Stressboll med tryck

Det här är en produkt som på många sätt kan användas i marknadsföringssyfte, passa på att visa att företaget är en organisation som bryr sig om människors hälsa. Vi har stressbollar i olika färger och former som du kan anpassa med ditt eget tryck.

Tryckta Stressbollar - Ett Roligt och Effektivt Sätt att Marknadsföra Ditt Företag

För företag som söker ett unikt och roligt sätt att sprida sitt varumärke, kan stressbollar med tryck vara den perfekta lösningen. De är inte bara en praktisk produkt för att lindra stress på arbetsplatsen, utan också ett utmärkt verktyg för att stärka företagets image och öka dess synlighet. Oavsett om du vill ha din företagslogga, en specifik text eller bild, eller ett budskap tryckt på bollarna, kan vi hjälpa dig att skapa det perfekta reklamtrycket.

Fördelar med Stressbollar med Tryck

Stressbollar med tryck erbjuder flera fördelar för företag. Först och främst är de en rolig och interaktiv produkt som kan fånga människors uppmärksamhet. De är också mycket portabla, vilket innebär att de lätt kan tas med och användas överallt, vilket ger ditt företag maximal exponering.

Dessutom, eftersom stressbollar med tryck ofta används på arbetsplatsen, kan de bidra till att skapa en positiv koppling mellan ditt varumärke och välbefinnande. Genom att ge dina anställda eller kunder dessa bollar kan du visa att du bryr dig om deras hälsa och välbefinnande, vilket kan förbättra ditt företags image.

Skapa Dina Egna Stressbollar med Tryck

När du beställer stressbollar med tryck från oss, får du möjlighet att skräddarsy dem efter dina behov. Du kan välja att ha din logga, företagets namn eller ett specifikt budskap tryckt på bollarna. Du kan också välja mellan olika färger och former för att passa ditt varumärkes estetik.

Vi använder högkvalitativa trycktekniker för att säkerställa att ditt tryck ser professionellt ut och håller länge. Oavsett om du vill köpa en liten batch för ett specifikt evenemang, eller beställa i bulk för regelbunden distribution, kan vi hjälpa dig att få de tryckta stressbollarna du behöver.

Använd Stressbollar med Tryck som Reklam

Stressbollar med tryck är ett effektivt sätt att sprida ditt företags budskap. De kan användas som giveaways på mässor, konferenser och andra evenemang, eller som en del av en bredare marknadsföringskampanj. Med ditt företags logotyp eller budskap tryckt på dem, blir varje stressboll en liten reklampelare som sprider ditt varumärke var den än tas med.

Så oavsett om du vill öka medvetenheten om ditt företag, främja en ny produkt eller tjänst, eller bara ge dina anställda något roligt och användbart, kan stressbollar med tryck vara ett utmärkt val. Med vår hjälp kan du skapa unika och effektiva reklamtryck som gör att ditt företag sticker ut.

Beställ Dina Stressbollar med tryck Idag

Om du är redo att ta ditt företags marknadsföring till nästa nivå, tveka inte att kontakta oss för att beställa dina stressbollar med tryck. Vår expertis inom företagstryck och vårt engagemang för kvalitet garanterar att du får de bästa produkterna för dina behov. Oavsett om du vill ha en rolig giveaway för ett kommande evenemang, eller ett varaktigt verktyg för att stärka ditt varumärke, är vi här för att hjälpa dig.

Stressboll

Antal produkter: 8

Sortera på:
Stressboll - Hjälm
Ibland behöver man hjälp att slappna av lite. Då kan denna stressboll komma till stor hjälp! Den är formad som en bygghjälm och har plats för ditt unika tryck!
fr. 13,65 kr
exkl. moms
Stressboll - Tärning
En stressboll som är formad som en tärning. Den har en tom sida där du kan placera ditt önskade tryck!
fr. 12,92 kr
exkl. moms
Stressboll - Glödlampa
Letar du efter en unik stressboll att sätta ditt tryck på? Då är detta den perfekta produkten för dig.
fr. 14,39 kr
exkl. moms
Stressboll - Hus
Ibland behöver man hjälp att slappna av lite. Då kan denna stressboll komma till stor hjälp! Den är formad som ett hus och har plats för ditt unika tryck!
fr. 17,75 kr
exkl. moms
Nyckelring med stressboll - Hjärta
Denna produkten hjälper dig att hålla koll på nycklarna samtidigt som den kan lätta på eventuell stress.
fr. 5,99 kr
exkl. moms
Stressboll - Rund  Bullet
Stressboll i fem olika färger, kan tryckas med valfri logga eller motiv. Kan även lasergraveras för ett hållbarare resultat, kontakta oss för pris.
fr. 13,34 kr
exkl. moms
Stressboll - Gubbe  Bullet
Stressboll i form av en gubbe, perfekt att klämma på i stressiga situationer.
fr. 18,38 kr
exkl. moms
Stressboll - Hjärta  Bullet
Söt stressboll i form av ett hjärta. Tillverkad i PU-skum.
fr. 10,71 kr
exkl. moms

Hur fungerar en stressboll?

När vi blir stressade eller känner oss nervösa är det inte ovanligt att vi börjar fingra på saker. Det kan vara tröjärmen, håret och naglarna eller anteckningsblocket. Att vi presterar sämre när vi är stressade är inte ovanligt, men att kunna ta sig ur det pulshöjande tillståndet när det väl uppstått är inte alltid det lättaste. Med hjälp av en stressboll får vi en annan fysisk aktivitet att fokusera på, som distraherar vår hjärna. Det som händer fysiskt i kroppen när vi klämmer på en stressboll är att hjärnan blir påmind om att musklerna måste slappna av, vilket leder till att vi kan få en lindring på det stresstillstånd vi befinner oss i.

Stressboll till kunder & anställda

Att dela ut gratis gåvor är ett enkelt sätt att skapa en positiv bild av verksamheten. En liten stressboll med tryck kan med fördel användas som giveaways och kundgåvor. Det är inte bara era kunder som kan ha glädje av en stressboll med tryck. 16 % av befolkningen i Sverige upplever en hög stressnivå, och det visar sig inte minst i arbetslivet. Stressbollen kan hjälpa företagets anställda att ta ett steg i rätt riktning till att börja stressa ner.  

Välj rätt stressboll

Vårt utbud består av många olika typer av stressbollar. När ni ska välja en passande produkt ska ni utgå från hur ni vill att de ska kännas. En del föredrar en stressboll med tryck som är hårdare i materialet medan andra uppskattar mjukare varianter mer. Generellt sett kan man utgå från att en hårdare modell ger ett större greppmotstånd, men det finns däremot ingen skillnad mellan de olika modellerna när det kommer till själva effekten av stresslindring. 

Roliga stressbollar med tryck

En stressboll med tryck behöver inte vara i form av en boll, även fast namnet antyder det. Tanken bakom de här produkterna är inte bara att de ska hjälpa musklerna att slappna av, utan att de också ska göra något för vår sinnesstämning. Därför går det även att trycka på exempelvis en stressbil, stressemoji eller ett stresshus, vi ser till att ordna det.

Tveka inte att kontakta oss