Reklamgodis med tryck

Profilgodis är antagligen den mest välkända och välbeprövade reklamprodukten som någonsin tagit sig in på den svenska marknaden. Det är ett gyllene tillfälle för er att göra ert varumärke ännu starkare.

Godis med tryck - en söt strategi för företagsmarknadsföring

Det finns många metoder att marknadsföra ditt företag på, men en av de mest effektiva och kostnadseffektiva kan vara något så sött som godis. Faktum är att godis med tryck har blivit ett populärt val för många företag som vill stärka sin varumärkesidentitet och öka sin synlighet.

Reklamgodis - Ett smakfullt sätt att sprida ditt budskap

Ett av de mest populära alternativen inom kategorin godis med eget tryck är reklamgodis. Detta innebär i princip alla sorters godbitar – från choklad till geléhallon – där du kan få din logga eller andra relevanta bilder eller texter tryckt direkt på emballaget. Genom att välja reklamgodis ger du inte bara mottagaren något gott att njuta av, utan också ett minne som kopplas till ditt varumärke.

Profilgodis - Söt profilering för ditt företag

Nästan lika populärt som reklamgodis är profilgodis. Huvudidén bakom profilgodis är densamma: Du får möjligheten att ha din logotyp, slogan eller annan relevant information tryckt direkt på emballaget till det sötsakerna levereras i. Profilgodis fungerar utmärkt vid exempelvis mässor, event eller konferenser där man vill ge bort något lite extra till besökarna samtidigt som man gör sitt varumärke mer känt.

Tryck på godis - gör dina sötsaker personliga

Vad skiljer då egentligen vanligt godis från godiset vi erbjuder? Jo, det unika hos oss ligger i just möjligheten till eget tryck. Något så simpelt men ändå betydelsefullt kan verkligen göra skillnad när det kommer till hur folk uppfattar och kommer ihåg ditt företag efter ett event eller möte.

Billiga & effektiva marknadsföringsverktyg

Även om du kanske tänker "men mitt företag har ju redan en stark närvaro online", glöm inte vikten av fysiska produkter! Reklam- och profilprodukter (såsom vårt fantastiska urval av billiga godissorter) ger potentiella kunder något konkret de kan ta hem och dela med sig av - vilket leder till än mer exponering för ditt varumärke!

Beställ dina reklamsötsaker idag!

Att beställa sina egna specialdesignade godsaker behöver inte alls vara krångligt! Vare sig du befinner dig i Stockholm eller längre norrut erbjuder vi snabb leverans över hela landet.

För oss här hos Printer handlar allting om högsta kvalitet – både vad gäller själva produkten samt den service vi erbjuder våra kunder under inköpsprocessen.

Din företagslogga på allt från choklad till gelégodis

Kanske undrar du nu "Men vad ska jag välja?" Lugn bara lugn! Hos oss finns massor att välja mellan; oavsett om du vill ha klassisk chokladpralin prydd med er logo eller kanske fruktiga geléhallon insvepta i papper med era firmafärger har vi något för alla smaker!

Själva tanken bakom konceptet "trycka" går ut på mycket mer än bara ordet självt: Det handlar även om samspelet mellan ert varumärke och dess publik genom gemenskapen runt detta delade intresse (i detta fall; godsaken). Genom detta skapas ovannämnda minnen vilket resulterar i lojalitet mot ert brand. Så nästa gång ni planerar er marknadsstrategi; kom ihåg potentialen inom dessa små sockriga godsaker!

Reklamgodis

Populära reklamgodis

Produkter som är populära hos andra kunder
Tablettask - Standard
En snygg och uppskattad tablettask med tryck som är både god och billig. Stor tryckyta för ditt varumärke. Tryckt på FSC-märkt och klimatkompenserat papper.
fr. 6,55 kr
exkl. moms
Dextro Energy - 5,75 g  Dextro Energy
Dextrosol med reklamtryck! Smak av druvsocker. OBS! Den här produkten går endast att beställa i jämna tusental.
fr. 3,35 kr
exkl. moms
Corny 20/25 g ask
Goda muslibars med ditt tryck på en sleeve i kartong.
fr. 17,00 kr
exkl. moms
Nötter & russin 15g
Snacks som fyller på med energi. Nötter och russin i en påse med ditt tryck på.
fr. 14,95 kr
exkl. moms

Eco ImageEco? Javisst!

Håll utkik efter vår ekosymbol på produkterna

Eko
Karameller -Twist - EKO & Fairtrade
Ekologiska och fairtrade-certifierade karameller med tryckt papper! Finns i flera olika smaker. Ett klassiskt kontorsgodis eller mässgodis med tryck som fungerar utmärkt om man vill ha något gott innan ett möte eller efter maten. OBS! Antal anger kg. Ca 300 st/kg.
fr. 229,00 kr
exkl. moms
Eko
Karameller - Flow - EKO & Fairtrade
Ekologiska och fairtrade-certifierade karameller med tryckt papper! Finns i flera olika smaker. Ett klassiskt kontorsgodis eller mässgodis med tryck som fungerar utmärkt om man vill ha något gott innan ett möte eller efter maten. OBS! Antal anger kg. Ca 300 st/kg.
fr. 229,00 kr
exkl. moms
Eko
Klubba - Fairtrade & Ekologisk
Platt ekologisk och fairtrade-märkt klubba i form av hjärta eller rund. Perfekt att sätta önskat tryck på och använda som reklamgodis! Finns i flera goda smaker. Tryck 4-färg minsta antal 16800 st.
fr. 2,25 kr
exkl. moms
Eko
Klubba - Klot - Fairtrade & Ekologisk
Den här ekologiska och fairtrade-märkta klubban är perfekt att sätta önskat tryck på. Den har en rund form och finns i flera goda smaker.
fr. 2,85 kr
exkl. moms

