Paraplyer med tryck

Att dela ut gratisprodukter har alltid varit ett sätt för företag att synas, och paraplyer med tryck är en av de produkter som är mest attraktiva både för företag och deras kunder. En regnig dag syns din logotyp på paraplyer på ett väldigt bra sätt.

Paraplyer med tryck - Ett effektivt verktyg för ditt företags marknadsföring

I en tid då konkurrensen är stenhård och varje företag kämpar om kundernas uppmärksamhet, gäller det att sticka ut. Att synas i mängden kan vara avgörande för framgången av din verksamhet. Ett smart och kostnadseffektivt sätt att öka ditt företags synlighet på är genom reklamparaply.

Reklamparaply, eller paraplyer med eget tryck, har länge varit ett populärt val bland företag som vill sprida sitt budskap på ett subtilt men ändå effektfullt sätt. När du beställer paraplyer med tryck från oss får du inte bara skydd mot regnet – du får även möjligheten att visa upp din logga eller slogan på ett tydligt och minnesvärt vis.

Paraply med logo

Underlaget för eget tryck på våra paraplyer är optimalt; storleken ger plats åt både text och bild vilket gör dem till perfekta bärare av ditt budskap. Med rätt design kan dessa reklamartiklar fungera som mobila annonser som når ut till människor där de befinner sig mest - ute i vardagen.

Att använda produkter med egen logotyp eller logo bidrar också till att skapa enhetlighet inom organisationen samt ge en professionell image gentemot omvärlden. Det signalerar dessutom att ni investerat tid och resurser i er varumärksesstrategi vilket alltid uppskattas av kunderna.

Paraplyer med eget tryck

Vår process när du ska beställa paraplyer med eget tryck går snabbt och smidigt; vi ser till så att hela produktionen sköts internt hos oss vilket garanterar högsta möjliga kvalitet samtidigt som vi kan hålla nere priserna - billiga paraplyer behöver absolut inte betyda låg standard!

Även om vår bas finns i Stockholm levereras våra produkter över hela landet utan problem tack vare vårt väletablerade distributionsnätverk. Vi strävar efter kortast möjliga ledtid mellan order och leverans så oavsett var i Sverige ditt företag befinner sig kommer era nya reklamparaply att komma fram snabbare än ni anar!

Vi erbjuder olika alternativ vad gäller typ av tryck; antingen väljer man klassisk svartvittryckt text/bild/logo eller färgtryckt beroende på vad just er grafiska profil kräver. Många gånger handlar det mer om vad man vill kommunicera istället för hur mycket man spenderat - ibland blir budskapet starkast genom sin enkelhet!

Parallellt erbjuds naturligtvis hjälp under hela processens gång ifall frågor skulle dyka upp längs vägen- vår personal står redo både via mail samt telefon alla vardagar under kontorstider.

Slutligen, glöm aldrig bort potentialen hos profilerade paraplyer! Genom köp av reklamprodukter likväl dessa personifierade paraplyer ges unika chanser att åstadkomma rejält genomslag på gatan, torgen eller parkerna. En bra investering börjar ofta mindre än man tror!

Sammanfattningsvis finns många goda skäl till varför just ert företag borde överväga inköp av egendesignade regnskydd- Vänd er dock endast dit bäst service samt produktutbud garanteras!

Paraplyer

Antal produkter: 18

Sortera på:
Printer tipsar
Golfparaply - Zeke - 30"
Billigt golfparaply med tryck. Tillverkas av metall, plast och polyester.

