Dragskopåsar med tryck

Dragskopåsar med tryck är perfekta för att ge en lite lyxigare förpackningskänsla av tex smycken eller andra gåvor och presenter när produkten ska ges bort.
Dragskopåsar

Antal produkter: 7

Sortera på:
Dragskopåse - Bomull  Westford Mill
Dragskopåse i bomull. Finns i 6 st olika storlekar och flera färger, se måtten för de olika storlekarna under "Beskrivning" längre ner på sidan.
fr. 7,00 kr
exkl. moms
Tvättpåse - Bomull färg Vit
Tvättpåse i stryktålig 120 g/m2 bomull som enkelt försluts med en smart dragsko. Påsen trycks med screentryck på fram-/baksida.
fr. 32,00 kr
exkl. moms
Dragskopåse i PVC färg Transparent
Denna väska är perfekt att använda som gympapåse eller liknande. Utmärkt väska att sätta ditt reklamtryck på!
fr. 15,90 kr
exkl. moms
Eko
Dragskopåse - Hampa färg Neutral
Detta är en naturfärgad och ekologisk dragskopåse av hampa. Påsens mått är ca Ø 115 x 240 mm. Ett medvetet och klimatsmart val av reklamprodukt!
fr. 29,00 kr
exkl. moms
Eko
Dragskopåse - Ekologisk  Westford Mill
Dragskopåse i ekologisk bomull. Finns i tre olika storlekar, se måtten för de olika storlekarna under "Beskrivning" längre ner på sidan.
fr. 9,00 kr
exkl. moms
Dragskopåse - Jute  Westford Mill
Dragskopåse i jute. Finns i 6 st olika storlekar. Försluts med två snöre.
fr. 5,00 kr
exkl. moms
Dragskopåse - Kraftig  Westford Mill
Dragskopåse i kraftig bomull. Finns i 5 st olika storlekar och två färger, se måtten för de olika storlekarna under "Beskrivning" längre ner på sidan.
fr. 9,00 kr
exkl. moms

Påse med dragsko

Vill du ge en försluten gåva eller present till en kund eller anställd men orkar inte slå in den? Då är påsarna du hittar här perfekta. Det är bara dra i ett eller två snören så är påsen stängd. Vi har en mängd olika påsar med dragsko där du kan trycka företagets logga. Våra dragskopåsar finns i olika material, storlekar och utföranden. En liten tygpåse med dragsko för den lilla presenten eller en stor jutesäck för större gåvor. Vill du framhäva att ditt företag värnar för miljön rekommenderar vi dig att välja någon av våra ekologiska påsar i bomull eller hampa. Var en påse med dragsko inte rätt val för dig, ta en titt på våra andra påsar