Papperspåsar med tryck

Allt fler väljer bort plastpåsarna för mer miljövänliga alternativ. Vi på PRINTER har sedan start arbetat med papperstryck och då även papperspåsar med tryck, vilket har gjort oss till proffs på produkter i papper.
Papperspåsar

Antal produkter: 10

Sortera på:
Papperspåse - Snörade handtag
Snygg papperspåse med snör-handtag. Handtagen gör det lilla extra och ger en mer exklusiv känsla. Påsen finns i tre olika storlekar , se måtten för de olika storlekarna under "Beskrivning" längre ner på sidan.
fr. 5,00 kr
exkl. moms
Papperspåse - Platta handtag
En snygg papperspåse med tryck som är perfekt för butiker och mässor. Påsen finns i 5 olika storlekar, se måtten för de olika storlekarna under "Beskrivning" längre ner på sidan. Det finns få reklamprodukter som sprider ditt budskap lika bra som en snygg påse!
fr. 1,60 kr
exkl. moms
Papperspåse - Vridna handtag
Papperspåse med handtag av snurrat papper. Många av våra kunder tycker att de snurrade handtagen ger en mer exklusiv känsla. En perfekt påse om du önskar en lite mer påkostad känsla. Påsen finns i storlekarna: XS: 180 x 80 x 225 mm, S: 240 x 100 x 320 mm, M: 305 x 170 x 425 mm, L: 400 x 180 x 390 mm, XL: 500 x 180 x 390 mm
fr. 3,00 kr
exkl. moms
Laminerad papperspåse - Stående
Denna stående papperspåsen har en lyxig laminering som gör påsen extra hållbar och ger den en exklusiv känsla. Den här modellen finns i 5 olika storlekar, se måtten för de olika storlekarna under beskrivning längre ner på sidan.
fr. 16,00 kr
exkl. moms
Laminerad papperspåse - Liggande
Denna liggande papperspåsen har en lyxig laminering som gör påsen extra hållbar och ger den en exklusiv känsla. Den här modellen finns i 5 olika storlekar, se måtten för de olika storlekarna under "Beskrivning" längre ner på sidan.
fr. 11,00 kr
exkl. moms
Laminerad papperspåse - Kraftig - Liggande
Denna liggande papperspåsen har en lyxig laminering som gör påsen extra hållbar och ger den en exklusiv känsla. Den här modellen tillverkas av extra kraftig papper och finns i 5 olika storlekar, se måtten för de olika storlekarna under "Beskrivning" längre ner på sidan.
fr. 11,50 kr
exkl. moms
Laminerad papperspåse - Kraftig - Stående
Denna stående papperspåsen har en lyxig laminering som gör påsen extra hållbar och ger den en exklusiv känsla. Den här modellen tillverkas av extra kraftig papper och finns i 5 olika storlekar, se måtten för de olika storlekarna under "Beskrivning" längre ner på sidan.
fr. 16,00 kr
exkl. moms
Papperpåse - Färgad
En färgglad papperspåse som håller hög kvalitet, finns i tre olika storlekar: S: 240 x 100 x 320 mm, M: 305 x 170 x 340 mm, L: 305 x 170 x 425 mm
fr. 4,50 kr
exkl. moms
Papperspåse - Utan handtag
En enkel papperspåse utan handtag, perfekt för ändamål som takeaway påse av fikabröd exempelvis. Påsen finns i 2 olika storlekar, se måtten för de olika storlekarna under "Beskrivning" längre ner på sidan. Perfekt som reklampelare för fiket eller bageriet.
fr. 2,10 kr
exkl. moms
Godispåse
En mindre papperspåse med måtten 80 x 65 x 190 mm. Perfekt för ändamål som takeaway påse av fikabröd, godis, bakelser och liknande. Utmärkt reklampelare för fiket eller bageriet.
fr. 2,00 kr
exkl. moms
Våra papperspåsar med tryck är en av våra absoluta bästsäljare. Vi erbjuder hållbara och snygga papperskassar i flera olika storlekar och varianter. Allt för att kunna erbjuda dig som kund den perfekta papperspåsen för önskat ändamål. Vi har allt från enkla billiga papperspåsar utan handtag till lite mer exklusiva laminerade papperspåsar med tryck som har snörade handtag.

Vilken papperspåse med tryck ska du välja?

När du ska välja papperspåse med tryck bör man ställa sig själv en fråga. Vad ska papperspåsen användas till och vilken känsla den ska förmedla? Har du ett varumärke som står för det enkla och naturliga? Då är kanske en brun enklare papperspåse med pappershandtag vara det absolut bästa valet. Men vill du istället förmedla en lyxig och exklusiv känsla? Då är kanske en kraftig laminerad påse den rätta papperspåsen med tryck för dig och ditt företag.

Laminerade papperspåsar

Våra laminerade papperspåsar med tryck passar perfekt för dig som behöver en extra tålig och hållbar påse med hög kvalité. Ska ditt företag ställa ut på en mässa eller bjuda in massa kunder till ett event? Då har ni säkert en gåva till era kunder. Och vi har de perfekta papperspåsarna för en goodiebag. En laminerad papperspåse med tryck är ett utmärkt val. Speciellt de större och kraftigare. Fördelen med de stora och kraftiga papperspåsarna är att besökaren kan packa ner allt annat de får på mässan i just eran papperspåse med ert tryck. Detta gör kassen till en perfekt reklambärare för att framhäva ert varumärke. Påsarna går även att använda som butikspåsar om dina kunder vill köpa lite exklusivare påsar eller om du vill skänka lite finare påsar med tryck till dina lojala kunder. Laminerade papperspåsar med tryck går även att återvända till mycket mer som till exempel gå och handla eller packa det som inte får plats i väskan detta är ytterligare tillfällen som ert varumärke visas upp.

Hittar du inte den papperspåse med tryck du är ute efter?

Har du frågor eller behöver hjälp med att hitta rätt papperspåse med tryck tveka inte att kontakta oss! Vi är proffs på tryck.