Profilerad dryck med tryck

Profilerad dryck, en riktig klassiker inom tryckbranschen och en riktigt grym reklamprodukt. Dela ut din egna dryck på event, mässor eller varför inte på kontoret? En giveaway som definitivt uppskattas av mottagaren.

Profilerad dryck: Ett effektivt sätt att marknadsföra ditt företag

En av de mest effektiva och kreativa sätten att marknadsföra ett företag på är genom profilerad dryck. Detta innebär att man skapar en egen dryck med företagets logotyp eller budskap tryckt direkt på flaskan eller burken. Denna typ av reklamdryck fungerar inte bara som en god törstsläckare, utan också som ett kraftfullt marknadsföringsverktyg.

Skapa egen dryck för att stärka ditt varumärke

När du väljer att skapa egen dryck har du möjlighet att anpassa allt från smak till design. Du kan välja att ha din företagslogga tryckt på flaskan, eller kanske en rolig bild eller text som representerar ditt företag. Genom att skapa en unik och personlig profilering av din dryck kan du öka ditt företags synlighet och skapa en stark koppling mellan ditt varumärke och konsumenten.

Fördelarna med eget tryck på dryck

Att beställa dryck med eget tryck innebär att du får en produkt som är helt unik för ditt företag. Detta kan vara en stor fördel i konkurrensutsatta branscher där det är viktigt att sticka ut. Dessutom ger det en möjlighet att visa upp din logga eller logotyp på ett kreativt och originellt sätt. Genom att välja en reklamdryck med eget tryck kan du även skicka ut ett tydligt budskap till dina kunder om vad ditt företag står för.

Beställ profilerad dryck för ditt företag

Att beställa profilerad dryck är enkelt. Du behöver bara välja vilken typ av dryck du vill ha, designa din egen etikett med text eller bild och sedan skicka in din beställning. Vi tar hand om resten och ser till att din dryck blir precis som du tänkt dig. Så oavsett om du vill köpa en stor mängd för en speciell händelse, eller bara vill testa med en mindre order först, är vi här för att hjälpa dig.

Förstärk ditt budskap med rätt reklamtryck

Ett effektivt reklamtryck bör vara i linje med ditt företags varumärke och vision. När du skapar din egen dryck är det viktigt att tänka på hur din logga, logotyp eller annan grafisk profil kommer att se ut på flaskan eller burken. Detta kan vara avgörande för hur väl din reklamdryck kommer att mottas av dina kunder.

Satsa på företagstryck för att öka synligheten

Genom att satsa på företagstryck på din profilerade dryck kan du öka ditt företags synlighet på ett kostnadseffektivt sätt. Oavsett om du väljer att skapa en egen dryck för intern användning, eller för att dela ut på mässor och event, kommer din logotyp att synas varje gång någon tar en klunk.

Profilerad dryck: Ett hållbart val

Som företag är det viktigt att ta ansvar för miljön. Därför erbjuder vi flera miljövänliga alternativ när du vill skapa egen dryck. Välj mellan olika typer av flaskor och burkar som är tillverkade av återvinningsbara material, och tryck din logga med miljövänliga färger. På så sätt kan du visa dina kunder att ditt företag bryr sig om vår planet.

Profilerad dryck

Populära profilerad dryck

Produkter som är populära hos andra kunder
Stilla profilvatten - 33 cl
Vårt svensktillverkade reklamvatten är perfekt för bruk både inom företaget och utåt. Utmärkt att bjuda på till dina kunder i butiken eller vid mässor. Välj mellan olika färger på korken. Önskas sportkort, kan du fylla i det i ordernoteringen.
fr. 16,80 kr
exkl. moms
Julmust - 50 cl
Beställ denna goda och klassiska dryck inför årets mest omtyckta högtid. Ingen julafton är ju komplett utan julmusten. Svenskproducerad!
fr. 18,48 kr
exkl. moms
Kolsyrat profilvatten - Glasflaska - 33 cl
Kolsyrat profilvatten i exklusiv glasflaska med naturell- och citronsmak, perfekt för restauranger och konferanser. Välj  smak och färg på kapsylen.
fr. 12,08 kr
exkl. moms
Läsk - 25 cl
Smakfull läsk med eget tryck. En riktig klassiker som alltid uppskattas av kunder eller anställda! Pant inräknat i styckpriset.
fr. 23,50 kr
exkl. moms
Vill du ha hjälp att lägga din beställning eller har du några andra frågetecken eller önskemål? Tvivla inte en sekund på att höra av dig till oss. Vi har många års erfarenhet inom tryckbranschen och kan hjälpa dig att hitta den ultimata profilprodukten på nolltid!