetter, men innehållet är annat.
fr. 1,05 kr
exkl. moms
Våtservetter - Kraftpapper - Non-Woven
Non-woven servetter i singelpack, lite mjukare och lyxigare servetter. Omslaget är samma som våra kraftpapper servetter, men innehållet är annat.
fr. 1,05 kr
exkl. moms

Hjälp med tryck på hygienartiklar?

Här kommer ett litet tips på bra reklambärare:
Våra handgjorda tvålar är perfekta som en lyxig giveaway till både kunder, partners eller anställda. Du får mer än gärna höra av dig till oss om du vill ha tips eller rådgivning kring det ena eller det andra. Vi har många års erfarenhet inom tryckbranschen.

Reklambärare med ett syfte

När du beställer reklamprodukter så är det alltid en bra idé att ha ett syfte i åtanke. Det vill säga att veta vad profilprodukterna ska göra för ditt varumärke.

Tveka inte att kontakta oss