Eventtält med tryck

När det kommer till marknadsföring är det viktigt att tänka utanför boxen. Ett sätt att göra detta på, som kanske inte är det första man tänker på, är genom användning av eventtält med tryck. Dessa kan vara ett effektivt och kreativt verktyg för att stärka ditt varumärkes synlighet och igenkännbarhet vid olika typer av evenemang.

Eventtält med tryck

Att ha ett eventtält med tryck kan skapa en stark visuell närvaro och hjälpa till att dra uppmärksamheten mot just ert företag. Tack vare sin storlek blir de ofta en central punkt på mässor eller events, vilket gör dem till perfekta plattformar för branding.

Våra tält med tryck designas efter era specifika önskemål gällande färgval, placering av logotyp och andra grafiska element. Vi erbjuder även tält till event som passar utmärkt vid exempelvis mässor där du vill ha möjligheten att visa upp din produkt eller tjänst i en mer privat miljö.

Mässtält

Mässtält ger dig möjlighet att skapa en hel mini-butik inuti tältet där besökarna kan gå runt och utforska vad ni har att erbjuda.

Till skillnad från mindre party- eller event-tent kommer dessa mässtält oftast komplett utrustade med sidoväggar och en ingång, vilket gör det möjligt att skapa en mer privat atmosfär inuti tältet. Våra mässtält är även designade för att vara lätta att montera och demontera.

Tält för evenemang

När du planerar ett större event kan det vara smart att överväga användningen av tält för evenemang. Dessa tält kan rymma allt från några få personer till hundratals, beroende på storlek. De ger skydd mot solen eller regnet samtidigt som de erbjuder ett öppet utrymme där besökarna kan mingla.

Tänk på att välja ett tryck som speglar ditt företags varumärke och budskap vid val av tält för evenemang - oavsett om det handlar om företagets färgschema, logotyp eller slogan.

Bästa alternativen

Vilket typ av eventtält med tryck som passar bäst beror helt på vad ni vill uppnå med ert deltagande i eventet samt vilken typ av publik ni siktar på.

Om ni söker efter bästa sättet att marknadsföra er produkt eller tjänst, då kanske ett mässtält skulle vara mest lämpligt. Om ni istället vill skapa en social miljö där människor kan interagera med varandra under mer informella former så kanske ett partytält vore det perfekta valet.

Oavsett vad era behov är har vi rätt lösning för er. Vi erbjuder allt ifrån mindre tält med tryck till stora mässtält. Vi är här för att hjälpa er att skapa det bästa möjliga eventet och maximera er synlighet, oavsett om ni planerar en mässa, ett företagsevent eller något annat evenemang. Kontakta oss gärna för mer information om hur vi kan hjälpa ert företag att sticka ut från mängden.

Eventtält

Populära eventtält

Produkter som är populära hos andra kunder
Eventtält - Pop Up - 1,5 x 1,5
Ett mindre eventtält i pop up modell, perfekt när du inte har så mycket plats men ändå vill synas. Tältet kan konfigureras med olika vägger och trycks i din design.
fr. 5 244,75 kr
exkl. moms
Eventtält - Pop Up - 2 x 2
Ett mindre eventtält i pop up modell, perfekt när du inte har så mycket plats men ändå vill synas. Tältet kan konfigureras med olika vägger och trycks i din design.
fr. 6 294,75 kr
exkl. moms
Eventtält - Air Spider 4
Ett uppblåsbart eventtält som du kan trycka hur du vill. Finns i fem olika former och många storlekar. Storlek: XS - 3 x 3 m S - 4 x 4 m M - 5 x 5 m L - 6 x 6 m XL - 8 x 8 m
fr. 17 061,00 kr
exkl. moms
Eventtält - Air Spider 5
Ett uppblåsbart eventtält som du kan trycka hur du vill. Finns i fem olika former och många storlekar. Storlek: XS - 3 x 3 m S - 4 x 4 m M - 5 x 5 m L - 6 x 6 m XL - 8 x 8 m
fr. 17 061,00 kr
exkl. moms
Vi är medvetna om att tiden är en viktig faktor vid mässor och events. Ingen orkar eller hinner krångla med att sätta ihop ett komplicerat tält. Därför erbjuder vi praktiska eventtält i smarta uppblåsbara eller pop up-modeller. Tältet förvaras i en medföljande förvaringsväska och sätts ihop i några enkla steg. Tillverkas i lätta och starka material vilket gör att konstruktionen är väl rustat för vädrets makter. För visst är det skönt att slippa få eventet förstört av regn och blåst eller allt för gassande sol?