Sittmöbler med tryck

Om ditt företag behöver sittmöbler med eget tryck har du kommit rätt. Vi tillverkar sittmöbler med tryck vilket gör att vi kan trycka precis vilket budskap du vill på dessa möbler.
Sittmöbler

Populära sittmöbler

Produkter som är populära hos andra kunder
Saccosäck - Päron
Digitaltryckt, päronformad saccosäck av hög kvalité. Vår päronformade modell är en stående modell vilket gör den extra skön att sitta i. Är du på jakt efter den ultimata sittmöbeln till eventet, eller varför inte inreda och loungehörna på kontoret? Våran päronformade saccosäck finns i 17 olika färger och kan digitaltryckas över hela ytan.
fr. 2 295,00 kr
exkl. moms
Loungesoffa - Bred
Extra bred, digitaltryckt loungesoffa som passar perfekt till sommareventet. Soffan trycks i fullfärg på alla sidor vilket gör att du kan designa ditt tryck precis som du vill!
fr. 2 995,00 kr
exkl. moms
Saccosäck - Soft - Small
Digitaltryckt saccosäck 100 x 140 cm. Digitaltrycks över hela ytan, perfekt för dig som inte vill känna dig begränsad i din design. Ta chansen till att sätta din logga på den ultimata sittmöbeln. Perfekt på eventet eller varför inte i receptionen på kontoret?
fr. 1 595,00 kr
exkl. moms
Saccosäck - Soft - Medium
Digitaltryckt saccosäck 140 x 140 cm (standard). Digitaltrycks över hela ytan, perfekt för dig som inte vill känna dig begränsad i din design. Ta chansen till att sätta din logga på den ultimata sittmöbeln. Perfekt på eventet eller varför inte i receptionen på kontoret?
fr. 1 995,00 kr
exkl. moms

Sittmöbler med eget tryck

Att lägga till en saccosäck eller stol med egen branding till ditt event eller kanske på ditt kontor gör att ditt varumärke exponeras dagligen. Det är en prisvärd marknadsföring.

Sittmöbler till mässa

Gör en stark och minnesvärd presentation på din nästa mässa med våra sittmöbler med tryck. Genom att lägga till ditt företags logo eller budskap, skapar du en unik och personlig touch på mässan.

Sittmöbler för företag

Våra sittmöbler med tryck är den perfekta lösningen för företag som vill visa upp sin profil på en bekväm och stilfull sittmöbel. Genom att använda ditt företags färger och logotyp, skapar du en sammanhängande och professionell presentation. En långvarig investering Våra sittmöbler är tillverkade av högkvalitativa material och är en långvarig investering som kan användas på många olika mässor och event. Beställ dina sittmöbler med tryck idag och skapa en minnesvärd och professionell presentation på ditt nästa event!