Reklamgodis med tryck

Profilgodis är antagligen den mest välkända och välbeprövade giveaway-produkten som någonsin tagit sig in på den svenska marknaden. Det är ett gyllene tillfälle för er att göra ert varumärke ännu starkare.
Reklamgodis

Populära reklamgodis

Produkter som är populära hos andra kunder
Tablettask - Standard
En snygg och uppskattad tablettask med tryck som är både god och billig. Ladda ner tryckmallen under fliken utforma trycksak, gör din design och beställ enkelt här i webshopen.
fr. 21,00 kr
exkl. moms
Eko
Klubba - Klot - Fairtrade & Ekologisk
Den här ekologiska och fairtrade-märkta klubban är perfekt att sätta önskat tryck på och använda som reklamgodis! Den har en rund form och finns i flera goda smaker.
fr. 2,40 kr
exkl. moms
Tablettask - Pastiller - Kreditkort
Sockerfria pastiller med mintsmak i en burk som är formad som ett kreditkort. Ungefär 50 st per förpackning.
fr. 9,50 kr
exkl. moms
Klubba - Boll
God klubba som är formad som en boll. Levereras i en förpackning du kan placera ditt tryck på.
fr. 4,20 kr
exkl. moms

Eco ImageEco? Javisst!

Håll utkik efter vår ekosymbol på produkterna

Eko
Karameller -Twist - EKO & Fairtrade
Ekologiska och fairtrade-certifierade karameller med tryckt papper! Finns i flera olika smaker. Ett klassiskt kontorsgodis eller mässgodis med tryck som fungerar utmärkt om man vill ha något gott innan ett möte eller efter maten. OBS! Antal anger kg. Ca 300 st/kg.
fr. 234,00 kr
exkl. moms
Eko
Karameller - Flow - EKO & Fairtrade
Ekologiska och fairtrade-certifierade karameller med tryckt papper! Finns i flera olika smaker. Ett klassiskt kontorsgodis eller mässgodis med tryck som fungerar utmärkt om man vill ha något gott innan ett möte eller efter maten. OBS! Antal anger kg. Ca 300 st/kg.
fr. 234,00 kr
exkl. moms
Eko
Klubba - Hjärta - Fairtrade & Ekologisk
Den här ekologiska och fairtrade-märkta klubban är perfekt att sätta önskat tryck på och använda som reklamgodis! Den har en platt form och finns i flera goda smaker.
fr. 1,60 kr
exkl. moms
Eko
Klubba - Rund - Fairtrade & Ekologisk
Den här ekologiska och fairtrade-märkta klubban är perfekt att sätta önskat tryck på och använda som reklamgodis! Den har en platt form och finns i flera goda smaker.
fr. 1,60 kr
exkl. moms

Locka besökare till er monter genom att dela ut godis

Om ni är flitiga deltagare på mässor vet ni att en av de stora utmaningarna är att få besökarna att stanna kvar så att ni har chansen att berätta mer om ert arbete. Faktum är att en godisskål på mässbordet kan lösa det problemet. Om ni bjuder era besökare på reklamgodis är sannolikheten större att de kommer stå kvar så pass länge att ni får en chans att fånga upp deras eventuella intresse för er verksamhet. Mässgodis med tryck kan ni antingen göra i form av små godispåsar i miniatyrformat som ni låter trycka er logga på, eller också kan ni göra klubbor med era kontaktuppgifter tryckta på omslagspappret. När en av era besökare vid ett senare tillfälle tar sig en karamell kommer denne att bli påmind om att ni finns, och det gör att chansen är större för att personen kommer kontakta er om er kunskap eller era tjänster behövs i framtiden.

Julgodis till företagets anställda

När julen är i antågande är det många företag som vill ge sina anställda en julgåva. Det här kan ni välja att göra i form av lyxiga chokladaskar med tryck eller pepparkakor i en vacker plåtburk med ett trevligt tryck. Godsaker är ofta förknippade med festliga tillfällen, så den här typen av gåvor passar också bra när någon ska gå i pension och bli avtackad, eller när ni ska fira att medarbetarna har nått ett visst försäljningsmål. Alla våra ätbara produkter kommer i fina förpackningar som ni kan utsmycka med det motiv ni väljer. Tack vare vårt stora sortiment som består av noggrant utvalda produkter inom reklamgodis känns gåvan personlig och blir ett sätt för er att visa uppskattning för det jobb era medarbetare gör.

