Påsar med tryck

För många företag är marknadsföring en av de viktigaste aspekterna av verksamheten. Det handlar inte bara om att få ut sitt namn till potentiella kunder, utan också om att skapa ett starkt och igenkännbart varumärke. En effektiv metod för detta kan vara att använda påsar eller kassar med tryck.

Att stärka ditt varumärke med påsar och kassar med tryck

Påsar med eget tryck är ett kostnadseffektivt sätt att sprida ditt budskap, samtidigt som det ger dig möjlighet att visa upp din logga eller företagslogga på ett praktiskt och synligt sätt. Med dessa billiga men ändå högkvalitativa produkter kan du lätt beställa i stora kvantiteter, vilket gör dem perfekta för distribution vid evenemang, mässor eller i butiker.

Butikskassar med tryck

Kassar med eget tryck fungerar likadant som påsarna; de erbjuder dig chansen att sprida ditt budskap till en bred publik genom daglig exponering. Om du driver en butik i Stockholm eller i någon annan stad i Sverige kommer dina kunder troligen bära runt dessa kassar med reklamtryck när de shoppar runt stan – vilket betyder gratis reklam för ditt företag!

Men hur går man egentligen tillväga när man vill ha eget tryck på sina påsar eller kassar? För oss är processen ganska enkel: Du behöver bara bestämma vad du vill ha uttryckt - kanske din logo, text, bild eller något annat visuellt starkt budskap - och vi tar hand om resten.

Påsar till ditt företag

När det gäller valet mellan olika typer av material kan både papperspåsar och plastkassar till ditt företag storleksanpassas efter just dina önskemål. Papperspåsarna har ofta den extra fördelen av miljövänlighet eftersom de är biologiskt nedbrytningsbara – något som alltid uppskattas av miljömedvetna individer. När det gäller tygpåsar, jutepåsar eller non woven påsar är det färdiga storlekar som vi trycker ditt företags design eller logotyp på.

Om du väljer plast istället kommer din design fortfarande framträda klart och tydligt tack vare vårt professionella arbete inom reklamtryck. Oavsett materialval får alla våra produkter noggrann kontroll under hela produktionsprocessen för att säkerställa högsta möjliga standarder i slutresultatet.

Påsar med reklamtryck

Det finns ingen gräns för hur mycket exponering du kan få med dina påsar med reklamtryck. Oavsett om det handlar om bokhandel-besökaren som slår in sin nya roman i en välgjord papperspåse med din logotyp prydande framsidan; barnet vars mamma packade ner lunchen i en färgglad non woven påse prydd med ditt företagsnamn eller konferensdeltagaren vars anteckningsblock läggs i din jutepåse med ditt företags logotyp på

Att se till så era produkter blir sedda - även lång tid efter inköpet - innebär flera potentiella interaktioner mellan ert varumärke och er publik.

I slutändan bidrar investeringen till både kort-och långvarig synlighet via strategiska val (som exempelvis specialdesignade shoppingpåsar) positivt mot etableringen av er identitet bland befintliga samt blivande kunder.

Och här hos oss arbetar vi aktivt mot målsättningen där ni ska kunna lyfta fram ert unika brand via passande påsar anpassade efter just era preferenser!

Påsar

Populära påsar

Produkter som är populära hos andra kunder
Godispåse
En mindre papperspåse med måtten 80 x 65 x 190 mm. Perfekt för ändamål som takeaway påse av fikabröd, godis, bakelser och liknande. Utmärkt reklampelare för fiket eller bageriet.
fr. 1,79 kr
exkl. moms
Non-woven påse - Stor  Bullet
Stor Non-woven påse i 80 g/m² polypropylen med platt handtag. Passar utmärkt som shoppingpåse när man ska göra större inköp i t.ex matbutiken.
fr. 13,65 kr
exkl. moms
Tygpåse - Maxi  Westford Mill
Större tygpåse i 140 g/m² bomull. Påsen har rejält tilltagna mått och rymmer hela 18 liter. Tygpåsen bärs enkelt tack vare de långa handtagen. Söker du en större påse att trycka din logga på är våran Maxi-påse ett utmärkt alternativ.
fr. 23,10 kr
exkl. moms
Dragskopåse - Bomull  Westford Mill
Dragskopåse i bomull. Finns i 6 st olika storlekar och flera färger, se måtten för de olika storlekarna under "Beskrivning" längre ner på sidan.
fr. 7,35 kr
exkl. moms

Eco ImageEco? Javisst!

