Mässväggar med tryck

Mässor och utställningar är ofta en viktig del av företagens marknadsföringsstrategi. Det ger möjlighet att visa upp produkter och tjänster och träffa potentiella kunder. En avgörande faktor för framgång på mässan är presentationen av företaget. Här kommer tryckta mässväggar in i bilden som ett effektivt verktyg.

Mässväggar med tryck - Ett visuellt fokus

Mässväggar med tryck skapar ett visuellt fokus på din monter eller ditt utställningsområde. De kan designas med företagets logotyp, slagord, bilder eller andra grafiska element som speglar varumärket. På så sätt blir det lättare för besökarna att identifiera vilket företag de står inför.

Våra mässväggar med tryck tillverkas alltid efter kundens specifika önskemål och behov för att säkerställa optimal exponering vid alla typer av evenemang – från mindre konferenser till stora internationella mässor.

Portabla lösningar för flexibilitet

Nuförtiden handlar det inte bara om hur man presenterar sig utan även om smidigheten i processen. Denna aspekt har blivit ännu mer betydelsefull när vi lever i en tid då snabbhet och effektivitet prioriteras högt. Med portabla lösningar blir montering, nedmontering och transport av mässväggar enklare än någonsin. Våra portabla mässväggar med tryck är lätta att montera, ta ner och förvara mellan evenemang. Dessutom kan de enkelt anpassas till olika utrymmen och layouter på olika mässor.

Tryckta Mässväggar - Förstärker ditt varumärke

Genom att välja tryckta mässväggar får du ytterligare möjlighet att förstärka ditt företags identitet. Du kan skapa unika designer som verkligen står ut i mängden och fångar besökarnas uppmärksamhet. Oavsett om det handlar om tydliga bilder, starka färger eller kreativa budskap så hjälper vi dig att visualisera din idé på bästa sätt.

Vid designprocessen tar vi hänsyn till alla detaljer – från val av typsnitt och färger till placering av logotypen – för att säkerställa att slutresultatet på mässvägg med din egen design överensstämmer med företagets profil samt attraherar rätt målgrupp.

Vi erbjuder även rådgivning vid behov, baserat på vår långa erfarenhet inom branschen, när det kommer till designval som fungerar bäst i olika sammanhang.

Sammanfattningsvis spelar våra tryckta mässväggar en central roll i företagens marknadsföringsstrategi under evenemang genom deras visuella framträdande, flexibilitet samt potentialen att förstärka varumärkets image. Med vår expertis och engagemang, kan vi garantera hög kvalitet på produkterna samt en smidig process från start till slut.

Mässväggar

Antal produkter: 8

Sortera på:
Softwall Light - Svängd
Svängd softwall som ger en inramad känsla av din monter. Väggen levereras i en smart rullväska som gör den enkel att ta med sig. Finns i 5 olika storlekar, måtten hittar du under "Beskrivning" längre ner på sidan.
fr. 7 607,25 kr
exkl. moms
Teleskopvägg - Flex
En lätthanterlig vägg för mässor, konferenser och liknande. Storleken på väggen anpassas helt efter dina önskemål.
fr. 3 669,75 kr
exkl. moms
Softwall Light - Rak
Snygg softwall i rakmodell, enkel att montera och ger ett proffsigt intryck! Finns i 5 olika storlekar, måtten hittar du under "Beskrivning" längre ner på sidan.
fr. 7 465,50 kr
exkl. moms
Softwall - S-form
Snygg softwall i S-modell, enkel att montera och ger ett proffsigt intryck! Finns i 3 olika storlekar, måtten hittar du under "Beskrivning" längre ner på sidan.
fr. 10 303,65 kr
exkl. moms
Softwall Light - U-form
Snygg softwall i U-modell, enkel att montera och ger ett proffsigt intryck! Finns i 3 olika storlekar, måtten hittar du under "Beskrivning" längre ner på sidan.
fr. 3 774,75 kr
exkl. moms
Softwall - O-form
Snygg cirkelformad softwall, perfekt för att skapa en avskiljd plats i montern. Enkel att montera och ger ett proffsigt intryck!
fr. 15 219,75 kr
exkl. moms
PopUp vägg - Svängd
Snygg PopUp vägg i böjd modell. Enkel att montera tack vare den smarta PopUp-konstruktionen. Mått för de olika storlekarna finns under "Beskrivning" längre ner på sidan.
fr. 6 819,75 kr
exkl. moms
PopUp vägg - Rak
Snygg PopUp vägg i rak modell. Enkel att montera tack vare den smarta PopUp-konstruktionen. Mått för de olika storlekarna finns under "Beskrivning" längre ner på sidan.
fr. 6 294,75 kr
exkl. moms

Mässväggar med tryck ger ett seriöst intryck

Genom att använda mässväggar har man tagit det första steget till att skapa en monter som ger ett professionellt och seriöst intryck. Ju mer genomtänkt den monter man står i är, desto troligare är det att fler kommer vilja besöka den för att få veta mer om företaget. På era mässväggar med tryck kan ni välja att låta trycka allt från bilder till logotyp och information om er verksamhet, alltså det ni vill framhäva med just ert företag som gör er till ett bättre val än era konkurrenter.

PopUp väggar som är enkla att montera

Att bygga upp sin monter inför en mässa ska gå snabbt och vara enkelt. Därför har vi mässväggar med tryck i vårt sortiment som både är enkla att montera och packa ihop. Flertalet modeller är tillverkade i ett lättviktigt material, för att de inte ska vara tunga att transportera när ni tar er till och från lokalen. En PopUp vägg består exempelvis av en ställning som ni sedan spänner upp ett tyg över, och när den står på plats är den både stadig och ser välkomnande ut.

Sätt er personliga prägel på montern

Utöver att ni hos oss på Printer har möjlighet att själva välja vilket tryck era väggar ska ha samt vilken färg trycket ska vara i kan vi erbjuda produkter som har olika former. Det gör att ni enkelt kan planera er monter så att den känns personlig och passar er företagsprofil. Böjda mässväggar med tryck skapar ett mjukare rum som tillsammans med ett bord bidrar till en hemtrevlig atmosfär. En o-formad vägg ger istället ett kreativt och spännande intryck. Vårt utbud är framtaget för att alla företag ska kunna hitta produkter som hjälper dem att åstadkomma precis den monter som önskas. Med hjälp av de tryckerier som är anslutna till oss garanterar vi ett tryck som har klara färger och framhäver ert budskap på bästa sätt! Oavsett vilken modell du väljer ser vi till att trycket blir perfekt. Hittar du inte mässväggen du önskar eller vill du ha hjälp att välja? Tveka inte att kontakta oss