Påsar med tryck

Påsar anses vara en av de absolut bästa reklambärarna som finns. Kunder som handlar i butik behöver något att bära hem sina inköp i, vilket en kasse passar perfekt till.
Påsar

Populära påsar

Produkter som är populära hos andra kunder
Laminerad papperspåse - Liggande
Denna liggande papperspåsen har en lyxig laminering som gör påsen extra hållbar och ger den en exklusiv känsla. Den här modellen finns i 5 olika storlekar, se måtten för de olika storlekarna under "Beskrivning" längre ner på sidan.
fr. 11,00 kr
exkl. moms
Laminerad papperspåse - Kraftig - Liggande
Denna liggande papperspåsen har en lyxig laminering som gör påsen extra hållbar och ger den en exklusiv känsla. Den här modellen tillverkas av extra kraftig papper och finns i 5 olika storlekar, se måtten för de olika storlekarna under "Beskrivning" längre ner på sidan.
fr. 11,50 kr
exkl. moms
Papperspåse - Platta handtag
En snygg papperspåse med tryck som är perfekt för butiker och mässor. Påsen finns i 5 olika storlekar, se måtten för de olika storlekarna under "Beskrivning" längre ner på sidan. Det finns få reklamprodukter som sprider ditt budskap lika bra som en snygg påse!
fr. 1,60 kr
exkl. moms
Papperspåse - Snörade handtag
Snygg papperspåse med snör-handtag. Handtagen gör det lilla extra och ger en mer exklusiv känsla. Påsen finns i tre olika storlekar , se måtten för de olika storlekarna under "Beskrivning" längre ner på sidan.
fr. 5,00 kr
exkl. moms

Eco ImageEco? Javisst!

Håll utkik efter vår ekosymbol på produkterna

Eko
Dragskopåse - Hampa färg Neutral
Detta är en naturfärgad och ekologisk dragskopåse av hampa. Påsens mått är ca Ø 115 x 240 mm. Ett medvetet och klimatsmart val av reklamprodukt!
fr. 39,00 kr
exkl. moms
Eko
Tygpåse - Ekologisk  Neutral
Ekologisk tygpåse i 210 g/m² ekologisk bomull. Påsen är av märket Neutral, ett märke som står för ekologiska och Fairtrade producerade produkter. Ett riktigt bra val för den som söker en riktigt schysst tygpåse som även är schysst mot miljön!
fr. 73,00 kr
exkl. moms
Eko
Dragskopåse - Ekologisk  Westford Mill
Dragskopåse i ekologisk bomull. Finns i tre olika storlekar, se måtten för de olika storlekarna under "Beskrivning" längre ner på sidan.
fr. 14,00 kr
exkl. moms
Eko
Tygpåse - Premium Eko
En riktigt schysst tygpåse i 200 g/m² eko-bomull. Passar dig som vill ha en tygpåse med hög kvalitetskänsla och i hållbart material. Finns i 5 st olika färger att välja mellan och kan tryckas i upp till 4-färgstryck.
fr. 32,00 kr
exkl. moms
Är du på jakt efter en reklampåse men ännu inte riktigt kommit underfund med vilket typ du söker? Vi vet att det kan vara svårt, kika gärna runt på vår webbsida för att hitta en du gillar eller ring oss så kan vi ge dig lite råd. Nedan hittar du våra olika varianter av påsar och lite kort om när de är bra att välja just den typen av påse.

Tygpåsar

Har du en butik som profilerar er som miljövänliga? Då skulle vi absolut rekommendera en tygpåse. Tygpåsar är nämligen väldigt bra då dem går att använda om och om igen. Detta är även en väldigt populär typ av påse att dela ut på mässor och event där påsen cirkulerar under en längre tid och sprider ditt varumärke. Se alla våra Tygpåsar!

Non-Woven påsar

Non-Woven påsen är en variant på tygpåse, men den är tillverkad av återvunnen PET-plast vilket gör den till ett miljövänligt alternativ till ett förmånligt pris. Non-Woven påsen lämpar sig precis som tygpåsen till att bära tunga saker i då de är betydligt tåligare än både papper och plastpåsar. Se alla våra Non-Woven påsar!

Papperspåsar

Papperspåsar används ofta av butiker som vill ge en lite exklusivare och mer påkostad känsla. Självklart finns påsarna i flera olika modeller och med flera olika behandlingar för att ge en mer naturlig eller påkostad känsla. Papperspåsar passar utmärkt om man vill satsa på en lite mer miljövänlig påse, men behöver stora volymer vilket gör att tygpåsen inte riktigt passar plånboken. Se alla våra Papperspåsar!

Gympapåsar

Gympapåsar är en oerhört populär påse att trycka på bland föreningar och skolor. Användningsområdena är många precis som de olika materialen man kan tillverka en gympapåse i. Se alla våra Gympapåsar! Vi hoppas du hittar den påsen just du söker för att sätta ditt tryck på. Vi breddar vårt utbud av påsar med tryck hela tiden, så hittar du inte rätt påse kan du alltid höra av dig till oss så kan vi säkert hitta den åt dig.