Håll utkik efter vår ekosymbol på produkterna

Eko
Dragskopåse - Hampa färg Neutral
Detta är en naturfärgad och ekologisk dragskopåse av hampa. Påsens mått är ca Ø 115 x 240 mm. Ett medvetet och klimatsmart val av reklamprodukt!
fr. 30,45 kr
exkl. moms
Eko
Tygpåse - Ekologisk  Neutral
Ekologisk tygpåse i 210 g/m² ekologisk bomull. Påsen är av märket Neutral, ett märke som står för ekologiska och Fairtrade producerade produkter. Ett riktigt bra val för den som söker en riktigt schysst tygpåse som även är schysst mot miljön!
fr. 58,80 kr
exkl. moms
Eko
Dragskopåse - Ekologisk  Westford Mill
Dragskopåse i ekologisk bomull. Finns i tre olika storlekar, se måtten för de olika storlekarna under "Beskrivning" längre ner på sidan.
fr. 9,45 kr
exkl. moms
Eko
Tygpåse - Premium Eko
En riktigt schysst tygpåse i 200 g/m² eko-bomull. Passar dig som vill ha en tygpåse med hög kvalitetskänsla och i hållbart material. Finns i 5 st olika färger att välja mellan och kan tryckas i upp till 4-färgstryck.
fr. 27,30 kr
exkl. moms
Är du på jakt efter en reklampåse men ännu inte riktigt kommit underfund med vilket typ du söker? Vi vet att det kan vara svårt, kika gärna runt på vår webbsida för att hitta en du gillar eller ring oss så kan vi ge dig lite råd. Nedan hittar du våra olika varianter av påsar och lite kort om när de är bra att välja just den typen av påse.

Tygpåsar

Har du en butik som profilerar er som miljövänliga? Då skulle vi absolut rekommendera en tygpåse. Tygpåsar är nämligen väldigt bra då dem går att använda om och om igen. Detta är även en väldigt populär typ av påse att dela ut på mässor och event där påsen cirkulerar under en längre tid och sprider ditt varumärke. Se alla våra Tygpåsar!

Non-Woven påsar

Non-Woven påsen är en variant på tygpåse, men den är tillverkad av återvunnen PET-plast vilket gör den till ett miljövänligt alternativ till ett förmånligt pris. Non-Woven påsen lämpar sig precis som tygpåsen till att bära tunga saker i då de är betydligt tåligare än både papper och plastpåsar. Se alla våra Non-Woven påsar!

Papperspåsar

Papperspåsar används ofta av butiker som vill ge en lite exklusivare och mer påkostad känsla. Självklart finns påsarna i flera olika modeller och med flera olika behandlingar för att ge en mer naturlig eller påkostad känsla. Papperspåsar passar utmärkt om man vill satsa på en lite mer miljövänlig påse, men behöver stora volymer vilket gör att tygpåsen inte riktigt passar plånboken. Se alla våra Papperspåsar!

Gympapåsar

Gympapåsar är en oerhört populär påse att trycka på bland föreningar och skolor. Användningsområdena är många precis som de olika materialen man kan tillverka en gympapåse i. Se alla våra Gympapåsar! Vi hoppas du hittar den påsen just du söker för att sätta ditt tryck på. Vi breddar vårt utbud av påsar med tryck hela tiden, så hittar du inte rätt påse kan du alltid höra av dig till oss så kan vi säkert hitta den åt dig.