Papperspåsar med tryck

Allt fler väljer bort plastpåsarna för mer miljövänliga alternativ. Vi på Printer har sedan start arbetat med papperstryck och då även papperspåsar med tryck, vilket har gjort oss till proffs på produkter i papper. Papperspåsar med tryck är en av våra mest sålda produkter.

Tryckta papperspåsar - en effektiv marknadsföringsmetod för ditt företag

Papperspåsar med tryck har blivit ett allt mer populärt val bland företag som vill stärka sitt varumärke och synas på ett kreativt och miljövänligt sätt. Genom att beställa pappåsar eller papperskassar med eget tryck, kan du skapa unika produkter som ger både praktisk nytta och reklamvärde.

Varför välja tryck på papperspåsar?

Det finns många anledningar till varför det är smart att investera i billiga papperspåsar eller papperskassar med eget tryck. Ett av de främsta argumenten är att det är en utmärkt möjlighet för dig som företagare att sprida ditt budskap, oavsett om det handlar om din logga, text eller bild. Med andra ord blir din logotyp synlig inte bara när kunden köper något från dig, men även under hela tiden de använder påsen.

Dessutom bidrar du genom detta val till minskad plastanvändning vilket visar upp ditt företags engagemang för hållbarhet - något som idag värderas högt av många konsumenter.

Papperspåsar med tvinnade handtag

Du kan välja att köpa våra papperspåsar med tvinnade handtag. Tryck ditt företags logo eller design på våra papperspåsar med tvistade handtag. Handtagen är gjorda av papper och små snören är vridna runt varandra vilket gör handtagen hållbara. Vi har både vita och bruna påsar med tvinnade handtag.

Papperspåsar med platta handtag

Att välja en papperskasse med platta handtag är ett bra val om du vill hålla en lägre budget. Vi erbjuder eget tryck på papperspåsar med platta handtag. Välj att ha med logo, kanske ditt företags epost eller telefon. Du som kund kan välja mellan vita och bruna påsar med platta handtag.

Papperspåsar utan handtag

Tänk dig en papperspåse utan handtag med tryck på. Det passar perfekt för t ex bagerier eller om du vill ge bort en godispåse med företagstryck på. Vi erbjuder både vita och bruna påsar utan handtag, såklart med tryck.

Butikskassar med tryck

Letar du efter butikskassar med eget tryck har du kommit rätt. Välj mellan snören eller sidenband som handtag. Vi gör trycket på hela påsen och därefter lägger vi en matt eller blank laminering för att göra intrycket av din butikskasse med tryck än lyxigare.

Eget tryck på papperspåsar

Att få eget tryck på sina pappersprodukter hos oss är enkelt. Du börjar med att välja mellan våra olika modeller.

Nästa steg i processen är valet av design. Här får du friheten att själv bestämma hur just din produkt ska se ut: fyllig logo, minimalistisk text eller kanske ett foto? Valet ligger helt hos dig! Det gör också så att inget annat företags reklamprodukter kommer att vara exakt likadan – precis vad man behöver för att sticka ut ur mängden!

Även om vi erbjuder snabb leverans över hela Sverige rekommenderas ändå tidig planering vid beställning då framställningen tar sin tid; trots allt går vi efter devisen "hellre bra än fort".

Och sist men inte minst – kostnadseffektiva priser!

Vi vet hur mycket alla kostnader rörande driften av ett företag kan addera ihop sig i slutet av kvartalet. Därför strävar vi efter attraktiva priser utan kompromisser på kvalitet och service.

Vår bas i Stockholm hjälper oss dessutom hålla transportsträckorna korta vilket resulterar i både lägre pris och minimerad miljöbelastning.

Papp-och Papperskassars roll går längre än bara bärande funktion; använd dem också som portabla reklampelare! Liten investering nu kan leda till stor uppmärksamhet senare! Oavsett bransch ni befinner er inom så lovar vi härmed: Ni kommer att bli nöjda över ert beslut att ge produktens emballage den extra touch genom personligt budskap!

