Takdisplay med tryck

Att fånga kundens uppmärksamhet är en viktig del av varje företags marknadsföringsstrategi. En populär metod som används av många företag idag är att använda tryckta takdisplayer och takmobiler. Dessa produkter kan hjälpa till att skapa ett starkt visuellt intryck, samtidigt som de bidrar till att stärka ditt varumärke.

Tryckta takdisplayer och takmobiler, vad är Takdisplayer med tryck?

Takdisplayer med tryck är en typ av reklammaterial som hängs från taken i butiker, mässhallar eller andra kommersiella utrymmen. De ger möjlighet för företag att visa upp sina produkter, tjänster eller kampanjer på ett sätt som direkt fångar besökarens blick.

En stor fördel med dessa typer av displayer är deras positionering – eftersom de hänger ovanför golvplanet blir de lätt synliga även på hårt trafikerade platser där det kan vara svårt att nå fram med traditionell reklam.

Vid designen av din egen anpassade takdisplay har du möjlighet att välja mellan olika format, färger och bilder för maximal exponering. Hos oss finns expertis inom detta område redo att hjälpa dig skapa den perfekta displayen för ditt behov.

Effekten av Takmobiler med tryck

Precis likt sin släkting - takdisplayen, fungerar också den trycka takmobilen som en effektiv reklammetod. De är vanligtvis mindre än takdisplayer och används ofta för att komplettera större displayer eller som ett sätt att skapa mer dynamik i butiksutrymmet.

Takmobiler med tryck kan vara allt från enkla logotyper till mer detaljerade och kreativa konstruktioner, beroende på vad du vill uppnå. Oavsett designen är de alla utformade för att rotera när luften rör sig runt dem, vilket ger en extra dimension av rörelse och intresse.

Eftersom de är så lätta att installera och ta ner, kan takmobiler med tryck snabbt bytas ut vid behov – perfekt om du regelbundet har nya kampanjer eller produkter som du vill marknadsföra.

Både takdisplayer med tryck och takmobiler med tryck erbjuder företag möjligheten att maximera sin synlighet på ett unikt sätt. Deras positionering gör dem idealiska för platser där traditionell reklam kanske inte når fram lika bra, samtidigt som deras dynamiska natur hjälper till att fånga uppmärksamhet och hålla besökare engagerade.

Vare sig det gäller mässor, event eller din egen fysiska butik - vi finns här för dig. Med vår expertis inom dessa områden kommer vi se till att dina visuella budskap når ut på bästa möjliga sätt genom professionellt producerade takdisplayer och mobiler.

Kom ihåg: ditt varumärke är viktigt, och hur du presenterar det kan göra en stor skillnad. Oavsett vilken typ av tryckta produkter du behöver för ditt företag, står vi redo att hjälpa dig skapa något som inte bara uppfyller dina förväntningar utan överträffar dem.

Takdisplay med tryck

Antal produkter: 3

Sortera på:
Takdisplay 300 - Rund
Stor takdisplay på hela 300 cm i diameter. Låt dina besökare hitta din monter enkelt på mässan tack vare denna stora takdisplay!
fr. 9 444,75 kr
exkl. moms
Takdisplay 240 - Fyrkant
Stor fyrkantig takdisplay, hela 240 cm bred. Låt dina besökare hitta din monter enkelt på mässan tack vare denna stora takdisplay!
fr. 7 297,50 kr
exkl. moms
Takdisplay 300 - Trekant
Stor trekantig takdisplay, hela 300 cm bred. Låt dina besökare hitta din monter enkelt på mässan tack vare denna stora takdisplay!
fr. 9 439,50 kr
exkl. moms
Bra att tänka på när du ska ha en takdisplay på mässan är att kolla med monterservice att just din monter har en anordning för att hänga upp en takdisplay. Beställer du en takdisplay hos oss på PRINTER men vill ha ett annat tygöverdrag till nästa mässa så kan du självklart köpa det separat och använda samma ram igen.