Choklad med tryck går alltid hem

I Sverige äter den genomsnittlige invånaren 5,4 kilo choklad varje år. Små chokladbitar är därför ett tacksamt reklamgodis att ha i receptionen när besökare kommer in, eller på konferensanläggningen bredvid kaffestationen. Vi har chokladkakor och -bitar i varierande storlekar så att ni kan välja att utforma både större chokladaskar som delas ut vid speciella tillfällen, eller små chokladpraliner som ger en lyxig känsla när ni har kundmöten.

Visa er hälsosamma sida med naturgodis

Även fast reklamgodis är en höjdare finns det tillfällen när andra godsaker är mer lämpliga. Vissa företag kanske vill profilera sig själva som hälsomedvetna och då kan naturgodis med tryck istället fungera som profilgodis. Naturgodis innehåller inga artificiella färgämnen utan är fullproppade med fibrer och frukt som stillar sockersuget. Vill ni sticka ut på eventet eller visa era kunder att ni månar om en mångsidig och nyttig kost är det här produkterna för er. Vårt profilerade naturgodis levereras i förpackningar som kan prydas med både bilder och textremsor, så att ni kan framhäva det budskap som representerar er.

Bländande vita leenden med egna tuggummin

Utöver att vi har reklamgodis och naturgodis med tryck har vi självklart även tuggummi som kan rengöra tänderna efter att man har ätit något gott. Våra tuggummin skyddar inte bara tänderna utan ger också en fräsch andedräkt, något som är extra viktigt om ni eller era anställda ska ha ett möte med en viktig kund och vill känna er säkra på att ni doftar gott. Ni kan välja att antingen använda tuggummi som profilprodukter internt på företaget, och då beställa något större förpackningar, eller också köpa miniatyrpåsar som enbart innehåller ett fåtal tuggummin som kan användas som giveaways. Vi har både traditionella och veganska reklamtuggummin i vårt sortiment som ni kan välja bland.

Tablettaskar är omtyckta och effektiva reklamprodukter

När ni ska göra reklamgodis med tryck finns det lika många olika alternativ som det finns godissmaker. Därför är vi stolta över att ha ett välfyllt sortiment som har något för alla preferenser. Tablettaskar med mjuka eller hårda pastiller är tacksamma eftersom tryckytan på produkten är lite större, vilket gör att ni har en chans att få med en större mängd information om er och ert arbete. Letar ni efter sockerfria alternativ som reklamgodis kan ni titta närmare på våra populära mintpastiller som är tillverkade utan något som helst tillsatt socker, och vill ni beställa tabletter i blisterförpackningar kan vi även förse er med det!

Snacks och kakor med företagets budskap

Vi strävar efter att vara en printbroker i världsklass och ett sätt för oss att uppnå det är att göra det möjligt för alla våra kunder att hitta precis det de letar efter. Utöver klassiskt reklamgodis i form av karameller eller pastiller har vi möjlighet att trycka upp snacks och kakor som passar er profilering. Kakor med tryck passar lika bra i montern på mässan som i fikarummet eller på mötet. Att beställa snacks är också ett bra komplement till det lager av reklamgodis man redan har, eftersom en del människor föredrar salta snacks som chips, nötter och salta kringlor.

Påsken är godisgrisarnas favorithögtid

En högtid under året som, precis likt julen, är starkt sammankopplad med godis är påsken. Vill ni ge era anställda ett påskägg kan vi antingen förse er med reklamgodis att fylla ett ägg med, eller också kan vi låta trycka upp hela chokladägg som ni kan dela ut. Oberoende av varför ni vill investera i godis med tryck och oavsett om ni tänker använda det internt på företaget eller för att dela ut det så har vi allt ni kan önska och lite till!