Papperspåsar

Antal produkter: 10

Sortera på:
Papperspåse - Vridna handtag
Papperspåse med handtag av snurrat papper. Många av våra kunder tycker att de snurrade handtagen ger en mer exklusiv känsla. En perfekt påse om du önskar en lite mer påkostad känsla. Påsen finns i storlekarna: XS: 180 x 80 x 225 mm, S: 240 x 100 x 320 mm, M: 305 x 170 x 425 mm, L: 400 x 180 x 390 mm, XL: 500 x 180 x 390 mm
fr. 2,63 kr
exkl. moms
Godispåse
En mindre papperspåse med måtten 80 x 65 x 190 mm. Perfekt för ändamål som takeaway påse av fikabröd, godis, bakelser och liknande. Utmärkt reklampelare för fiket eller bageriet.
fr. 1,79 kr
exkl. moms
Laminerad papperspåse - Kraftig - Stående
Denna stående papperspåsen har en lyxig laminering som gör påsen extra hållbar och ger den en exklusiv känsla. Den här modellen tillverkas av extra kraftig papper och finns i 5 olika storlekar, se måtten för de olika storlekarna under "Beskrivning" längre ner på sidan.
fr. 9,98 kr
exkl. moms
Papperspåse - Platta handtag
En snygg papperspåse med tryck som är perfekt för butiker och mässor. Påsen finns i 5 olika storlekar, se måtten för de olika storlekarna under "Beskrivning" längre ner på sidan. Det finns få reklamprodukter som sprider ditt budskap lika bra som en snygg påse!
fr. 1,37 kr
exkl. moms
Laminerad papperspåse - Liggande
Denna liggande papperspåsen har en lyxig laminering som gör påsen extra hållbar och ger den en exklusiv känsla. Den här modellen finns i 5 olika storlekar, se måtten för de olika storlekarna under "Beskrivning" längre ner på sidan.
fr. 6,83 kr
exkl. moms
Papperspåse - Snörade handtag
Snygg papperspåse med snör-handtag. Handtagen gör det lilla extra och ger en mer exklusiv känsla. Påsen finns i tre olika storlekar , se måtten för de olika storlekarna under "Beskrivning" längre ner på sidan.
fr. 4,41 kr
exkl. moms
Laminerad papperspåse - Kraftig - Liggande
Denna liggande papperspåsen har en lyxig laminering som gör påsen extra hållbar och ger den en exklusiv känsla. Den här modellen tillverkas av extra kraftig papper och finns i 5 olika storlekar, se måtten för de olika storlekarna under "Beskrivning" längre ner på sidan.
fr. 7,35 kr
exkl. moms
Papperpåse - Färgad
En färgglad papperspåse som håller hög kvalitet, finns i tre olika storlekar: S: 240 x 100 x 320 mm, M: 305 x 170 x 340 mm, L: 305 x 170 x 425 mm
fr. 3,89 kr
exkl. moms
Papperspåse - Utan handtag
En enkel papperspåse utan handtag, perfekt för ändamål som takeaway påse av fikabröd exempelvis. Påsen finns i 2 olika storlekar, se måtten för de olika storlekarna under "Beskrivning" längre ner på sidan. Perfekt som reklampelare för fiket eller bageriet.
fr. 1,79 kr
exkl. moms
Laminerad papperspåse - Stående
Denna stående papperspåsen har en lyxig laminering som gör påsen extra hållbar och ger den en exklusiv känsla. Den här modellen finns i 5 olika storlekar, se måtten för de olika storlekarna under beskrivning längre ner på sidan.
fr. 9,45 kr
exkl. moms
Våra papperspåsar med tryck är en av våra absoluta bästsäljare. Vi erbjuder hållbara och snygga papperskassar i flera olika storlekar och varianter. Allt för att kunna erbjuda dig som kund den perfekta papperspåsen för önskat ändamål. Vi har allt från enkla billiga papperspåsar utan handtag till lite mer exklusiva laminerade papperspåsar med tryck som har snörade handtag.

Vilken papperspåse med tryck ska du välja?

När du ska välja papperspåse med tryck bör man ställa sig själv en fråga. Vad ska papperspåsen användas till och vilken känsla den ska förmedla? Har du ett varumärke som står för det enkla och naturliga? Då är kanske en brun enklare papperspåse med pappershandtag vara det absolut bästa valet. Men vill du istället förmedla en lyxig och exklusiv känsla? Då är kanske en kraftig laminerad påse den rätta papperspåsen med tryck för dig och ditt företag.

Laminerade papperspåsar

Våra laminerade papperspåsar med tryck passar perfekt för dig som behöver en extra tålig och hållbar påse med hög kvalité. Ska ditt företag ställa ut på en mässa eller bjuda in massa kunder till ett event? Då har ni säkert en gåva till era kunder. Och vi har de perfekta papperspåsarna för en goodiebag. En laminerad papperspåse med tryck är ett utmärkt val. Speciellt de större och kraftigare. Fördelen med de stora och kraftiga papperspåsarna är att besökaren kan packa ner allt annat de får på mässan i just eran papperspåse med ert tryck. Detta gör kassen till en perfekt reklambärare för att framhäva ert varumärke. Påsarna går även att använda som butikspåsar om dina kunder vill köpa lite exklusivare påsar eller om du vill skänka lite finare påsar med tryck till dina lojala kunder. Laminerade papperspåsar med tryck går även att återvända till mycket mer som till exempel gå och handla eller packa det som inte får plats i väskan detta är ytterligare tillfällen som ert varumärke visas upp.

Hittar du inte den papperspåse med tryck du är ute efter?

Har du frågor eller behöver hjälp med att hitta rätt papperspåse med tryck tveka inte att kontakta oss! Vi är proffs på tryck.