Kuvert med tryck

I affärsvärlden är varje detalj viktig, och det inkluderar även de material vi använder för att kommunicera. Kuvert med tryck spelar en central roll i detta sammanhang, då de inte bara skyddar innehållet utan också representerar företagets identitet.

Varför välja kuvert med tryck?

Ett kuvert är ofta det första en mottagare ser av ett brev eller ett dokument. Det ger därmed ett initialt intryck av ditt företag innan brevet ens har öppnats. Att investera i kvalitativa kuvert med tryck visar på professionalism och omsorg om mottagaren.

Kuvert med företagslogga stärker varumärkesidentiteten genom att synliggöra logotypen och ditt företags färger vid varje utskick. Det kan handla om allt från fakturor till marknadsföringsmaterial; i alla dessa fall bidrar ett snyggt designat kuvert till den totala upplevelsen av ditt varumärke.

Anpassning efter behov

Vi erbjuder flera alternativ när det kommer till anpassning av era standardkuvert. Utifrån ert valda format kan ni välja att ha er logga diskret placerad i hörnet eller kanske göra något mer vågat som tar upp större delen av ytan? Valet ligger hos er, men kom ihåg att balansen mellan estetik och funktionalitet bör bevaras för bästa möjliga resultat.

Standardkuvert – En grundpelare

Standardkuverten fortsätter vara fundamentala trots den digitala tidsålderns framväxt. De används frekvent för dagligt bruk såsom räkningar eller officiella brev. Dessa standardkuverter kan bli extra effektiva kommunikationsbärare när de anpassas med ert eget unika print.

Det är här konceptet kuvertprint kommer in - genom en professionell utformning som speglar just ert varumärke, skapas ytterligare en dimension av kommunikation mot era kunder och partners.

Fler än bara funktionella

Att skicka dokument eller information innebär inte längre bara funktionell distribution; det blir också en chans att marknadsföra sig själv subtilt men effektivt via exempelvis ett snyggt utfört kuvert-tryck.

Vid speciella tillfällen som kampanjer eller event kan specialdesignade kuverter ge extra uppmuntran åt mottagaren att öppna just ditt brev bland alla andra i posthögen.

Miljötänket bakom vårt arbete

Som ansvarsfull leverantör lägger vi stor vikt vid miljön när vi producerar våra produkter, inklusive kuverten samt dem med personligt tryck. Vi strävar efter hållbara alternativ där möjlighet finns, vilket gynnar både oss och vår planet på lång sikt. Alla våra kuvert är Svanenmärkta.

Med tanke på mångsidigheten hos både standard- samt specialdesignade kuverter är vår ambition alltid densamma: Att säkerställa hög kvalitet kombinerat med tydlig representation av ert företags brand identity.

För oss handlar det inte bara om produktion utan även om värdetillägg – hur vi tillsammans kan skapa produkter som verkligen gör skillnad för hur ni uppfattas på marknaden.

Oavsett ifall du letar efter traditionella lösningar såsom kuvert med tryck eller vill ta nästa steg mot fullständig personalisering genom attraktiva designspråk på dina egna unika prints; kontakta oss idag så hjälper vi dig att navigera bland valmöjligheterna för optimal resultatskapande kommunikation!

Kuvert

Populära kuvert

Produkter som är populära hos andra kunder
Brevöppnare - Metall
Det här är en exklusiv brevöppnare som väntar på ditt önskade tryck. Den tillverkas av metall och levereras i en fin låda.
fr. 37,80 kr
exkl. moms
Kuvert - Standard - C4
Ett svanenmärkt standardkuvert med tryck av hög kvalité. Kommer garanterat lämna ett proffsigt intryck hos dina kunder. Passar alla typer av företag.
fr. 1,05 kr
exkl. moms
Kuvert - Standard - C5
Ett svanenmärkt standardkuvert med tryck av hög kvalité. Kommer garanterat lämna ett proffsigt intryck hos dina kunder. Passar alla typer av företag.
fr. 0,53 kr
exkl. moms
Kuvert - Fönster - S65
Ett svanenmärkt standardkuvert med tryck av hög kvalité. Kommer garanterat lämna ett proffsigt intryck hos dina kunder. Passar alla typer av företag.
fr. 0,42 kr
exkl. moms

Storlekar på kuvert

Det är inte helt enkelt att veta vilket kuvert som passar till vad. Ett S65 hur stort är det? Vi vet! Kika lite längre ner så vet du snart också!

