Tygpåsar med tryck

Att tygpåsen är den ultimata reklambäraren råder det inga tvivel om. Oavsett om den kallas för tygpåse, tygkasse, tygväska eller reklamkasse så syftar det på samma sak.
Tygpåsar

Antal produkter: 11

Sortera på:
Tygpåse - Förstärkt  Bullet
Kraftig tygpåse i 220 g/m² bomull. Dessutom har påsen förstärkts med extra sömmar för att hålla bättre. Söker du en tygpåse som håller för det mesta är den här påsen helt rätt!
fr. 49,10 kr
exkl. moms
Polyesterpåse - Vikbar  Bullet
Polyesterpåse i 210D polyester. Smidig påse som enkelt viks ihop och packas ner i påsens ena hörn.
fr. 17,80 kr
exkl. moms
Tygpåse - Maxi  Westford Mill
Större tygpåse i 140 g/m² bomull. Påsen har rejält tilltagna mått och rymmer hela 18 liter. Tygpåsen bärs enkelt tack vare de långa handtagen. Söker du en större påse att trycka din logga på är våran Maxi-påse ett utmärkt alternativ.
fr. 33,00 kr
exkl. moms
Tygpåse - Långa handtag
Tygpåse med långa handtag i 140 g/m² bomull. En bra påse för dig som söker efter en bra tygpåse till ett bra pris. Finns i 25 st olika färger att välja mellan och kan tryckas i upp till 4-färgstryck.
fr. 18,60 kr
exkl. moms
Tygpåse - Korta handtag
Tygpåse med korta handtag i 140 g/m² bomull. En bra påse för dig som söker efter en bra tygpåse till ett bra pris. Finns i 18 st olika färger att välja mellan och kan tryckas i upp till 4-färgstryck.
fr. 17,80 kr
exkl. moms
Billig
Tygpåse - Natur
Naturfärgad tygpåse i 140 g/m² bomull. En bra påse för dig som söker efter en bra billig tygpåse. Påsen finns med både långa och korta handtag. Kan tryckas i upp till 4-färgstryck.
fr. 12,30 kr
exkl. moms
Tygpåse - Strand  Bullet
Strandpåse i 600D polyester. Påsen har en praktisk dragkedja för att enkelt kunna försluta påsen. Den klassiska tygpåsen nu med dragkedja för säkrare förvaring. Välj mellan 10 olika färger och matcha med ditt tryck på framsidan.
fr. 70,90 kr
exkl. moms
Tygpåse - Dekor  Bullet
Polyesterpåse i 600D polyester. Påsen har en läcker design med dekor i kontrastfärg. Välj mellan flera olika snygga färger för att matcha din logga på bästa sätt!
fr. 44,50 kr
exkl. moms
Express
Tygpåse - Kontrast  Bullet
Naturfärgad 100 g/m² bomullskasse med handtag i olika färger. En lite annorlunda påse, som kan vara något för dig som vill sticka ut ur mängden med din tygpåse.
fr. 22,70 kr
exkl. moms
Eko
Tygpåse - Ekologisk  Neutral
Ekologisk tygpåse i 210 g/m² ekologisk bomull. Påsen är av märket Neutral, ett märke som står för ekologiska och Fairtrade producerade produkter. Ett riktigt bra val för den som söker en riktigt schysst tygpåse som även är schysst mot miljön!
fr. 73,00 kr
exkl. moms
Eko
Tygpåse - Premium Eko
En riktigt schysst tygpåse i 200 g/m² eko-bomull. Passar dig som vill ha en tygpåse med hög kvalitetskänsla och i hållbart material. Finns i 5 st olika färger att välja mellan och kan tryckas i upp till 4-färgstryck.
fr. 32,00 kr
exkl. moms
Vi erbjuder ett brett sortiment av tygpåsar med tryck. Påsarna finns i många olika tyger, både i traditionell bomull, ekologisk bomull, non-woven, juteväv och i polyester. Det finns många användningsområden för en tygpåse därför har vi inte bara många olika tyger utan våra tygkassar finns även i flertalet olika storlekar och utformningar. Våra tygpåsar kan fås med förslutning av olika slag och med eller utan botten. Precis som våra andra påsar är även våra tygpåsar ett utmärkt alternativ för en gåvopåse. Påsen kan förslagsvis ges till anställda och kunder. Ett suveränt sätt att sprida ditt varumärke är genom tygpåsar med tryck – en så kallad reklamkasse – då mottagaren oftast använder en kasse i tyg flera gånger om.

Tygpåsar med tryck i bomull

Bomull är ett bra material att trycka på. På Printer har vi tygpåsar i bomull samt i flertalet olika designer och kulörer som du kan trycka din logga på. Att tänka på när du väljer tygkasse med tryck är vad den ska användas till. Ska den användas som en bärkasse rekommenderar vi någon av våra kraftigare påsar i bomull. På alla våra bomullskassar kan du se hur mycket bomull som är i dem. Ju högre g/m² desto kraftigare är påsen. Vi har tygpåsar med långa handtag, så den lätt kan bäras över axeln, så väl som påsar med korta handtag som enkelt kan bäras i handen. Eller varför inte en påse med dragkedja för att hålla innehållet tryggt och säkert?

Ekologiska tygpåsar i bomull

En typgpåse är ett mer miljövänligt alternativ av påse om den återanvänds. Vill man värna om miljön ordentligt bör man välja en ekologisk tygkasse med tryck. Våra ekologiska tygpåsar med tryck innehåller ekologisk bomull. Att bomullen är ekologisk innebär att den odlas helt utan konstgjorda gödslingsmedel eller kemiska bekämpningsmedel. Dessa typer av påsar blir allt mer populära bland våra kunder och allt fler företag har policys som säger att de måste välja ett mer miljövänligt alternativ, vilket våra ekologiska tygpåsar med tryck möter upp mot. Väljer man en tygkasse med eget tryck i Non-woven får man även en påse tillverkad av återvunnet material.

Tygväska med tryck i polyestertyg

Många av våra tygväskor med är gjorda av polyester. Polyestertyg är väldigt slittåligt och starkt tyg. Det är därför materialet ofta förekommer i produkter som får stå ut med mycket slitage såsom väskor och eventtält. Polyester är oftast färgat genom hela tyget vilket gör att de står sig väldigt bra mot blekning. Tygväskan håller sig snygg länge. Polyestertyg är även väldigt bra på att stöta bort väta och smuts. Detta gör en tygpåse i polyester till en oerhört bra strandväska, ännu bättre om man väljer en påse med dragkedja. Precis som på tygpåsarna i bomull kan du se hur starkt tyget är i påsarna av polyestertyg. Ju högre siffra i materialet ju starkare är påsen. Vi är proffs på påsar. Hittar du inte det du söker eller behöver hjälp att välja rätt tygpåse med tryck? Tveka inte att kontakta oss