Dragskopåsar med tryck

Dragskopåsar med tryck är perfekta för att ge en lite lyxigare förpackningskänsla av tex smycken eller andra gåvor och presenter när produkten ska ges bort. Ge ett professionellt och exklusivt intryck med eget tryck på påsarna.

Dragskopåsar med tryck

En av de mest effektiva sätten att öka synligheten för ditt företag är genom användning av dragskopåsar med tryck. Med en påse som har ditt företags logotyp, logga eller annan design, kan du få ditt varumärke att synas i många olika sammanhang. Vare sig det är på mässor, events, i butiker eller på gatan, kommer ditt budskap att nå ut till potentiella kunder och intressenter.

Att beställa dragskopåsar med tryck hos oss är enkelt och smidigt. Du väljer själv vilken design, text eller bild du vill ha på påsarna. Det kan vara allt från din företagslogga till ett specifikt reklamtryck för en kampanj eller event. Oavsett vad du väljer, kommer våra experter att se till att trycket blir av högsta kvalitet.

Smyckespåsar med tryck

För företag som säljer smycken eller andra små lyxartiklar är smyckespåsar med tryck ett utmärkt val. Dessa påsar är inte bara praktiska förvaringslösningar, utan också ett effektivt sätt att marknadsföra ditt företag. Varje gång en kund får en smyckepåse med ditt företags logotyp eller namn på, sprids ditt varumärke vidare.

Våra smyckespåsar med tryck är tillverkade av högkvalitativa material och kan anpassas med eget tryck för att passa ditt företags specifika behov. Du kan välja att ha din logga, ett budskap eller en bild på påsarna. Vårt team av experter kommer att se till att ditt tryck blir perfekt, oavsett vilken design du väljer.

Eget tryck för unik profilering

Att använda dragskopåsar och smyckespåsar med eget tryck är ett effektivt sätt att skapa en unik profil för ditt företag. Genom att beställa påsar med eget tryck kan du skräddarsy dem efter dina önskemål och behov. Det kan vara allt från din företagslogga till en specifik text eller bild som representerar ditt varumärke. På detta sätt kan du skapa en stark visuell identitet som gör att ditt företag sticker ut från mängden.

Hos oss kan du köpa dragskopåsar och smyckespåsar med eget tryck av hög kvalitet. Vi erbjuder en rad olika alternativ för att säkerställa att du får den produkt som bäst passar ditt företags behov. Oavsett om du vill ha en diskret logotyp eller ett mer iögonfallande reklamtryck, kan vi hjälpa dig att skapa den perfekta produkten.

Fördelar med tryckta påsar för företag

För många företag är tryckta påsar ett viktigt verktyg för marknadsföring och varumärkesbyggande. De erbjuder en kostnadseffektiv lösning för att sprida företagets budskap och öka dess synlighet. Dessutom kan de bidra till att skapa en starkare koppling mellan ditt företag och dina kunder.

Genom att använda dragskopåsar och smyckespåsar med eget tryck kan du enkelt och effektivt marknadsföra ditt företag. Oavsett om det handlar om att sprida ditt företags namn, logga eller ett specifikt budskap, kan dessa produkter hjälpa dig att nå ut till din målgrupp på ett effektivt sätt.

Dragskopåsar

Antal produkter: 7

Sortera på:
Eko
Dragskopåse - Hampa färg Neutral
Detta är en naturfärgad och ekologisk dragskopåse av hampa. Påsens mått är ca Ø 115 x 240 mm. Ett medvetet och klimatsmart val av reklamprodukt!
fr. 30,45 kr
exkl. moms
Dragskopåse i PVC färg Transparent
Denna väska är perfekt att använda som gympapåse eller liknande. Utmärkt väska att sätta ditt reklamtryck på!
fr. 16,70 kr
exkl. moms
Eko
Dragskopåse - Ekologisk  Westford Mill
Dragskopåse i ekologisk bomull. Finns i tre olika storlekar, se måtten för de olika storlekarna under "Beskrivning" längre ner på sidan.
fr. 9,45 kr
exkl. moms
Dragskopåse - Jute  Westford Mill
Dragskopåse i jute. Finns i 6 st olika storlekar. Försluts med två snöre.
fr. 5,25 kr
exkl. moms
Dragskopåse - Bomull  Westford Mill
Dragskopåse i bomull. Finns i 6 st olika storlekar och flera färger, se måtten för de olika storlekarna under "Beskrivning" längre ner på sidan.
fr. 7,35 kr
exkl. moms
Dragskopåse - Kraftig  Westford Mill
Dragskopåse i kraftig bomull. Finns i 5 st olika storlekar och två färger, se måtten för de olika storlekarna under "Beskrivning" längre ner på sidan.
fr. 9,45 kr
exkl. moms
Tvättpåse - Bomull färg Vit
Tvättpåse i stryktålig 120 g/m2 bomull som enkelt försluts med en smart dragsko. Påsen trycks med screentryck på fram-/baksida.
fr. 33,60 kr
exkl. moms

Påse med dragsko

Vill du ge en försluten gåva eller present till en kund eller anställd men orkar inte slå in den? Då är påsarna du hittar här perfekta. Det är bara dra i ett eller två snören så är påsen stängd. Vi har en mängd olika påsar med dragsko där du kan trycka företagets logga. Våra dragskopåsar finns i olika material, storlekar och utföranden. En liten tygpåse med dragsko för den lilla presenten eller en stor jutesäck för större gåvor. Vill du framhäva att ditt företag värnar för miljön rekommenderar vi dig att välja någon av våra ekologiska påsar i bomull eller hampa. Var en påse med dragsko inte rätt val för dig, ta en titt på våra andra påsar