När man ska skicka ett brev kan det vara klurigt att veta vilket kuvert som passar det pappersformat man valt. Den vanligaste kuvert storlekarna är oftast de storlekarna som anges i C. De är också de storlekar som är enklast att förstå, ett C4 kuvert är något större än ett A4-papper för att det lätt ska gå att lägga i ett C4. Vill man vika ett A4 på mitten passar ett kuvert i storleken C5. De kuvert som oftast används är C4, C5 och C6. Här har du alla storlekar:

C0: 917×1297 mm C1: 648×917 mm C2: 458×648 mm C3: 324×458 mm C4: 229×324 mm C5: 162×229 mm C6: 114×162 mm C7: 81×114 mm C8: 57×81 mm

E4: 220×312 mm E5: 155×220 mm E6: 110×155 mm E56: 155×155 mm E65: 110×220 mm EC5: 155×229 mm EC45: 220×229 mm

B4: 250×353 mm C4M: 229×318 mm C64M: 114×318 mm CE4: 229×310 mm CE64: 114×310 mm R7: 120×135 mm S4: 250×330 mm S5: 185×255 mm S65: 110×225 mm X5: 105×216 mm EX5: 155×216 mm

Hos oss kan ni hitta kuvert med tryck och fönster

Fönsterkuvert är tacksamma eftersom de gör att mottagarens adressuppgifter enbart behöver skrivas i själva brevet, men inte på kuvertet. Om ni har för vana att skicka er analoga post på ett liknande sätt har vi fönsterkuvert i olika storlekar. Vill ni ha kuvert med logga kan trycket göras på framsidan, och storleken på motivet anpassas efter era önskemål och tryckets förutsättningar. Det går naturligtvis även bra att göra ett tryck på kuvert som består av mer än själva logotypen, exempelvis adress och telefonnummer.

Kuvert med tryck i standardformat

Vissa företag föredrar att använda sig av standardmodeller på sina kuvert, det vill säga sådana som inte har något fönster. Hos oss på Printer hittar ni även sådana produkter i varierande storlekar. Våra anslutna tryckerier kommer ta fram era kuvert med tryck med hjälp av metoden offset, vilket innebär att man använder en tryckplåt som för över motivet till kuvertet. Den här metoden säkerställer att trycket får en jämn färg med skarpa kanter, och möjliggör även för er att få era kuvert med logga i den färgskala som företaget vanligen använder sig av.

Experter på företagskuvert och andra trycksaker

Eftersom vi är en printbroker kan vi alltid garantera att de tryckprodukter som beställs av oss håller hög kvalitet. Vi är vana vid att hjälpa våra kunder med att både planera, utforma och tillverka kuvert med logga så att de blir en självklar del av företagsprofilen. Vi ser det även som givet att finnas tillgängliga för alla frågor och tankar som uppkommer när man som företag vill beställa tryckta kuvert. Ni är hjärtligt välkomna att ta kontakt med oss om ni behöver svar på frågor som gäller allt från färgval till storlek och motiv. Vi erbjuder kuvert i de flesta tänkbara storlekarna, från de mindre S65 till de större C4. Både med och utan fönster i högsta kvalité. Vill du öka helhetskänslan av ditt företag och skickar ut fakturor eller gör andra utskick i pappersformat tycker vi att du absolut skall göra det med ett kuvert med tryck.

Svanenmärkta kuvert

Det är viktigare än någonsin att tänka klimatsmart. Vi på PRINTER vill dra vårt strå till stacken och jobbar därför ständigt med att öka vårt utbud av klimatsmarta produkter. Våra kuvert med tryck är en av de kategorier vi kommit längst med, därför erbjuder vi nu endast svanenmärkta kuvet.

Större utskick

Vi hjälper företag som vill göra större utskick och tar ansvar för hela produktionen och utskicket. Vi hjälper er med produktionen av utskicken, kuverteringen samt hanteringen av adresslistor och distributionen.