+3

+5

fr. 105,00 kr
Golfparaply - Zeke - 30"  Bullet
Paraply - Färgad Insida
Det här paraplyet har en färgad insida och ett handtag av plast. En utmärkt reklambärare för ditt varumärke.
fr. 100,17 kr
exkl. moms
Paraply - Transparent - 23"  Bullet
Ett transparent paraply med metall, metallspridare och ett handtag i plast. Automatisk uppfällning.
fr. 75,29 kr
exkl. moms
Stormparaply - Noon - 23"  Marksman
Detta tåliga stormparaply trotsar vädret och finns i svart och grå. Automatisk öppning. En klockren reklamprodukt för ditt varumärke!
fr. 218,72 kr
exkl. moms
Paraply - Flerfärgad
Det här paraplyet har en flerfärgad design. En utmärkt reklambärare för ditt varumärke!
fr. 78,44 kr
exkl. moms
Paraply - Mönstrad Insida
Detta snygga paraply har en unik design med mönstrad insida. Beställ med önskat tryck!
fr. 103,53 kr
exkl. moms
Paraply - Klassisk - 23"
Det här parapyet har måtten Ø 105 x 90 cm och är en perfekt reklambärare! Utmärkt att ge ut som en giveaway.
fr. 60,27 kr
exkl. moms
Paraply - Stormsäker
Detta paraply är perfekt om du tänker trotsa vädret! Den har smarta lufthål vilket gör den mer lätthanterlig när det blåser.
fr. 169,26 kr
exkl. moms
Paraply - Reflexkant
Detta paraply har en praktisk kant med reflex. En riktigt klockren reklambärare för ditt företag eller organisation!
fr. 105,21 kr
exkl. moms
Reseparaply - Automatisk - 21,5"  Marksman
Paraply med 3 sektion och automatisk upp- och ihopfällning. Utmärkt reklambärare!
fr. 236,25 kr
exkl. moms
Paraply - Elegant - Mauro Conti  Mauro Conti
Ett svart paraply med en lyxig design i högkvalitativa material! Beställ med önskat tryck hos oss.
fr. 142,70 kr
exkl. moms
Paraply - Extravagant
Detta exklusiva paraply har en mycket unik design som finns i både guld och silver. Detta är ett reklamparaply som sticker ut i mängden!
fr. 152,57 kr
exkl. moms
Paraply - Deco - 27"  Avenue
Detta automatiska paraply har dubbla lager och fälls upp automatiskt. Levereras i en presentförpackning.
fr. 280,04 kr
exkl. moms
Paraply - Spark - 23"  Avenue
Svart paraply med färgstarkt skaft och spröt. Exklusiv design och automatisk uppfällning.
fr. 113,72 kr
exkl. moms
Paraply - Käpp  Charles Dickens
En exklusiv paraply från Charles Dickens. Handtag av läder och skaft av glasfiber.
fr. 203,28 kr
exkl. moms
Paraply - Hopfällbart - Mauro Conti  Mauro Conti
Detta unika paraply har en exklusiv design med måtten Ø97 x 58 cm och håller mycket hög kvalité. Den finns i svart och beige. Utmärkt reklambärare!
fr. 117,50 kr
exkl. moms
Paraply - Glasfiber - Mauro Conti  Mauro Conti
En utmärkt reklambärare från Mauro Conti. Den har en lyxig design som tillverkas av pongee och glasfiber. Beställ detta snygga paraply med eget tryck hos oss!
fr. 110,78 kr
exkl. moms
Paraply - Regnbåge
Det här paraplyet har en regnbågsfärgad design och plats för ditt unika tryck. En uppmuntrande produkt att sätta ditt reklamtryck på!
fr. 119,91 kr
exkl. moms

Paraplyer med tryck i olika modeller

Tillsammans med de tryckerier vi samarbetar med kan vi erbjuda paraplyer med tryck i olika utseenden. Våra reklamparaplyer kommer med olika antal paneler, vilket gör det enkelt för er att hitta den modell som ger rätt känsla. Ju fler paneler ett paraply har, desto rundare blir det till sitt utseende. Handtagen kan antingen vara raka eller klassiskt böjda, och är tillverkade i såväl trä som plast och andra material. Trycket ni vill ha på ert reklamparaply kan anpassas efter modellen och antingen täcka en eller flera paneler. En av de stora fördelarna när ni väljer ett paraply med logga är att det finns gott om utrymme för både logotyp och slogan. Ni behöver därför inte oroa er över att ert valda tryck inte kommer att synas. I vissa fall går et att få loggan tryckt på handtaget. I vårt sortiment kan du välja bland paraplyer i olika färger samt unika paraplyer där insidan är mönstrad eller har en annan färg än utsidan.

Ett reklamparaply kan användas av alla

Det bästa med att använda sig av just paraplyer med eget tryck i sin marknadsföring är att det är en produkt som används av alla. När vädret utomhus är sämre är det tacksamt med ett paraply som håller kläderna torra. Det är en av anledningarna till att ett reklamparaply lika väl kan nyttjas av anställda på kontoret som ska iväg på ärenden som av era besökare eller kunder. Även alla hushåll har behov av paraplyer, men det är kanske inte den roligaste saken att köpa själv. Att därför trycka upp reklamparaplyer som man kan ge bort som kundgåvor eller ha som tävlingspriser på mässor är ett sätt för er att kunna förse era kunder med någonting de faktiskt kommer använda. Det kommer i sin tur göra att ni som företag kommer bli synliga för en större målgrupp.

Rådgivning och tips kring paraplyer

Vi vet att det kan vara svårt att välja rätt bland våra paraplyer med tryck och kommer gärna med råd kring vilken modell som kunde vara passande. Vill ni beställa paraply med logga kan vi tack vare vår långa erfarenhet inom vårt område rådgöra kring vilka färgkombinationer som gör sig bäst tillsammans så att ert varumärke får sin rättmätiga plats. Vårt sortiment av produkter gör det möjligt för er att hitta rätt golfparaply med tryck, modeller med inbyggd LED-lampa och reseparaplyer som passar ihop med ert företag på ett lämpligt sätt! Har du några funderingar eller övriga önskemål? Tveka inte på att höra av dig till oss på Printer så hjälper vi dig.