Locka besökare till er monter genom att dela ut godis

Om ni är flitiga deltagare på mässor vet ni att en av de stora utmaningarna är att få besökarna att stanna kvar så att ni har chansen att berätta mer om ert arbete. Faktum är att en godisskål på mässbordet kan lösa det problemet. Om ni bjuder era besökare på reklamgodis är sannolikheten större att de kommer stå kvar så pass länge att ni får en chans att fånga upp deras eventuella intresse för er verksamhet. Mässgodis med tryck kan ni antingen göra i form av små godispåsar i miniatyrformat som ni låter trycka er logga på, eller också kan ni göra klubbor med era kontaktuppgifter tryckta på omslagspappret. När en av era besökare vid ett senare tillfälle tar sig en karamell kommer denne att bli påmind om att ni finns, och det gör att chansen är större för att personen kommer kontakta er om er kunskap eller era tjänster behövs i framtiden.

Julgodis till företagets anställda

När julen är i antågande är det många företag som vill ge sina anställda en julgåva. Det här kan ni välja att göra i form av lyxiga chokladaskar med tryck eller pepparkakor i en vacker plåtburk med ett trevligt tryck. Godsaker är ofta förknippade med festliga tillfällen, så den här typen av gåvor passar också bra när någon ska gå i pension och bli avtackad, eller när ni ska fira att medarbetarna har nått ett visst försäljningsmål. Alla våra ätbara produkter kommer i fina förpackningar som ni kan utsmycka med det motiv ni väljer. Tack vare vårt stora sortiment som består av noggrant utvalda produkter inom reklamgodis känns gåvan personlig och blir ett sätt för er att visa uppskattning för det jobb era medarbetare gör.

Choklad med tryck går alltid hem

I Sverige äter den genomsnittlige invånaren 5,4 kilo choklad varje år. Små chokladbitar är därför ett tacksamt reklamgodis att ha i receptionen när besökare kommer in, eller på konferensanläggningen bredvid kaffestationen. Vi har chokladkakor och -bitar i varierande storlekar så att ni kan välja att utforma både större chokladaskar som delas ut vid speciella tillfällen, eller små chokladpraliner som ger en lyxig känsla när ni har kundmöten.

Visa er hälsosamma sida med naturgodis

Även fast reklamgodis är en höjdare finns det tillfällen när andra godsaker är mer lämpliga. Vissa företag kanske vill profilera sig själva som hälsomedvetna och då kan naturgodis med tryck istället fungera som profilgodis. Naturgodis innehåller inga artificiella färgämnen utan är fullproppade med fibrer och frukt som stillar sockersuget. Vill ni sticka ut på eventet eller visa era kunder att ni månar om en mångsidig och nyttig kost är det här produkterna för er. Vårt profilerade naturgodis levereras i förpackningar som kan prydas med både bilder och textremsor, så att ni kan framhäva det budskap som representerar er.

Bländande vita leenden med egna tuggummin

Utöver att vi har reklamgodis och naturgodis med tryck har vi självklart även tuggummi som kan rengöra tänderna efter att man har ätit något gott. Våra tuggummin skyddar inte bara tänderna utan ger också en fräsch andedräkt, något som är extra viktigt om ni eller era anställda ska ha ett möte med en viktig kund och vill känna er säkra på att ni doftar gott. Ni kan välja att antingen använda tuggummi som profilprodukter internt på företaget, och då beställa något större förpackningar, eller också köpa miniatyrpåsar som enbart innehåller ett fåtal tuggummin som kan användas som giveaways. Vi har både traditionella och veganska reklamtuggummin i vårt sortiment som ni kan välja bland.

Tablettaskar är omtyckta och effektiva reklamprodukter

När ni ska göra reklamgodis med tryck finns det lika många olika alternativ som det finns godissmaker. Därför är vi stolta över att ha ett välfyllt sortiment som har något för alla preferenser. Tablettaskar med mjuka eller hårda pastiller är tacksamma eftersom tryckytan på produkten är lite större, vilket gör att ni har en chans att få med en större mängd information om er och ert arbete. Letar ni efter sockerfria alternativ som reklamgodis kan ni titta närmare på våra populära mintpastiller som är tillverkade utan något som helst tillsatt socker, och vill ni beställa tabletter i blisterförpackningar kan vi även förse er med det!

Snacks och kakor med företagets budskap

Vi strävar efter att vara en printbroker i världsklass och ett sätt för oss att uppnå det är att göra det möjligt för alla våra kunder att hitta precis det de letar efter. Utöver klassiskt reklamgodis i form av karameller eller pastiller har vi möjlighet att trycka upp snacks och kakor som passar er profilering. Kakor med tryck passar lika bra i montern på mässan som i fikarummet eller på mötet. Att beställa snacks är också ett bra komplement till det lager av reklamgodis man redan har, eftersom en del människor föredrar salta snacks som chips, nötter och salta kringlor.

Påsken är godisgrisarnas favorithögtid

En högtid under året som, precis likt julen, är starkt sammankopplad med godis är påsken. Vill ni ge era anställda ett påskägg kan vi antingen förse er med reklamgodis att fylla ett ägg med, eller också kan vi låta trycka upp hela chokladägg som ni kan dela ut. Oberoende av varför ni vill investera i godis med tryck och oavsett om ni tänker använda det internt på företaget eller för att dela ut det så har vi allt ni kan önska och lite till!